11 Февруари, 2017 11:37 1 286 2

Мащабен удар срещу терористи в Казахстан

  • удар-
  • терористи-
  • казахстан

Задържани са 15 души

15 души са били арестувани при мащабна полицейска акция в Казахстан, съобщи ТАСС.

Смята се, че те са замесени в пропаганда на тероризъм и подготовка на атентати. Спряна е била дейността на две терористични клетки. Шестима от задържаните са били последователи на екстремистка идеология.

В задържаните са били открити пет гранати. В домовете им е имало и специализирана литература. Те вече са били разпитани. Акцията е била подготвяна месеци наред. Разследването продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    0 3 Отговор
    Ясна е работата казахтанските терористи са ликвидирани , но не може ли толкова да напишете някоя по интересна статия за новото супер руско оръжие , че не издържам вече. пред нервен срив съм. Ама моля ви се пуснете яяяяяя... Долу ФАЩ !

    Коментиран от #2

  • 2 ссс

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Ето го:https://fakti.bg/world/223395-igra-na-podvodnici-sasht-ili-rusia-shte-pobedi
    виж ква яка подводница имат, 90 души по-малко от маериканския аналог!