Last news in Fakti

6 Февруари, 2017 06:31 1 166 4

Кой съжалява, че е гласувал за Тръмп?

  • тръмп-
  • гласувал-
  • съжалява-
  • туитър-
  • доналд тръмп

Туитър профил събира на едно място публикации, в които някой съжалява за направения от него избор на 8 ноември

Кой съжалява, че е гласувал за Тръмп? - 1
Снимки: shutterstock

Хората понякога съжаляват за решения, които са взели и им се иска да върнат времето назад, за да променят избора си.

Макар в повечето случаи да става въпрос за неща, които идват и си отиват, понякога има решения, които оставят своя отпечатък за дълго. Тези решения са трайни и имат дългосрочни последици, които в редки случаи могат да повлияят и на околните.

Гласуването за Доналд Тръмп на президентските избори в САЩ е точно такова трайно решение, с което милиони американци ще трябва да живеят през следващите 4 години, независимо колко много съжаляват за него.

Кой съжалява, че е гласувал за Тръмп?

Макар да не могат да върнат времето назад и да променят избора си, поне могат да обяснят и да покажат на околните, че съжаляват. Точно с тази цел, в социалната мрежа Туитър, се появи акаунт наречен "Съжалявам за избора на Тръмп".

Кой съжалява, че е гласувал за Тръмп?

Той е създаден, с цел да събере на едно място всички онези, които съжаляват, че са дали гласа си, а Тръмп.

Откакто профилът е бил създаден на 22 ноември 2016 г., в него са публикувани повече от 1300 поста и е бил последван от почти 190 000 души.

Кой съжалява, че е гласувал за Тръмп?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слепите

    9 0 Отговор
    Глобалисти. демократи, републиканци, Уол стриит, пентагон, средствата за масова информация, военно промишлен комплекс, университети, Холивуд,конгреса, сената, ФБАй, САиЕй, ЕйСиЕлЮ, ТОГАВА КОЙ НЕ СЪЖЛЯВА - РАБОТНИЧЕСКАТ КЛСА останала без работа! Тръмп обещава да върне работните места обратно в САЩ, да увеличи таксите на богатите, да освободи малкият и средния бизнес от ограничения, да се бори наистина с ИР, да не воюва и да не се меси на другите да живеят по своему!
  • 2 Тръм пича

    9 1 Отговор
    никой...ако някой може да ги вкара в ред тия чукундури,то това е той!!!😆😆😆
  • 3 БАТЕ ЖОРО

    8 0 Отговор
    много смешно. 1300 поста и то от целия свят. значи никой не съжалява.
  • 4 KCANIBA

    8 1 Отговор
    Глупаци първо гласували после съжалявали. Дони е велик той е съвременния Моисей и само той ще покаже правилния път на този луд свят.