Last news in Fakti

31 Януари, 2017 15:02 2 230 0

Тръмп погна демократите

  • доналд тръмп-
  • прокурор-
  • демократи

Мощна атака срещу демократите

Тръмп погна демократите - 1
Снимка: БТА/AP

Доналд Тръмп атакува остро свои политически опоненти от Демократическата партия.

Този път атаките му бяха насочени срещу Нанси Пелоси - лидер на групата на демократите в Камарата на представителите и Чък Шумър - лидер на групата на демократите в Сената.

„Нанси Пелоси и ронещият фалшиви сълзи Чък Шумър проведоха митинг покрай Върховния съд и микрофона не работеше, също като Демократическата партия“, написа Тръмп в своя профил в Twitter.

По-рано Шумър определи решението на Тръмп да уволни главния прокурор Сали Йейтс като „смразяващо“. Това стана, след като Йейтс отказа да подкрепи закона, забраняващ влизането в САЩ на имиганти от 7 държави. Тръмп я определи като прокурор на Обама.

„Кога демократите ще ни дадат главен прокурор и останалата част от кабинета. Те трябва да се срамуват. Нищо чудно, че Вашингтон не работи.“ Това написа Тръмп, визирайки забавянето на одобряването на Джеф Сешън за главен прокурор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА