22 Февруари, 2017 00:47 852 1

Без маски на карнавала във Венеция

  • венеция-
  • карнавал-
  • маска-
  • маски-
  • мерки за сигурност

Маските се свалят заради невижданите мерки за безопасност

Усилени мерки за сигурност се взимат на карнавала във Венеция, който навлиза в кулминацията си, предаде ТАСС. За преминаване през централния площад "Сан Марко" е нужно да се свали маската, за да се идентифицира личността.

В града има голям приток на туристи, които бяха дошли да видят впечатляващо зрелище - Ангелския полет. Смелата Клаудия Каркиори се спусна грациозно от камбанарията на площад "Сан Марко", завързана с въже, дълго 80 метра, над участниците в карнавала, който е един от най-известните в света.

Властите взимат мерки за сигурност, за да се избегнат терористични заплахи. Досега не е оповестено за никакви инциденти. Карнавалните шествия ще продължат до 28 февруари.

Тази година католическият и православният Великден съвпадат и ще бъдат отбелязани на 16 април.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тука има тука нема

    0 0 Отговор
    Може само с бурки, с маски -не
Новини по държави: