Тема: Украйна

22 Януари, 2017 14:09 2 199 20

Украйна няма да се откаже от Донбас

  • петро порошенко-
  • украйна-
  • донбас

Порошенко похвали украинските военни.

Отказът на Украйна от Донбас и неговите жители няма да доведе до мир. Това заяви украинският президент Петро Порошенко, цитиран от УНИАН.

„Има политически сили, които прикрито предлагат да се откажем от Донбас и неговите жители. Подобно раздробяване на украински територии обаче няма да бъде прието.

Като президент, с всички налични свои правни средства, аз ще се противопоставя на дестабилизирането на Украйна. Целта на Русия не е Донецк или Луганск,а цяла Украйна. Нашите герои се бият на изток за свободата на цялата украинска земя. Трябва да съхраним стабилността в страната“, заяви порошенко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 раптор

    19 7 Отговор
    Министъра на културата на Украйна в официално изявление беше казал, че руснаците са ГЕНЕТИЧЕСКИ негодни, да са граждани на Украйна. Иди ги разбери тия психопати! Хем искат домбас, който е поне 40-50% пълен с руснаци, хем са генетически негодни. Малко ме е срам, че не сме им влезнали и не сме ги вкарали по затворите тия идиоти.
  • 2 Диди

    5 21 Отговор
    Рапторе,помисли какво е искал да каже.Все едно както турците,които живеят в България.Те също подкрепят Ердоган,надявам се,че знаеш защо.Факт е,че Украйна е суверенна държава и факт е,че Русия я дестабилизира.

    Коментиран от #6

  • 3 Kcaniba

    16 6 Отговор
    Украина е все същата пост-съветска република!!!
    Създадена от болшевиците , жидомасони начело Ленин!!!
    Управлявана от комунякоите и тогава и до днес!!!
    Суверенна, с огромен външен дълг!!
    Свободна, с американски инаструктори, полски и сканднавски наемници!!!
    Украина не е населена даже наполовина с т.нар. укранци!!!
    Ако искат мир - федерализация е единственният им шанс!!!!!
  • 4 Диди

    4 19 Отговор
    В Украйна руските граждани са малцинство в сравнение с украинските.Законите и правата на народа важат за всички,които живеят в Украйна.Все едно ако това се случи в България с турското население.Тогава,няма ли законите и правата да въжат за всички,или ще има изключение за турското население?Някои пишат за ,,братушките,,и т.н.Нали украинците им бяха ,,баш братушките,,,а Путин ги избива.Путин допринесе с това, двата народа да се мразят.

    Коментиран от #5

  • 5 Kcaniba

    14 6 Отговор

    До коментар #4 от "Диди":

    в България няма коренно турско население джанъм!!!
    Украина има 50 % от териториите заедно с руското население!!
    Чети история философ дървен!!!

    Коментиран от #7

  • 6 раптор

    7 5 Отговор

    До коментар #2 от "Диди":

    Спасихме ви от турчолята... Нас не ни интересуват вашите турчета и тяхното поведение. Нас ни интересува добруването на руснаците по целия свят!
  • 7 стоян георгиев

    7 8 Отговор

    До коментар #5 от "Kcaniba":

    страхотно твърдение нямало коренно турско население у нас:))!нашитее турци кво население са ?поне от 600 години са тук.то значи че в русия в 90% от територията няма коренно руско население :))))))))))))))))))))!особено е в сила тва за крим.

    Коментиран от #8

  • 8 Д'Мин

    8 5 Отговор

    До коментар #7 от "стоян георгиев":

    В исторически аспект за коренно население (аборигени) се говори за етнос населяващ земи, които се завземат от друг народ. В този смисъл, твърдението ти за коренно турско население по нашите земи е леееко казано смешно.

    Коментиран от #9

  • 9 стоян георгиев

    5 9 Отговор

    До коментар #8 от "Д'Мин":

    значи и ние трябва да се махаме от тук:)),щото не сме местните аборигени ,а сме компилация от новодошли малко преди турците ,да речем 600 години преди тях,а компилацията се развива с внесени примеси и до днес.средновековна българия е притежавала територията на съвременна българия под линията кюстендил бургас не повече от 100 години за цялото си управление на ханове и царе и кво да приемем сега твърдението на гърците че в родопите или пиринско или странджа не сме местни :))!освен това едно леееко пояснение съвременния български народ като такъв е формиран през 18 ти век ,а в началото на 19 ти век и българската нация ,преди да почнеш да ревеш основно глупости ще те успокоя че при всички народи е така дори и при гърците.даже турците са от 20 ти век ,а македонците от средата му.та казано просто тук турското население се размножава поне от 20 поколения ако приемем че 30 години е средно разликата във всяко такова,което е значителна цифра.има десетки държави по света дето нямат такава история.та турците са си местни и няма ни една страна или организация по света дето би ги приела за неаборигени или пришълци.

    Коментиран от #10, #11

  • 10 Д'Мин

    9 4 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    Елементарна логика. Ние ставаме коренно население спрямо следващите завоеватели. Граховото зърно в черепухата ти не може ли да схване смисъла? Както ми изкривяваш мисълта и тракийците не са местно население, защото преди тях има други. А по твоята логика швед роден в България става коренен жител. Айде, че не ми се занимава с носители на гена на Даун.

    Коментиран от #14

  • 11 Д'Мин

    9 3 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    И не минавай от коренно население към формиране на нации. Разликата е голяма. Мисълта ти скача, като топче за пинг-понг.

    Коментиран от #15

  • 12 УНИАН

    5 1 Отговор
    "Целта на Русия не е Донецк или Луганск,а цяла Украйна."
    - Русия иска Луната и Марс, обаче пътя им минава през Украйна и Македония!
  • 13 Лупи

    7 3 Отговор
    На Русия й трябва Крим заради базата в Черно Море и Донецк заради въглищата и ще си ги вземе и никой не може да я спре по простата причина, че тя има мускулите да го направи. Същото важи и за САЩ и държавите, които те "освобождават", "демократизират" и "облагородяват". Света не се е променил и на йота от средновековието, силния пак си завзема територии, когато му затрябват и никой не може да го спре ако тия територии са от слаби и недоразвити държави.
  • 14 стоян георгиев

    2 5 Отговор

    До коментар #10 от "Д'Мин":

    ха,ха,ха.....хо,хо,хо....извиняваи как не се сетих значи ние сме изтрепали местните и сме станали коренно население,а на турците проблема им е че не са ни изтрепали нито претопили за да са сега те местните без никви протести :)))!не се сетих извиняваи все пак грахово зърно знаеш ,ох ще умра от смяхххххх !

    Коментиран от #19

  • 15 стоян георгиев

    1 4 Отговор

    До коментар #11 от "Д'Мин":

    извиняваи знаеш грахово зърно...та кои са коренното население в днешна българия ,я ме светни моля те ?
  • 16 Диди

    1 4 Отговор
    Стояне,той вече спи.
  • 17 Раптор

    3 1 Отговор
    Като ви чета нелепите спорове и разсъждения, смятам че не е зле да не се мъчите с подобни работи. Помислете си как да реновирате апартамента, къде да отидете през другия уикент и други по битови въпроси... Аз тука се обаждам от време на време, защото съм голям капацитет и учен. Вие почивайте.
  • 18 правни средства

    3 2 Отговор
    Сега влазам - Порошенко го написали с малка буква в последното изречение(че е и последната дума), значи Деса-Стоян ще го мъчи жлъчката!
    Звездите ми говорат, че "Нашите герои" вече свършиха, а последната героиня (Савченко) я изгониха позорно, след като си избърсаха къмшота с нея!
    Подозирам, че Украйна ще продължи да бъде основен износител на плътски удоволствия за Запада и ще конкурира бременностите от изнасилванията на бежанците над мирното население...
    Деса-Стоян ще пусне катъра-Дошо-Ани, за да покаже мощната €атлантическа подкрепа за братския украински народ страдащ от руското нашествие в окупираните от местното население територии...
  • 19 Конфуций

    6 1 Отговор

    До коментар #14 от "стоян георгиев":

    Ясно, значи по вашата логика и циганите-роми са местно население. Интересна теория. Е поне съм спокоен, България ще пребъде, поне в лицето на някои от коренното население.

    Коментиран от #20

  • 20 стоян георгиев

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Конфуций":

    да местно население са ,макар че са увеличили много процентите си в сравнение с преди 70-80 години.циганите са тук дори преди турците ,а може да са тук и преди българите.в македония се наричат гюпти демек египтени ,дошли с клеопатра :),тва в кръга на шегата,но не виждам проблем че са коренно население ,подобно на останалите такива тук.през 1900 година се прави една обстоина етническа ретроспекция на земите в тракия и македония от един български етнограф казва се кънчов признат е като наи-реалния спец на времето си в региона,данните му се ползват от всички големи енциклопедии и днес,та въпросния кънчов ясно вижда циганите като етническа група преди близо 120 години в земите ни,циганите фигурират и в българските преброявания веднага след освобождението ни .
Новини по държави: