21 Февруари, 2017 10:42 1 990 1

Нови разкрития за смъртта на Ким Чен - нам

  • ким чен - нам-
  • разкрития-
  • нови

Синът му вече е пристигнал в Малайзия

По тялото на Ким Чен – нам не са открити следи от инфаркт, видими рани или инжекции, съобщи Kyodo.

Това показва последната аутопсия на тялото на брата на лидера на Северна Корея Ким Чен – ун. Информацията на медията се основава на представител на министерството на здравеопазването на Малайзия.

Според него причината за смъртта е все още неизвестна. Синът на Нам – Ким Хан – сол вече е пристигнал в Малайзия и е посетил болницата където се намира тялото на баща му. Все още няма официална молба за екстрадиране на тялото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е уникално лицемерие е това

    4 3 Отговор
    Е защо тогава беше това пищене от "свободните и демократични" медии--че С.Корея са го убили...че диктатора едва ли не лично го е отровил...Явно се работи на принцита-да кажем че сестрати е ку..ва-пък ти доказвай че нямаш сестра.И после как да им вярваме???....