Last news in Fakti

8 Февруари, 2017 20:42 1 450 1

Тръмп нападна съдебната система на САЩ

  • доналд тръмп-
  • съдебна система-
  • сащ

Според него тя е политизирана

Тръмп нападна съдебната система на САЩ - 1
Снимка: БТА/AP

Доналд Тръмп определи американската съдебна система като „политизирана“, съобщи Би Би Си.

Президентът на САЩ защити своят забрана за влизане на имигранти от седем страни в САЩ, която беше блокирана от американските съдилища. Тръмп говори пред полицейски началници във Вашингтон. Той прочете части от Националния акт от 1965 г., който дава на президента право да ограничава имиграцията.

„Мисля, че е написано прекрасно. Слаби ученици от гимназията могат да го разберат. Не искам да определя даден съд като пристрастен и за това няма да кажа това. Съдебната система изглежда толкова политизирана. За нас ще е добре там да прочетат този акт и да направят това, което е правилно.

Мисля, че това е тъжно. Бях добър ученик и се справях доста добре. По-добре от повечето други. Аз съм респектиран от полицията. Ние трябва да ви дадем оръжието, от което се нуждаете. Някои искат да ви го вземат, заради политически причини. Ще видим това“, заяви Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 0 Отговор
    И там съдебната система е гнила.