Last news in Fakti

8 Февруари, 2017 17:02 2 039 4

Тръмп удря по гордостта на Иран

  • доналд тръмп-
  • гвардия-
  • иран

Има планове САЩ да обявят Иранската революционна гвардия за терористична група

Тръмп удря по гордостта на Иран - 1
Снимка: БТА/AP

Администрацията на президента на САЩ Доналд Тръмп планира да обяви иранската революционна гвардия за терористична групировка, съобщи „Индипендънт“.

Тази възможност вече е била обсъдена с няколко разузнавателни агенции. Вашингтон вече е наложил санкции срещу лица, свързани с гвардията. Иранската революционна гвардия е най-влиятелната организация за сигурност в страната. Тя има огромно влияние върху икономическата и политическата система на страната.

В Иран отричат всякакви връзки с терористични групи. От Белия дом все още не са потвърдили за намеренията си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лъчо

    4 1 Отговор
    Всяка революция е тероризъм. Всяко войнснтвуване е тероризъм. В зависимост от целите, бива справедлив или несправедлив. Не зная какво правят от иранската революционна гвардия и не мога да кажа нищо. Поп ринцип уважавам иранците, но не знаяк акви ги вършат. Всъщност, дори депутатите с вредни несправедливи Зокине са терористи. те постоянно вменят и законите сеят хаос, носят тероризъм и нестабилност в страната, те ни геноцидират, пречат ни да планираме дори бизнес, да работивм, а после ни наричат КАЛПАВ МАТРЯЛ и ни влачат тука араби и африканци. Като евродепутатите комисари - Могерини ни ннатрисат простотии и местните, а понеже сме тотално объркани от тоя хаос не правим нещо защото знаем че утре ще променят правилата. После ни вкарват в демографски срив и ни мъкнат араби и африканци. Г-н Тръмп, не зная какви са иранците, надявам се да не ни тормозят, ние не сме им виновни в нищо! но теоретично всеки войнствуващ елемент по космоса е терорист. А дали е за добро или зло, зависи от мотивите.
  • 2 Нафарфорий

    2 1 Отговор
    А тъй без повече алах-акбаровци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 3 кроко

    2 2 Отговор
    Трамп и той същия като Обама а Путин като Ердоган все от един баир шипки са
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.