Last news in Fakti

14 Февруари, 2017 13:11 23 497 65

Тревога в Сърбия! НАТО я обкръжава, опасност и от България

  • сърбия-
  • нато-
  • опасност-
  • българия-
  • русия-
  • балкани-
  • стевица дечански

НАТО систематично дестабилизира Балканите, пише изданието

Тревога в Сърбия! НАТО я обкръжава, опасност и от България - 1
Снимка: БТА/ AP

Русия предупреждава Сърбия, че натовските страни я обкръжават, а опасността идва включително и от България. Това пише белградското издание Vesti-Online.com, позовавайки се на интервю за руския външен министър Сергей Лавров пред „Известия“.

Стевица Дечански – председател на Центъра за международно развитие - коментира изявлението на дипломата и подчертава, че НАТО систематично дестабилизира Балканите.

„Като се започне от Македония, Черна гора и се стигне и до Хърватия, която доставя американски хеликоптери, които не могат да се приемат лесно за отбранително оръжие – преднамерено се дестабилизират Балканите“, пише сайтът.

Преди дни Сергей Лавров заяви, че осъществяването на плановете на НАТО в зони, близки до руските граници, има провокативен характер. Като пример посочи Полша.

Руският дипломат заяви, че в момента се обсъжда разполагането на сили на НАТО и на територията на други страни от Източна Европа, включително България и Румъния.

Лавров описва като притеснителни за страната му програмите за модернизацията на въоръжените сили на страните от НАТО и строителството на нова военна инфраструктура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    48 92 Отговор
    Нагла лъжа НАТО е миролюбива организкция

    Коментиран от #7

  • 2 Тошбиян

    44 37 Отговор
    Произведете милион сатани и ги пуснете по саш и съюзниците им..то се е видело че ше се мре
  • 3 кроко

    58 41 Отговор
    Хааах Нато я обкражавало а на снимката само руски уазеи и камахи

    Коментиран от #9

  • 4 no name no face no number

    75 41 Отговор
    НАТО и миролюбива??? Ти историята на тази организация знаеш ли я??? Харесвам чувството ти за хумор.

    Коментиран от #6

  • 5

    34 12 Отговор
    Ще разполагат хеч няма и да питат. Михаил Сергеевич им даде дупе, че после що така стана
  • 6 Kcaniba

    6 26 Отговор

    До коментар #4 от "no name no face no number":

    Нито се шегувам нито се смея говоря серьозно.
  • 7 миролюбива ама друг път

    49 17 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Бомбардировките на Югославия от НАТО са военна операция, извършена от 11 държави-членки на НАТО срещу Съюзна република Югославия по време на Войната в Косово. Ударите започват на 24 март 1999 г. и прекратяват на 11 юни 1999 г. Кодовото название на офанзивата е операция „Съюзна сила“, а в американския щаб тя е известна като операция „Благородна наковалня“.

    Коментиран от #8, #11

  • 8 Kcaniba

    40 55 Отговор

    До коментар #7 от "миролюбива ама друг път":

    Спряха ли резнята и войната в Югославия? Спряха я , знвчи са миротворци! Други въпроси?
  • 9 зил

    21 12 Отговор

    До коментар #3 от "кроко":

    какво значение има уазка ли е или хамър в България не е по различна техниката

    Коментиран от #10

  • 10 кроко

    5 8 Отговор

    До коментар #9 от "зил":

    Никакво
  • 11 а ся

    68 7 Отговор

    До коментар #7 от "миролюбива ама друг път":

    Е какво лошо има в това . Лошо е , но за Сърбите ,не а нас !!!!! Така както говориш , излиза , че нашите ГОЛЕЕЕМИ приятели Сърбите са разчленени и ти много страдаш за това . Направи си една бърза историческа справка , за да осъзнаеш какво точно са сторили "любимите " Сърби на България и българския народ . Задълбочи си прочита върху Македония , плана а Рила и Пирин , Между съюзническата война . Кажи ми какво са правили Български войски по границата със Югославия , На "приятелската" граница . ?????? Нека също отбележа ,че не съм Русофоб и не изпитвам "огромни" симпатии към НАТО .
  • 12 1234

    35 27 Отговор
    хамериканците да си одят У хамериката

    Коментиран от #16

  • 13 Американеца

    54 22 Отговор
    Бе къде от България иде опасността какви долни лъжи само разпространяват ушанките.
  • 14 misli posle govori

    19 6 Отговор
    Като бях малък, имахме една котка и с една люто чушле по д..ето.
    Сега няма да ги нападаме дордето не се стопи снега, в мое село се руча ракия и реже сланинка и кисело дзеле..Ох Трифоне, не си сам.
  • 15 тсст

    39 14 Отговор
    Къде Лавров виде своя граница до Сърбия?
  • 16 а ся

    26 3 Отговор

    До коментар #12 от "1234":

    Тия не съм ми от най - любимите нации (1 година съм пребивавал там ) , но са единствените , който заговориха за Македония и завръщането им към първообраза . С тази анти информация и ограничения по медиите който ни обливат , трудно ще предвидим какво ще се случи . Но нека не отричаме , че от 100 години , тези са първите който заговарят за тема мнооого болезнена за нас и то в наш интерес !!!!!!
  • 17 6666

    26 13 Отговор
    Ако зелените човечета с УАЗ и ЗИЛ , е натовска армия която обкражава Сърбия, струва ми се много постна пропаганда.
  • 18 Евлампи

    25 13 Отговор
    Дежурното облъчване от изданията на Свинята.Лавров казал на майка си на оная работа.Джамбазов,ФОСТАТА!
  • 19 Скорпион

    31 37 Отговор
    Бой по НАТО,къде сварат натовци бой гнусна капиталистическа и окупаторска организация
  • 20 Дългият

    38 7 Отговор
    Братята сърби и те не знаят кой кур...с да хванат.Искат да са в Е.С. но пък трудно ще забравят бомбандировките на НАТО.Макар че не виждам каква е заплахата за Сърбия от нас или Румъния.Лавров подклажда огъня то друг съюзник не остана който да привлече към Русия.Не виждам защо ги плаши...
  • 21 onq s konq

    19 34 Отговор
    Нато е държава която винаги се е борила за мир!!!Защо постояно я нападат!

    Коментиран от #62

  • 22 аааааааа

    34 46 Отговор
    СССР са най-долната държава в света - където влязат - сменят правителства, хора, а и целия обществен строй. За справка - цяла Източна Европа, Куба, Виетнам, "братските" африкански страни..

    САЩ са най-миролюбивата държава в света! Навсякъде отиват да помогнат на страни и народи, където има окупатори.
    Не сменят обществен строй, нито партии, нито хората в управлението. Просто стоят докато изгонят нашествениците, докато стабилизират страните демократично и след това си ходят. За справка - страните от Западна Европа след ВСВ - та досега... Тия хора само помагат, докато ушанките само грабят, пият и изнасилват.
  • 23 гост

    25 23 Отговор
    Добре, че сме в нато, че до сега руснаците да са ни анексирали черноморието понеже там има руско говорящи. Пардон, няма да са руснаци а бунтовници русофили с които Русия няма общо.
  • 24 ТИКВОЧА

    32 19 Отговор
    НЯМА ВАРШАВСКИ ДОГОВОР НО ИМА НАТО. ВСИКО Е СРЕЩУ РУСИЯ НО НЯКОЙ ЩЕ НАЛАПА ДЕБЕЛОТО ДЪРВО НА СИБИРСКАТА МЕЧКА ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ПАДАТ НЕБОСТЪРГАЧИ ТЕ МИСЛЯТ ЧЕ ЩЕ ПЯЛЯТ СВЕТА А ТЕ ЩЕ СИ ЖИВЕЯТ ЖИВОТА . И НЕ ГИ РАЗБИРАМ ТЕЗИ ПИСАЧИ КАКВА ИМ Е ДЕЛАВЕРАТА ТА ТОЛКОВА ХВАЛЯТ КРАВАРИТЕ .

    Коментиран от #36

  • 25 Провинциалист

    28 9 Отговор
    Наскоро бяха изловени едни сърби и руснаци в Черна гора,подготвящи убийство на премиера Джуканович и преврат.НАТО ли ги финансира и изпрати или Лавров и Путин.Щото Черна гора иска в НАТО,но миролюбивия Путин е много загрижен за черногорци и им спретва миролюбив преврат.

    Коментиран от #26

  • 26 ссс

    8 10 Отговор

    До коментар #25 от "Провинциалист":

    Не НАТО а ЦРУ!!!!!

    И не бяха сърби, а робокопи. Само 20 робокопа са способни да направят преврат в някоя държава!!!! Казаха че са сърби за да им лепнат обвинения.
  • 27 БАЙ ГАН4О

    16 19 Отговор
    Младежи млади и зелени,като пачи куришки.преди бяхме с германия,видя се какво стана .Сега сме в нато,пак ще стане същото,и всички плюещи Русия .ще се надпреварват да се одупват и да молят да го духат поне веднъж
  • 28 мъжкар

    24 16 Отговор
    ОНЯ С КОНЯ пак се изказа "НАТО е държава която помагала на всички!!!Тя помага и на нас включително и на теб КОН.Пожелавам ти в близките 5години българия да се изправи срещу Сърбия и Русия а теб лично да те мобилизират да те видя тогава къде ще са твоите приятели от Америка които ти толкова възхваляваш в хейтърските си коментари.И НАТО не е държава ако не го знаеш то вече го знаеш.А същата участ се надявам да сполети и няколкото заблудени ДРАСКАЧИ тука дето нямат пет лева в джоба но иначе тук се спукват да възхваляват така наречената "демокрация" и колко демократична държава били САЩ и как помагат на хората.Ако стане трета световна войно какъвто е плана на САЩ тогава вие господа ще сте на първата линия докато тия дето ще я разпалят ще си пушат пурите някъде на Сейшелските острови или във Вашингтон.Това са същите ония които разпалиха и останалите световни войни наричат се сороси!

    Коментиран от #29, #30

  • 29 на коня под опашката

    17 7 Отговор

    До коментар #28 от "мъжкар":

    Напразно се хабиш. Това не е истинския кон, някой го пунтира. А иначе истинския не е бил войник. Преди две години си купи арбалет и още не може да му се нарадва. Недорасъл дечко пълен с комплекси.
  • 30 Бои по соросойдите

    6 9 Отговор

    До коментар #28 от "мъжкар":

    Mazhkar izveniavai samo da te pupitam ne6to vizhdam 4e si svetnat razbira6 go ne6tata
    teq sorosite ot koq strana idvat? povremeto na svetovnite voini znam sas sigirnost 4egi e imalo sorosite osobenno prez paravata svetovna ama neznam ot kaade idvat ako mozhe6 dami kaze6 mn 6te samti blagudaren
  • 31 странен

    21 2 Отговор
    Това вече е прекалено! Някой много иска Балканите да ги тресе подозрението между съседи и да се възползва от това!
    КОЙ ли е Той?

    Коментиран от #32

  • 32 НОВЕНИ

    13 5 Отговор

    До коментар #31 от "странен":

    Имайки предвид "новината" - Русия? Ты что думаешь?
  • 33 ПАТРИОТА

    23 2 Отговор
    Бе каква заплаха от България бълнуват тия бе,ми ние на практика армия немаме..1 въртолет..и 2 самолета в крачка, другите са на трупчета, чекат от полша двигатели..ма я доде либе я не ,те нали дадоха Ненчев на съд...! тааа я да си са бият тия дека имат оръжие...Войната е лошо нещо хораа..вижте сирийците..боже..боже!
  • 34 Д Кънев Козлодуй

    17 2 Отговор
    Кога нашите продажни управляващи ще се събудят и да мислят най после и предприемат действия за връщане на тъй наречените покрайнини от Сърбия в родните граници.Западняците да не се правят на изненадани и да поправят престъплението което са напрвили на България.
  • 35 СунДзъ

    10 2 Отговор
    ..най-голяма е опасноста от този който си иска своето...ХАХАХАХААА
  • 36 ооооооо

    10 4 Отговор

    До коментар #24 от "ТИКВОЧА":

    ами, акъл трябва да имаш, за да разбираш нещата..и книжки трябва да си чел - и то много.
    само от нета не става..
  • 37 прост

    22 4 Отговор
    истината е да обявим война на Китай. и ще станем Тайван на Балканите.
    ама американци и рашъни не пускат...държат ни с обратна захапка.
    бедни и голи ни държат - ама на тях територията им трябва, не българите.
    това е истината..
  • 38 стоян георгиев

    10 14 Отговор
    руснаците съвсем въстановиха риториката от асамблеята знаме на мира.западните хиени заградили беззащитните сърби ,дето дават г.з да ги приемат в ес,демек да бъдат окупирани :)))!абе смях да става ама има хора се връзват особено онези в русия дето имат безплатен ток и 20 долара на месец да си харчат и споминат батюшка путин.
  • 39 misli posle govori

    10 0 Отговор
    Аз вече трудно виждам клавирата от трифон

    Коментиран от #40

  • 40 въх

    4 0 Отговор

    До коментар #39 от "misli posle govori":

    ни с и само ти райиш
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Zigfrid

    2 5 Отговор
    Тревога!NATO защо се бави?
  • 49 Zigfrid

    6 12 Отговор
    А бе, я докато не е влязла Сърбия в NATO да я нападнем и да си вземем западните покрайнини-3те села в Сръбско.
  • 50 Коко

    10 4 Отговор
    Ми разбира се, че и България е опасна. Само циганите да пуснем да направят гъст обръч около Белград и край със Сърбия. Не че имаме нещо друго да пуснем де...
  • 51 марков

    9 5 Отговор
    това сие вярно нато си навира носа там дето немуе работата
  • 52 Васичка Атанасова

    6 11 Отговор
    всички които пишат срещу НАТО
    ДА бъде нападната
    са ид..ти
    защото в българия са НАТОФСКИТЕ бази БЕЗМЕР И СОФИЯ
    ТЕЖКО ИМ НА ХОРАТА КОИТО ЖИВЕЯТ ТАМ
    ТЕ ЩЕ ПЪРВИТЕ КОИТО ЩЕ БЪДАТ ОБСТРЕЛЯНИ ОТ БРАТЯТА ВИ РУСНАЦИ
    НО ВИДЯХМЕ ЧЕ РУСНАЦИТЕ ИГРАЯТ К..ВЕНСКИ
    МОЖЕ ДА ПУСНАТ БОМБИ И ДРУГАДЕ И ЩЕ КАЖАТ ОБЪРКАХМЕ СЕ
    ОТ РУСНАЦИТЕ НИЩО ХУБАВО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА
    БАБА МИ БОГ ДА Е ПРОСТИ МИ РАЗПРАВЯШЕ КАК КАТО СА БИЛЕ В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕР СЕ НАПИВАЛИ И ХОДИЛИ ПО КЪЩИТЕ ДА ИЗНАСИЛВАТ МЛАДИ МОМИЧЕТА
    а дядо ми СЪЩО МИ Е РАЗПРАВЯЛ КАК СА ГРАБИЛИ ОТ СЕРГИЯТА МУ БЕЗ ДА ПЛАЩАТ
  • 53 Ф 35 идват

    4 5 Отговор
    Първата ескадрила изтребители от пето поколение е готова за операции, а с последните американските военни конструктури са въодушени от показаните способностти на новите модификации машини ф-35.Още през август 2016г. е комплектована първата ескадрила. Вече има продадени самолети на Израел, които удариха и унищожиха през декември 2016 руските комплекси Ц-400 и С-300 близо до Дамаск, без да се задействат системите са противо-въздушна отбрана...Новите ескадрили, които са подготвени от производителя Локхиит Мартин идват на борда на американските самолетоносачи към района на срещу ИДИЛ и превантивното действие срещу потенциални нови предизвикателства пред въоражените сили на САЩ в района Средиземноморието

    Последната модификация под кодовото наименование First_F-35 е новият изтребител от пето поколение F-35, изработен по технологията „Стелт“ е толкова невидим за радарите, че се създават трудности по време на обучение. В това са се убедили неотдавна на третировки в Айдахо военни пилоти и наземен персонал от местната военноморска база на САЩ.
    Невидимостта, която иначе е едно от ключовите предимства на самолета за въздушен бой срещу противникови летателни апарати, се оказала препятствие за някои от учебните упражнения. По време на обучението са били тренирани маневри за заобикаляне на заплаха от ракета „земя-въздух“. Имаше само един проблем – никой на земята не можа да проследи самолета, споделят пред репортери участници в учението. Ако те не могат да ни видят,
  • 54 Ф 35 идват

    3 4 Отговор
    и да се прицелят в нас, допълва офицерът. Чувството е страхотно, признава той.
    Междувременно в първите дни на август военновъздушните сили на САЩ обявиха, че първата ескадрила от изтребителите F-35A е готова за операции. Това става 15 години след като компанията „Локхийд Мартин“ спечели договора за създаването на самолета, напомнят световните медии.
    Оперативната готовност на самолетите означава, че изтребителите от ескадрилата, базирана в щата Юта, може да бъдат изпратена на мисия навсякъде по света. Американските ВВС планират да закупят общо 1763 броя F-35A. За морската пехота са предвидени 340 самолета от модификацията F-35B и 340 броя F-35C.
    Изтребителят е върхово постижение на съвременните технологии. Сложността на системите обаче през годините на разработката често водеше до забавяне и оскъпяване на проекта. F-35 може да излита и каца вертикално, достига скорост до 1930 км в час, а обсегът му на действие е 2220 км.Lockheed_Martin_F-35
    Въоръжението му включва 25-мм бордово оръдие, както и огромно разнообразие от ракети и бомби в зависимост от конкретната мисия. Може да носи и 12 ядрени бомби В 61 с мощност от 0,3 до 340 килотона.
  • 55 Ф 35 идват

    4 7 Отговор
    Ето какво споделят пилотите на Ф 35:
    "Ако те не могат да ни видят, няма и как да ни насочват, отбелязва подполковник Джордж Уоткинс, който е командир на 34-а изтребителна ескадрила в авиобазата в Юта.
    Инженерите намерили решение на ситуацията, като просто обърнали идентификационните транспондери, така че средствата за противовъздушна борба от земята да могат да проследяват самолетите. Иначе не бихме допуснали в тренировката загубата дори на един самолет, а това е несправедливо спрямо момчетата, които играят наш противник по време на учението, категорични са пилотите.
    Изумени сме от това, което можем да правим, когато се изправим с новия изтребител срещу самолети от четвърто поколение по време на обучение, признава Уоткинс. По думите му във въздуха се създава усещането, че F-35 може да е „навсякъде и никъде. Изтребителите F-15 или F-16, които играят наш въздушен противник, дори нямат представа къде сме, не могат да ни видят и да се прицелят в нас, допълва офицерът. Чувството е страхотно, признава той.
    Междувременно в първите дни на август военновъздушните сили на САЩ обявиха, че първата ескадрила от изтребителите F-35A е готова за операции. Това става 15 години след като компанията „Локхийд Мартин“ спечели договора за създаването на самолета, напомнят световните медии.

    Коментиран от #59

  • 56 янта

    7 2 Отговор
    това присъствие ли е или нещо като приятелска окупация
  • 57 1234

    12 10 Отговор
    Ние винаги сме се набутвали не където трябва.Какво е НАТО? Какво правим ние там?Защо си премахнахме армията и сега ще чакаме от чужди м.ди кръщене.Ватикана имат по голяма армия от нашата.
  • 58 Гражданин

    8 11 Отговор
    Подхода на руската пропаганда е такъв: разделяй, противопоставяй и владей! Мръсните матрьошки от близо 1 век ни дялкат по тоя начин, да не говорим, че НАТО е отбранителен пакт, а не струпваща армий в покрайнините на Донбас, Луганск и украински Крим.
    И реакторните ретро буци им платихме (: ии южен паток ще ядем, барабар с Белене, понеже има кретеноиди у нас заслепени от червената звезда на комунизма!
  • 59 аааааааа

    4 3 Отговор

    До коментар #55 от "Ф 35 идват":

    Ушанките напълниха гащите, четейки това.
    Техните дърти и старомодни самолети ги дънят като виетнамска каска през американската инвазия.
    Само им сменят номерацията - уж че нови..ама са от края на 80-те години.
  • 60 мъжкар

    4 5 Отговор
    Тук има хора които в яда си ги е срам да кажат че гроздето е кисело.Визирам тоя дето се е писал ГРАЖДАНИН.Ти на какво си гражданин бе?Интересно ми ТИ лично си се изказал че руските реактори били ретро буци.Ти мой човек ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМАШ ОТ ЯДРЕНИ РЕАКТОРИ така че вземи да замълчиш защото смеха който предизвикваш е невероятно голям.Такива като теб целят с хейтърските си коментари да разпалват едва ли не ожесточени спорове тук и да гледат сеир но действителността е друга мой човек.Това че някой симпатизира на Русия не означава че е комунист а русия отдавна не е комунистическа страна но такива като теб виждайки всичко това гледат със злобните си коментари да хвърлят
    черно петно върху една страна която е в пъти по-добре от НАС във всяко едно отношение.А ти на теб ти пожелавам да отидеш при твоите "евроатлантически партньори" там като ти дадат една бяла кърпа и една гъба ще ти осигурят престижно място над някой евроатлантически умивалник или кенеф да го търкаш докато изхабиш гъбата и кърпата.
  • 61 ЛОС АНДЖЕЛИС

    2 1 Отговор
    Бойко Методиев Борисов е руски комунист и български предател !!!!
  • 62 на магарето под опашката

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "onq s konq":

    Стигаше ми да видя "Нато" и "държава", за да проумея дълбокия ти интелект! Добре, че си другия кон. И първия е прост, но ти бягаш пред него...
  • 63 Карли

    3 0 Отговор
    МОЯТ ТЪСТ , КОЙТО Е ЖИВ И НЕ МНОГО ЗДРАВ, роден през 1927 година -очевидец , разправя следният случай в Стамболийски през 1944 година.
    Пиян РУСКИ войник от влаковия ешелон за Гърция влиза в един двор измъква две кокошки. Собственика се оплаква на Коменданта и следва нещо, което не е за вярване- РАЗСТРЕЛВАТ ГО ВЕДНАГА НА ГАРАТА ПРЕД ВСИЧКИ.
    ТАКА ЧЕ ЗА ИЗНАСИЛВАНИЯ НЕ ПИШЕТЕ ПРОСТОТИИ. То че винаги е имало жени които са искали да бъдат изнасилвани , това е друга тема.
    Освен това преди руските войски да бъдат у нас , преди тях са били и немските войски и войниците и офицерите са си купували от местните , мед , масло, яйца и прочее продукти с български пари , но забележете - фалшиви печатани на място, те са имали машини за печатане на сръбски, български и гръцки пари. Нали, разликата е голяма и сме били съюзници!!!!!!!!!!!!!
    Така че , всичките ни съюзници са такива, включително и краварите както ги наричате И КОИТО МНОГО ОТ ВАС ЗАЕДНО С ПРЕДАТЕЛИТЕ ПОЛИТИЦИ ПОДКРЕПЯТЕ. Всеки гледа да пре...бе по слабия БРАТЯ БЪЛГАРИ!
    ИМА МНОГООООООООООООО КАКВО ДА СЕ УЧИМ ОТ ГЪРЦИ И СЪРБИ!
    МАЙ СИ ЗНАЯТ ИНТЕРЕСА?
  • 64 ККОМАРОВСКИ

    0 5 Отговор
    НАТО е наи-мощната военна организация в историята на света и ние българите се гордеем ,че членувам в нея. НАТО не е агресор.Агресор е Русия -споменавам анексирането на Абхазия,Приднестровската република ,анексирането на Крим и окупирането на Лугански Донбас .Потърпевшите са Грузия ,Молдова и Украина. Агресорът е един и същ-РУСИЯ.
  • 65 Гого

    1 0 Отговор
    Не се безпокойте за нато.Историята показва,че където влезат българи за съюзници,всичко се разпада!
Новини по държави: