Тема: Украйна

11 Февруари, 2017 02:46 1 129 3

Украйна търси среща с Льо Пен

  • украйна-
  • марин льо пен-
  • франция

Павел Климкин готов да й предостави материали за Крим

Външният министър на Украйна Павел Климкин заяви, че има планове да се срещне с лидера на френските националисти Марин льо Пен, съобщи РИА Новости.

Льо Пен е кандидат за президент на Франция. Тя вече демонстрира позиция в полза на Русия в отношение по споровете с Крим. В свое интервю тя заяви, че не счита анексията на Крим за незаконна.

„Готов съм да й покажа много материали. Сред тях има и такива от конвенцията за забрана н расова дискриминация. Това включва и Крим. Тя трябва да види това“, заяви Климкин/


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    9 3 Отговор
    Крим утече сега са на ред Одеса,Харков та чак до Киев...?
  • 2 Kcaniba

    8 3 Отговор
    Мариупол, Запопожие, Одесса!! Бессарация!!!
    Това не е Усраина!!!
    Това са Малоросия и Новоросия!!!
  • 3 сноу

    5 1 Отговор
    Тия окрайници са като лудите ,умора нямат.,ореваха цял свят за тоя Крим..Потрошенко всичко втасал,за Крим реве ...Вярно ..реве че някой го рита по чепика ,но що не иде при Тръмпито ,той ще го изгледа ,изслуша и ...той ще го ритне но ,по друго място..
Новини по държави: