16 Февруари, 2017 21:28, обновена 16 Февруари, 2017 21:45 1 670 9

Тръмп: Не съм звънял в Русия от години

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • русия-
  • звънял-
  • президент-
  • указ

Тръмп сподели, че съпругата му Мелания Тръмп и синът му Барън Тръмп ще се преместят в Белия дом

Тръмп: Не съм звънял в Русия от години - 1
Снимка: БТА/ AP

Нямам нищо общо с Русия. Не съм правил телефонно обаждане към Русия от години. Това заяви американският президент Доналд Тръмп, цитиран от Си Ен Ен.

Държавният глава даде пресконференция в Белия дом, на която отрече обвиненията, че членове на неговия екип са били в постоянен контакт с представители на руските служби.

„Не съм говорил с хора от Русия от години. Не че не бих, но просто няма някой, с когото да говоря. Говорих с Путин два пъти – той ми се обади на изборите и след встъпването в длъжност. Имахме много добър разговор“, заяви американските президент.

По-рано през тази седмица съветникът на Доналд Тръмп по въпросите за националната сигурност Майкъл Флин подаде оставка заради разразилия се скандал. В американския печат се появи информация, че Флин е обсъдил с руския посланик наложените санкции срещу Русия – и дори премахването им – преди Тръмп официално да встъпи в длъжност.

На пресконференцията Доналд Тръмп каза също така, че ще представи нов указ за имиграцията следващата седмица.

Президентът сподели също така, че съпругата му Мелания Тръмп и синът му Барън Тръмп ще се преместят в Белия дом, след като Барън завърши училище. В момента те живеят в Ню Йорк.

Американският президент спомена и името на Хилъри Клинтън, която бе негов съперник на изборите. „Никой не спомена, че Хилъри Клинтън мамеше на дебатите. Никой не говори за това, че тя получи въпросите за дебатите. Ако аз ги бях получил, щяхте да ме сложите на електрическия стол“, каза шеговито Тръмп на репортерите в залата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    4 10 Отговор
    Не ти трябва и да им звъниш Доналд, те имат зор за свалянето на санкциите и те да ти звънят само че ти не им вдигай.
  • 2 СССР

    9 4 Отговор
    Нали те го назначиха бе кроко хахахахаха!!! Без разрешение от Москва дори американски президент неможе да станеш!!!

    Коментиран от #3

  • 3 кроко

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "СССР":

    Руснаците го финансираха за изборите след като Трамп им беше обещал че ще премахне санкцията но сега Доналд им показа фигура от три пръста и ги хвърли на върбата. А вие тукашните балъци продължавайте да си мечтаете че путин го бил назначил.

    Коментиран от #4

  • 4 ссс

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "кроко":

    ам как те ша са го финансирали? нъл руските хакери точат американски банкови сметки, начи американците са си го финансирали! ай дай ся малко хапчита?

    Коментиран от #5

  • 5 кроко

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "ссс":

    Точат не точат санкцията си остава така че награбените народни милиони от руските олигарси си остават на сигурно място в Банкоф-Аерика а хакерчетата нек си точат мътеница.

    Коментиран от #6

  • 6 Ламбо

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "кроко":

    Ало Крокич, те олигарсите си държат парите в Швейцария и други офшорни зони,защото знаят че може някой някое африканско говедо от Кения да им сложи ембарго.Капиш ???

    Коментиран от #7

  • 7 кроко

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Ламбо":

    Капиш не капиш 500 милиарда долара руска пара по най скромни данни се намират в американските банки руски език понимаеш ?- http://www.segodnia.ru/content/145762
  • 8 Тръмп

    0 1 Отговор
    Че защо да звъня?! За това си имам слуги!
  • 9 стоян георгиев

    1 0 Отговор
    почнаха шамарките по тръмп,не бил говорил с руснаците ,нямало да маха санкциите ама хилари била виновна.жалък мишок.