9 Февруари, 2017 17:59 2 105 15

Москва: НАТО измисля нереални заплахи в Черно море

  • русия-
  • черно море-
  • нато-
  • заплаха-
  • мария захарова

Засилената активност на НАТО в района на Черно море показва, че алиансът си измисля заплахи, отвличайки се от други главни задачи и по-специално - от борбата с тероризма в Сирия. Това заяви на пресконференция говорителят на руското външно министерство Мария Захарова, предаде ТАСС.

"Ако става дума за активността на НАТО в Черноморския район, за съжаление, в този случай, както и по въпросите за киберсигурността, нашите западни колеги предпочитат да се занимават с виртуални и изобщо несъществуващи заплахи", подчерта Захарова.

"Виртуални не в смисъл за наличие на заплаха във виртуалното пространство, а изобщо откъснати от реалността", каза гласът на руската дипломация

Ако НАТО смята, че главната заплаха за него идва от района на Черно море, това според мен е огромна заблуда. Всички прекрасно знаят къде сега се развиват основните драматични събития, по-специално, борбата с международния тероризъм. И няма никакъв смисъл да се измислят нови, несъществуващи заплахи, заяви Захарова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    32 8 Отговор
    Вярно си е!!!
    Където няма проблеми - нато ги създава!!!

    Коментиран от #4

  • 2 Gost

    8 27 Отговор
    Външният министър на пропагандата говори за наличие на измислени от НАТО заплахи. Едва ли има някой нормален който да повярва.

    Коментиран от #3

  • 3 нинова

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "Gost":

    аз вярвам. не защото заплахите са измислени а защото от Козяк ни обясниха как работи НАТО!
  • 4 а ся

    16 15 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Отвори си очите слепецо . Русия не спира да провокира и да развъжда терористи . Разполага си територията от около базите на НАТО . Само в северно море не си е разположила територията до база на НАТО , о това се обеснява с факта , че там е море . Противи се за Всичко . За майданците , за пролетарите . За Сирия се противи . Бомбандира мирни Тюркмени въоръжени само с гаубици и ПВО , мирна сирийска опозиция която се вози до магазина с танкове . Путиново безобразие. Сега взели да продават оръжие на целия свят . На които им падне . И газта си продават на които им падне . И софтуер продават на които им падне и пшеница на които им скимне . Пуууууу Руснаци
  • 5 Кики

    6 10 Отговор
    До А СЯ

    Ти казваш на черното - бяло!!!
    Това, което си написал би трябвало да се отнася за САЩ. Ако действително си убеден в написаното, значи си сляп като къртица!

    Коментиран от #6

  • 6 алюуууууу

    7 3 Отговор

    До коментар #5 от "Кики":

    Да си чувал думичката "сарказъм"?
  • 7 фудбулис

    4 14 Отговор
    Много русофили в нета, аман от тях. По-тъжното е,че са все под 30. Хал-хабер си нямат например, че Илия Павлов излезе от 2-ро главно с 2 милиарда долара точно, когато са се раждали. ВЕНСЕРЕМОС!
  • 8 Кики

    12 0 Отговор
    Така е. Илия Павлов излезе с 2 милиарда и влезе 2 метра надолу.
  • 9 Диди

    4 22 Отговор
    Колегата от пост 4 е абсолютно прав.Русия прави пропаганда в цяла Европа и иска да я види разпадната .

    Коментиран от #11

  • 10 Петър Папазов

    3 2 Отговор
    А Ся, чувал бях: Идиии густото иди и всякакви стонове но за първи път Пууу руснаци! А Ся , ти си скрита русоманка!
  • 11 ловец на патки

    11 2 Отговор

    До коментар #9 от "Диди":

    Прочети пак пост четвърти и ще се убедиш какъв пернат дивеч си. Човека пише със сарказъм.
    Публикувано във факти.бг: . Разполага си територията от около базите на НАТО
    Това не ти ли звучи саркастично. Ей, преливаш от мозък!
  • 12 misli posle govori

    2 4 Отговор
    Г-жо Захарова, ние в България, като един препатил народ, а в наши дни и поради глупостта на нашите политици, народът още дълго ще пати.Но като народ си имаме една приказка:
    "Който плаща, той поръчва музиката".Кой и откъде се плаща също се досещаме..
  • 13 Кики

    4 0 Отговор
    Плащачите ги знаем, а музикантите са ни до болка познати.
  • 14 Карли

    0 0 Отговор
    ЧУДЯ ВИ СЕ, ДАЛИ ИМАТЕ НЕЩО В ГЛАВИТЕ СИ, ТА ЦИТИРАТЕ БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ И ЗАКОНА ЗА ОТБРАНАТА?
    МОМЧЕТА- РАЗПОЛАГАНЕТО НА АМЕРИКАНСКОТО ПРО ДО САМИТЕ ГРАНИЦИ НА РУСИЯ, ТАНКОВИТЕ СЪЕДИНЕНИЯ БАРАБАР С ПО 3-4 ХИЛЯДИ МЪРШИ ОТ СЕВЕРНО МОРЕ ПРЕЗ ЛИТВА, ЛАТВИЯ ЕСТОНИЯ,ПОЛША,УКРАЙНА, РУМЪНИЯ И НАШАТА ОБРУЛЕНА РОДИНА. СЛЕД ТОВА СЛЕДВАТ ВЪЗДУШНИТЕ СИЛИ НА НАТО С БАЗИРАНИ РАКЕТИ С ДАЛЕЧНО ДЕЙСТВИЕ И НАКРАЯ НА ТЯХ ЗАКАЧЕНИ ЯДРЕНИ ЗАРЯДИ, КОИТО СА НА СКЛАД В ГЕРМАНИЯ. И ВСИЧКО ТОВА Е ЗАРАДИ ЗАПЛАХАТА ОТ ИРАН И СЕВЕРНА КОРЕЯ ПОНЕ ЗА ТОВА ЗАСЕГА ГОВОРЯТ НАТО.
    И АКО НИЕ СМЕ БАЛАМУРНИЦИ, ТА МИСЛИТЕ ЧЕ И РУСНАЦИТЕ СА ТАКИВА А..........................?
    НЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА ЗАГРЕЕТЕ, ЧЕ НОВАТА ФРОНТОВА ЛИНИЯ Е ОТ СЕВЕР ДО ЧЕРНО МОРЕ И ОСНОВНИЯТ ТЕАТЪР НА ВОЙНА , АКО ИМА ТАКАВА ЩЕ Е В ЧЕРНО МОРЕ И НИЕ СМЕ ТОТАЛНО ИЗГОРЯЛИ С ГОРНИТЕ СТРАНИ. ТЕЗИ РАКЕТИ КОИТО РУСНАЦИТЕ ИЗСТРЕЛЯХА ОТ КАСПИЙСКО МОРЕ И ОТ ДРУГИ МЕСТА ПО СИРИЯ БЕ ЕДНА ПОДГОТОВКА ЗА ОТБРАНА И ............ ДРУГОТО ГО ОСТАВЯМ НА РАЗНИ АДВОКАТИ И ПОДОБНИ РАЗБИРАЧИ.
    ДАНО ТОЗИ ПЪТ ГОСПОД Е БЪЛГАРИН, ЧЕ ЖАЛНА НИЕ МАЙКА.........
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания