27 Януари, 2017 00:16 919 0

Рахой: Не вярвам в изграждането на стени

  • мариано рахой-
  • имигранти-
  • испания

Той настоява за помощ за африканските държави

Испанският премиер Мариано Рахой обяви, че не смята изграждането на стени за правилния начин за спиране на имиграцията, съобщи Onda Cero.

“От много години настоявам за миграционна политика, която да решава проблема в неговия корен. Ако хората не бягат от домовете си, това няма да се случва. За това обаче те трябва да получат достоен живот.

Европа трябва да помогне икономически на изоставащите страни. Имаме пример с плана Маршал. Ние трябва да помогнем на тези страни, за да може хората в тях да живеят достойно. Това не е просто проблем на САЩ или Европа, а на целия свят“, заяви Рахой.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: