26 Януари, 2017 09:18 2 723 3

Тръмп: Мъченията на военните работят

  • доналд тръмп-
  • ислямска държава-
  • мъчения-
  • терористи-
  • сащ-
  • петрол

Тръмп иска да спре убийствата на християни в Близкия изток

Тръмп: Мъченията на военните работят - 1
Снимка: БТА/ AP

Попитах службите следния въпрос – дали мъченията на терористи в Близкия изток работят? Отговорът абсолютно е да. Мъченията работят. Това заяви в интервю за Ей Би Си новият американски президент Доналд Тръмп, който е амбициран да се справи с джихадистката групировка „Ислямска държава“.

По думите му появата на групировката е можела да бъде избегната, ако САЩ имаха контрол над петролните находища в региона.

„Терористите режат главите на хора, само защото са християни. Как се чувствам за мъченията от страна на военните? Колкото и да съм загрижен, на огъня трябва да отговорим с огън“, заяви държавният глава на САЩ.

Тръмп изрази увереност, че генерал Джеймс Матис (министър на отбраната) и директорът на ЦРУ Майк Помпео ще си свършат добре работата по време на неговия мандат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гостенче

    12 1 Отговор
    Всички насилия и войни можеха да бъдат избегнати ако сащ имаха контрол над всички природни находища по земята. И злато и петрол и всичко.
    Всички страни трябва да взимат пример от нас българите. Продават си благата на сащ срещу символичем комисион и си затварят очите. И така няма да има никакви проблеми никаде.

    Коментиран от #3

  • 2 бббббб

    2 1 Отговор
    Къдее сега Сорос????
  • 3 да гледат и де се учат

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "гостенче":

    Да, и освен това купуваме блага (руски газ) на най-висока цена вече десетилетия наред. Купуваме си и руски реактори, ей така да си ги имаме. Но то само това да беше.....