3 Февруари, 2017 13:16 9 393 62

Да помогнем на Киргбекистан! (ВИДЕО)

  • киргбекистан-
  • агресия-
  • russia today

Репортер на Russia Today с любопитен експеримент по улиците на Ню Йорк

Да помогнем на Киргбекистан! (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Журналистът от телевизионния канал Russia Today Калеб Мопин проведе интересен експеримент по улиците на Ню Йорк. Той попита жителите на „Градът, който никога не спи“ какво мислят за руската заплаха над измислената страна Киргбекистан. Оказало се, че много нюйоркчани са уверени, че държавата е под гнета на Кремъл.

„Неотдавна се появи информация за руска агресия в Киргбекистан, чували ли сте за това?“, пита репортерът в центъра на Ню Йорк.

„Същото те опитаха да направят в Грозни, а сега и в Украйна. Това си е стандартна схема за Русия“, отговаря един от запитаните.

Кореспондентът на RT обявява пред хората, че има хаштаг в подкрепа на столицата на Киргбекистан. „Бихте ли взели тези листи с призив и да предадете съобщението в тях на останалите хора?“, продължил с експеримента Мопин.

„Разбира се! Останете силни и категорични! Не позволявайте да ви уплашат!“, отговорил запитаният.

„Ако не са САЩ, ще се намери друга държава, която ще ви помогне“, заявил друг нюйоркчанин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шлемник байкалски

    26 81 Отговор
    Киргбекистан може и да не съществува но Чечения и Украйна са си съвсем истински както Литва , Латвия ,Естония Чехия ,Унгария , Грузия.... Така че освен една глупава провокация стил Путин , нищо друго не е направил Мопин!!!
  • 2 ccc

    21 91 Отговор
    Toва само пияна руска кратуна може да го измисли . Ако не бяха Американците кой знае какво щеше да се случи в Арабския свят . Терорът е унищожен още в зародиш . Ако не са Американците ,сигурно вече Рашките щяха да имат обща граница с Франция . Какво само плюете по американския народ . Експеримента на долния алкохолик ясно показва , че братята американци са готови да помагат в нужда . Дори и обикновените хора на улицата са готови да го направят . В Русия как е ? Всеки е готов да ти вземе бутилката с водка и после да ни остави да мръзнем на приятния руски студ .

    Коментиран от #8, #19

  • 3 Ехо

    31 17 Отговор
    Не съм сигурен от кой гьол си смок байкалски ама я ясно че си наш СМОТАНЯК и ШЕМЕТ БАЛКАНСКИ и не си по-различен от копърките на Ню Корк. Предполагам знаеш за кралицата и принцесата На Джаковия - с Андрюс и Хатауей. Зарезан току що отмина оди да заточиш мотиката и да си готов да прекопаването на пролетниците. Щото да не яде зимаска печени киселици. Цървулан на национална сцена, тук не сатеричния и ти да со Вуте или баба Трена - айде въздух!
  • 4 Бай хой

    44 17 Отговор
    Потъпи хора от говедарите няма. И колкото са по тъпи още по нагли и най самонадеяни.
  • 5 кроко

    61 12 Отговор
    До №1 и №2:

    въпросът не е в това кога къде и какво е направила жестоката Русия, нито дали има държава Киргбекистан!

    Въпросът е колко са промити мозъците и колко е акъла в главата - и вашите, и на нюйоркчани!

    Коментиран от #7

  • 6 шорошче

    28 12 Отговор
    Ние, по.раните и елементарни защитници на атлантикогейските ценности ще защитаваме Киргбекистан, Земята, цялата Вселена и околностите и от руското зло! В нашите психясали редици са изтрещелите и гърчещи се за подаяние пред Козяк НПО едноклетъчни,като...,абе вие ни знаете!
  • 7 гост

    5 12 Отговор

    До коментар #5 от "кроко":

    Аз поне знам кои ми е приятел и кои иска само да използва ресурсът ми .
    Трябва са се разположи ядрено оръжие в Стара Загора . Така ще спрем потока на Терористи , Сириици , Иракчани и всякаква измет и твар която идва да руши прекрасно устроената ни Европа .
  • 8 ссс

    10 8 Отговор

    До коментар #2 от "ccc":

    Богвта фантазия имаш иначе, но нямаше да е лошо и един ник да си измислеш, а не да пишеш под чужд.

    Коментиран от #9

  • 9 ссс

    9 22 Отговор

    До коментар #8 от "ссс":

    Руски трол подлезурко. Въннн. Вие троло езичните твари когато някои дава истинско мнение и се почва с минусите . Ника а си смня . Намери си ти друг форум за чатене или си направи собствен ник .
  • 10 Киргбекистан

    28 11 Отговор
    Тея американци са мега тъпи !

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ССС

    9 6 Отговор
    На ссс нещо словореда и правописа му мешат, така както е умешал хачетата!
  • 13 Баба Пена

    28 9 Отговор
    ссс, купих ти билет за Киргбекистан, стагай куфарите, американските ти приятели те чакат там, ще освобождавате страната от руската агресия! Давай момче, стани герой, побии американския флаг на някой градски кенеф в освободените от вас територии, че то американците само за там имат заслугите да им се вее знамето!
  • 14 Диди

    10 37 Отговор
    Америка каза,че Крим трябва да се върне на Украйна.Засега санкциите остават и ще бъдат продължени.Трябва глобално да замразят парите на Путин и неговите политици.Ето това е причината Путин да избива хората в Украйна.Днес през целият ден по всички канали на немската телевизия съобщават за това.А русофилите са тези,които отричат че Путин нямал нищо общо с това.А за този коментар на руснака в Америка,не е нищо ново за Рашън Тудей.Такива пропаганди знаем и в Германия от тях.А сега със сигурност това са предавали по руската телевизия за да промият мозъците на руснаците,като в Северна Корея.А нашите русофили са толкова задръстени,че човек може вече само да им се пресмива за малоемието.Вие сте ПАРАЗИТИТЕ на България.

    Коментиран от #20, #24

  • 15 Дидке маааааа

    32 14 Отговор
    Значи 70℅ от българите, които минават за русофили, защото по някакъв начин симпатизират на Русия, ти имаше наглостта да наречеш ПАРАЗИТИ! Защо не си събереш партакешите и не си идеш в Германия, пък остави паразитите да решават съдбата на България, защото работят тук, плащат данъци и са по заслужили от теб, да определят съдбата българска!

    Коментиран от #17

  • 16 Очо

    21 7 Отговор
    Диди,нещо много си повярва бе моме...че чак почна и да обиждаш Българите...айде малко спусни акциите,че вече почваш да дразниш.А това не е добре за здравето ти...
  • 17 гост

    18 13 Отговор

    До коментар #15 от "Дидке маааааа":

    Кай ти даде правото да определяш 70% от българите за русофили? Такива, като теб не са русофили - допускам, че не владееш добре руски, не познаваш историята на Русия, още по-малко знаеш за културата на Русия и по кой признак се определяш, като русофил? Това, че руският диктатор ти плаща да пишеш лъжи, не е достатъчно условие да се наречеш русофил. Русофилството е високо-хуманна и интелектуална идея и не се влияе от политика, власт и пари.
  • 18 Диди

    10 24 Отговор
    За какво развитие говориш,нали бяхме под руско иго,резултата никой не може да отрече,че сме останали назад,благодарение на руснаците и такива като теб.
  • 19 Крилья Советов

    23 8 Отговор

    До коментар #2 от "ccc":

    Значи другите ще ти помогнат? Мислиш - капиталистите? Тези, които колонизираха целия свят, че после хората се освобождаваха от тях, ама окраденото - окрадено?! По времето на големия бунт с барикадите срещу Виденов, когато нямаше хляб, а заплатите бяха по 5-6 долара, американците помогнаха с пшеница, заразена с мораво рогче, която пшеница, разбира се, си заплатихме! Абе, помощ! Естествено, че американците много помагат - колко хиляди техни военослужещи се изсипаха у нас, за да си харчат заплатите в българските си бази, колко хиляди танка и самолета докараха, за да може в нашите работилници да ги поправят... Единствената американска инвестиция са само "Марица-Изток", но с нея определено са на огромна печалба, т.е. за България не остава нищичко!

    Ако мислиш, че някой в капиталистическия свят ще ти помогне, когато мръзнеш на студа, то жестоко грешиш! Пълно е с бездомници, а полицаите обикалят улиците и ако видят някого легнал, веднага го прибират за алкохолизъм. За да не те приберат, трябва да се облегнеш някъде и да стоиш прав. На никой не му пука какъв си и откъде си - щом нямаш пари за подслон си отпадък и вреден за обществото.
  • 20 Трол

    20 7 Отговор

    До коментар #14 от "Диди":

    И започваш с "Америка каза...", като типичен козяшки трол. Що не прочете какво каза представителя на Русия в ООН-Виталий Чуркин? Смисъла беше следния-през чур*та ми е какво е казала Америка! А на англичаните каза да върнат Фолклендите, Гибралтар, базите в Кипър и редица други и тогава да правят демократични напъни. Та и ти, не се напъвай много, нали знаеш какво ще излезе?
  • 21 Kcaniba

    23 8 Отговор
    Казвам ви, русофобията е болестно състояние на слабият дух и липса на кислород в черепната кутия!!!
    Стоп Рашн Агрешн ин Кирбекистан!!!!
  • 22 До гост

    23 6 Отговор
    А на теб кой ти плаща приятелю, Обама или баба Меркел? На мен не ми е нужно да ми плащат, за да имам мнение, не съди за хората по себе си! А колкото за това, че определям такава голяма част от населението за русофили, то е защото всеки ден контактувам с хора и говоря с тях, а не ограничавам мирогледа си до стол, компа и бляновете за презокеанско господство над целия свят! Излез малко сред хората, поспори с живи индивиди или те е страх от бъкащите навсякъде русофилчета, ааааа?
  • 23 ключаря

    19 4 Отговор
    Диди,ти красива ли си?

    Коментиран от #61

  • 24 Америка

    11 5 Отговор

    До коментар #14 от "Диди":

    Диди, казвам ти да се скриеш!
  • 25 Диди

    3 18 Отговор
    Пишеш,че Гост да бил излязъл навън и да контоктувал с хората и пр...Ние да не би да живеем на Луната,или сами си говорим според теб?Ти промиваш мозъците на хората и сам си вярваш че българите искат да са пак под руско иго.Гост си има мнение,достойнство.Думата достойнство е чужда за вас.

    Коментиран от #28

  • 26 Дидке маааааа

    11 5 Отговор
    Вие познавате ли се с Гост лично? Явно заедно се редите на опашка при касиерката за заплата в посолството на САЩ? И как разбираш това руско иго в България? Парламента от руснаци Лине бил, министерския съвет? А може би е имало съветски бази в България? Ах тези лоши руснаци, как отвличаха момите, вземаха десятък и кръвен данък от българския народ! Диди, вече ставате смешни, наистина!
  • 27 ССС-посерко

    17 3 Отговор
    Кога и къде американеца е помогнал някому че там да живеят след това добре? Всеки след това има една орисия - послушко т.е. телевизор без говор както наврян зет. Където той е бил, там трева не вирее а смърт. Глей ко стана у нас смъртността превишава раждаемостта , майката с количка и детска консултация и лекар по села е химера а камо ли мечта. Та кой завод ти видя да е построен у нас от американската страна ? Немя никакво съмнение че имаш мозъчно затъмнение или измръзнал мозък покрай последните студени дни! Чайче пийни той помага, най-добре ще е да е от Тинтява , топличък го пий че да те сгрява.
  • 28 кроко

    14 5 Отговор

    До коментар #25 от "Диди":

    Точно ти ли говориш за промити мозъци, дето съм сигурен че щеше да се вържеш на журналистическия номер! Я бягай да освобождаваш Киргбекистан! И стига с лъжите за руско робство, знаеш ли въобще смисъла на думата робство, какви са признаците един народ да е под робство?
  • 29 ключаря

    17 4 Отговор
    Диди, моля те, отговори ми - красива ли си?
  • 30 ключаря

    13 4 Отговор
    Дидинке, ... чакам!
  • 31 Диди

    5 11 Отговор
    Кроко...ама не съм се вързала,а сега се понапани и дано си отговориш сам на интелигентният въпрос.На си човекът,който ще ме поучава за каквото и да е.
  • 32 ключаря

    18 3 Отговор
    На Кроко отговаряш, пък на мене - не.Хайде де,...пиши!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ключаря

    15 4 Отговор
    Пуффф!Не бе хора, от два месеца някъде съм сред Вас във форума и забелязвам, че няма чувства, от по тия де.И ето пробвам и Вие хич не ми помагате с Диди,удрям на дърво.Оставете я да се опише.

    Коментиран от #36

  • 35 ключаря

    13 4 Отговор
    Тя ще проговори, със сигурност женското в нея сега я гложди.А я си представете сега, ако е някое супер гадже и сме някъде и Диди ми говори за Америка, за санкции, за какво ли не.Ето тя е против паразитите /в България де, ама това няма значение/- значи освен, че може да е красива тя е и чистоплътна/ в душевен смисъл вече ни е доказала/.С две думи - Диди, красива ли си?
  • 36 onq s konq

    9 13 Отговор

    До коментар #34 от "ключаря":

    Не казвайте че са тъпи американците щото ако не бяха те на какви кунпютри щяхте да седите тука и да пишете ? На руски ли? Всичко добро е дошло от америка и трябва да сме им благодарни!А това че не знаят за тая държава не е странно щото и ас сега разбрах за нея!Какво пък толко?Човек не може да знае сичко но това не означава че не е образован и интелегентен!!!!
  • 37 Абе празни кратуни са

    8 4 Отговор
    Кончо от мене ти е пьрвият+....хааххахааааааха изби рибата бе....Явно никой в света не знае кьде се намира тази дьржава----така че няма страшно...хаахххааахххаххаааа....то е така ...като вярвате на Чичо Сам...
  • 38 ключаря

    13 4 Отговор
    Хайде сега, "закачих" Диди и се появи оня с коня.При това не съм казал още нищо лошо за Америка.Само си фантазирах, колко романтично би било -аз и Диди/ама, такава, каквато я познаваме от коментарите и/ страстно да ми говори за Америка, за рашъните и за други "глобални" работи и ако и е красива, каквато е умна, кой знае до къде ще стигнем.Чакай бе, успокой коня!
    Еххх, Диди, пропиши бе девойче!

    Коментиран от #41

  • 39 onq s konq

    8 16 Отговор
    Пак се намели някои русуфил да ми лепне минус при положение че само ас казвам истината тука и трябваше да имам минимум 50 плюса досега!!!Ама русуфил от коли и политика не разбира - това съм го установил с годините и мога да напиша дисертаця по темата!!!!
  • 40 Бай хой

    6 6 Отговор
    Слушайте дидка тя е постигнала много. Не всеки може да мачка пухените завивки на някой дърт немец. Тя е пълна демократка и в никакъв случай няма да пита кримчани какво искат. Тя ще е доволна ако усраинците окупират Кримската автономна област по заповед на крава бойс.
    И някои тук си позволяват да о иждат изключителните хамериканци. Това трошачката на пухени завивки няма да позволи и ще постави на мястото му всеки паразит а според нея Българите са такива и нямат право на мнение.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ООН

    9 2 Отговор
    Нека отиваме да освободим БашК.Ртистан. Търсят се здрави, млади, психически годни мъже между 18 и 50 години. Решава се тест за интелигентност и изпит за боравене с оръжие, както и чуждоезикова проверка. Има и малко физическа проверка. Не знам защо някой ми подшушва, че с мъка двуцифрен процент доброволци може да пратим отговарящи на горните критерии.
    Чичо Ключар, за да отвориш Диди ти трябва специален ключ!
  • 43 ООН 2

    8 4 Отговор
    Чичко Ключар, Диди ми се струва облъчена от радиацията в полигоните на Аризона. Тя сега си пише CV-то да влезе в администрацията на Доналд Тръмп и междувременно драска във форума.
  • 44 ключаря

    13 3 Отговор
    Все по-зле става - появи се и Бай Хой.Мислех си - Дидка, лесна плячка, ще побъбрим, ще побистрим политиката/Америка, това, онова/, пък може да навия Дидка.То много ухажори, бе!
    Didinke/ето, пиша името ти на американски, да не кажеш, че те свалям на руски/, бива ли те, готина ли си, отворена ли си - пропиши бе дете!

    Коментиран от #46

  • 45 ключаря

    9 4 Отговор
    До ООН

    Не малко хора са "падали от коня" като ми видят връзката с шперцове.А гаджетата като я видят питат: за къдетолкова много ключове, всичките ли ги ползвате и все от тоя род.А моят отговор е неизменен - на тази връзка има ключове за всяко женско сърце.
    Та, драги ми ООН - каня се да пробвам и ключалката на Диди.Вече само името и ме влудява, да не говорим, ако ми заговори за Киргбекостан.
  • 46 На Дидето пазвантина

    7 4 Отговор

    До коментар #44 от "ключаря":

    Ще ти се !!!
  • 47 ключаря

    10 3 Отговор
    Що бе, пазвантин!Има и чиста любов.Ти за всеки случай внимавай да не се разсееш/само малко/нанякъде, тя Дидка е умница в политиката.
  • 48 ключаря

    12 3 Отговор
    До ООН 2
    Те облъчените, моето момче, са по страстни!От мен да го запомниш.
  • 49 ключаря

    14 3 Отговор
    Дидке, сецнах ли те нещо красавице?
    Без да си ми писала вече съм сигурен, че си красива/от мене да мине/.Само и само да вървим нататък в отношенията.Само, моля те, напиши ми нещо по различно от това "ще ти се".Сигурен съм, че си го написала ти, а не твоя пазвантин.Ти си умница, влизаш тайно във форума - няма да го делиш с него, я.
  • 50 Еха

    9 1 Отговор
    Споко бе , бай Дончо Тръмпов ще ги оправи тия парапитеци!
  • 51 Кики

    8 3 Отговор
    Ключарю, не прекалявай с еротичните разказчета, да не се обиди Диди. Тя е важен политически играч.И си пази добре ключовете, защото...
  • 52 ключаря

    9 0 Отговор
    Ще те послушам, Кики./Пък откъде да знам, може да си самата Диди/.
    Май наистина попрекалявам - благодаря за съвета.Но все пак моята Диди нищо не ми написа, ако изключим нейния пазвантин.Чао за сега!
  • 53 123456

    19 3 Отговор
    Абе Вие знаете ли колко американски войници има в US бази в Япония? Сто хиляди са. Да сто хиляди. И да Ви попитам какво правят там в суверенна държава като Япония. Аааа сетих се - пазят японците от Русия. Само че японците ни ги искат там. Вижте какво е казал губернатора на префектура Окинава. Не ги искат там и ги призовава да си ходят.

    Коментиран от #58

  • 54 а4д2

    15 2 Отговор
    Браво ето това са истински американци.Винаго готови да помогнат.Избиха маса народ за нищо Ирак Афганистан Либия Сирия. То по голямо зло от тях има ли в поседно време :D Те са си направо напаст. Отговора на въпроса защо се случват тия злини ни го даде тоя репортаж.Та те просто са същите тъпанари като пияните руснаци.Разликата е само в размера на тлъстия г.з.
  • 55 gost

    3 7 Отговор
    голяма простотия е тук...ГОЛЯМА
    това е част от българския народ....дано не е толкова голяма колкото е тук
    рублофили
  • 56 Kcaniba

    2 2 Отговор
    Ти кой си, къде си!!!??
    Голяма приказка каза!!!
    Голям ... изяде!!!
  • 57 Бай село

    7 2 Отговор
    до Диди Защо не вземеш да се ограничиш с коментарите си ? Не виждаш ли , че всеки твои коментар е засипан с минуси? Диди Америка на кой каза ,че Крим трябва да се върне на Украйна ? На теб ли ? Ти се оказа много важна особа , щом Америка ти доверява такава информация! Каква е Америка да казва ,кой какво трябва да даде, и да налага санкции? До колкото разбрах ходиш често до Германия , Натовци са ти симпатизанти, защо не им кажеш ,че Путин се е уплашил от техните санкции и го е преместил в другия крачол! Причината да се избиват хората в Украйна не е Путин ,а Порошенко. Откакто Путин му спря бизнеса в Русия, затвори му заводите , закла му златната кокошка и той започна да избива невинните хора подпомаган и въоръжаван от Американците. А виж за паразитите на България можем да поспорим, защото не вярвам да си допринесла нещо полезно, освен с тъпите си коментари!
  • 58 Лупи

    3 3 Отговор

    До коментар #53 от "123456":

    Е те Япония и Германия са под окупация все още. Това трябва да се знае от всеки! И в двете държави има американски войски, които "пазят". Германия си плащат все още милиарди заради Втората Световна, няма да се учудя ако и Япония имат такива клаузи. Отделно хората родени след 50-та година са обременени целенасочено и възпитани да ги е срам от родителите си и да са мултикултурни, защото другото е расизъм. Ако някой от новите брадати германци изнасили местно момиче това не е голяма работа, но ако тоя бъде заловен на място и убит или пребит заради това, че е развалил живота на невинно дете, хората дето са наказали извършителя ще бъдат третирани, като расисти и терористи с най-голяма строгост.
    Нито едната от двете крайности не е правилна вижда се добре, че дисбаланса и толериране на едната крайност винаги поражда другата в опозиция.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Taipan

    1 2 Отговор
    Докато изреченията Ви започват с Русия това, Америка онова, а забравяте да споменете собствената си страна, няма надежда за България. Вие сте заплаха за националната сигурност и отявлени изменници на държавата, в която живеете. И ако сте забравили, това е България. Гнусно е това, което прочетох тук, а и в повечето коментари под всяка водеща новина. Мен лично ме е срам от Вас.
  • 61 булгаром

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "ключаря":

    Ти не си ли я представи вече: Руса с надути джуки и програмирана.
    Ако искаш покани я на кафе,ама едва ли ще вземеш думата.
    В службата им е взела страха,кара нова Дачия,ходи на народни танци,фитнес и в малкото й оставащо време гледа по два сериала наведнъж.История география и класика ги поназнайва от пресилени слухове и "подбрана" литература.
  • 62 ключаря

    4 1 Отговор
    До Булгаром
    Иха!Диди да е такава?Не вярвам.Диди е нежна и влюбчива, а политиката я използва за задоволяване.
    Така си я представям!