4 Февруари, 2017 23:00 1 500 11

Арестуваха 22-ма въоръжени чеченци във Виена

  • чеченци-
  • виена-
  • австрия-
  • оръжия

Заподозрените обяснили, че просто се разхождат и празнуват сватба

Австрийската полиция арестува снощи 22 души от чеченски произход в квартал във Виена и конфискува автомат, пистолет и голямо количество патрони, съобщи агенция ДПА.

Полицията действала по сигнал на местни жители, които съобщили за голяма тълпа, събрала се в квартал Флоридсдорф.

Заподозрените обяснили, че просто се разхождат и че празнуват сватба. В снега, на мястото на сборището, били намерени пистолет и автомат и веднага били извикани специалните сили за борба с тероризма "Вега".

Всичките 22 души били задържани на място, полицията претърсила също няколко автомобила на заподозрените. Започнало е разследване, всички задържани са подложени на разпит.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 на разпит

    10 6 Отговор
    Ми те на чеченска сватба не са ли видели, колко оръжие се носи - прави са си хората, там си стрелят с калашника, както ние тука си гърмим пиратки! Ако бяха терористи всеки щеше да е с автомат и пищов!
  • 2 onq s konq

    7 14 Отговор
    Добре е да се знае,че ако излезем от ЕС и НАТО,моментално тук щесе възцари про-руско правителство,подкрепяно от про-руски парламент и ще видим отново "вся власт-советом",но в далеч по животински вид от Живковото управление.И тогава ще има не отделни групи ,а цели пълчища от въпросния тип Чеченци и "вся остальная сволач" от руски тип естествено С ПРИЛЕЖАЩОТО ИМ ВЪОРЪЖЕНИЕ.Малката но съществена подробност обаче ще е,че България ще бъде безсилна да им противодейства,ЗАЩОТО ЗАКОНИТЕ ЩЕ БЪДАТ УНИФИЦИРАНИ С РУСКИТЕ!Логично тогава и нащите циганите ще изчезнат,защото ще бъдат прокудени от руските си събратя,които масово ще ни залеят.А там ги има в изобилие...:)

    Коментиран от #9

  • 3 681

    9 3 Отговор
    Конь, конь.... Дай да правиш любов на задна скорост, да та скъсат от любов. Ти си непоправим случай.

    Коментиран от #7

  • 4 Реалист

    8 4 Отговор
    Чеченски няма как да ви вървят тъпите номера там!!!
  • 5 стоян георгиев

    7 5 Отговор
    тва да не им е москва.като им се стреля при путин и кадиров.

    Коментиран от #6

  • 6 на Деса шушито

    8 3 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    Те в Москва не смеят да го правят! Но при тези,които ги защитаваха когато руснаците ги мачкаха си правят каквото си искат. Ако тези чеченци не бяха покровителствани от носителите на еврогейските ценности щяха ли да бъдат в Австрия?

    Коментиран от #10

  • 7 onq s konq

    1 6 Отговор

    До коментар #3 от "681":

    Мислиш ли че ще допусна някой като тебе да ме поправя или "оправя"...а, майсторе?
  • 8 Реалност

    6 0 Отговор
    Ако тези бяха наистина терористи не " Вега" ами цялата австрийска армия щеше да е нужна, за да им устои. 22 въображението до зъби чеченци доста швабите щяха да ошъткат, защото европейците са живи женчовци и п...ли, а жените им затова се женят за всевъзможни пернишки, араби и всякакви. А колкото до това, че такива изпълнения да си ги правят в Москва, малко вероятно е, защото оттам заминават при Кадиров, той им чете една морална лекция пред медиите и после изчезват в забвение, най вероятно с по един 9 ММ в главата и сърцето! По чеченски обичай!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 стоян георгиев

    1 3 Отговор

    До коментар #6 от "на Деса шушито":

    хвани се на бас че не смеят да го правят в москва?пиши чеченски сватби в москва и гледаи стрелби .тва че европа бе против геноцида на чеченците упражнен от руснаците не значи че сме съгласни да стрелят в европа по свадби и не само.в австрия чеченците си бачкат основно и си живеят живота нормално с подкрепата на държавата ,но ако има мераклии да се правят на юнаци има и адекватни мерки.

    Коментиран от #11

  • 11 кроко

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "стоян георгиев":

    Гадателю, стига с тази Европа, против това била, против онова била! Тя е против избиването на невинни граждани, ама вече 15г. го допуска в Афганситан, Ирак, Либия... даже войски праща за да е по-сигурна работата; Европа е против тероризма, ама и ние, и германците и други европейски държави продаваме оръжие на америкаците, което отива в ръцете на терористите от ИДИЛ; Европа е против насилието, ама не рпави нищо за да гони насилници от мирната мюсюлманска религия, напротив, даже ги кани на безсрочно гости за нейна сметка!
Новини по държави: