24 Февруари, 2017 14:33 2 320 22

Ердоган отново при Путин

  • турция-
  • русия-
  • реджеп ердоган-
  • владимир путин-
  • визита-
  • посещение

Турският президент ще посети Русия през март

Датата на посещението на турския президент Реджеп Ердоган в Москва вече е съгласувана. Визитата ще се състои на 9-10 март. Информацията бе потвърдена пред ТАСС от Дмитрий Песков, говорител на руския президент Владимир Путин.

Да, визитата е съгласувана, каза Песков на молба да коментира информацията на турския телевизионен канал НТВ, който съобщи, че Ердоган ще пристигне в Руската федерация на 9-10 март. Потвърждавам, добави той.

НТВ съобщи, че президентите на двете страни ще проведат среща в тесен състав, а също заседание на руско-турския Съвет за сътрудничество на най-високо равнище.

В хода на тези преговори е планирано да бъдат обсъдени широк спектър въпроси, в това число доставки в Турция на руски зенитни ракетни системи С-400.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    6 32 Отговор
    Путлер не може да управлява с демокрации до границата си. Има нужда от султани и тирани като него. Ер-домуз пак ще кляка на килимчето.
  • 2 Очо

    23 8 Отговор
    Теманетата продьлжават ....на колене бе ефенди...на колене пред властелина на света-Владимир...
  • 3 onq s konq

    8 22 Отговор
    Ще СИ делят Сирия.Путин ще иска да си разделят и Башар,но Ердо не ще дори и копче от него.Като прибавим към това и че лудия Тръмп ще ги поздрави бодро и двамата с една УСМИХНАТА ПСУВНЯ...нещата отиват към обикновена екскурзия за Османлията!
  • 4 Пеньо

    9 21 Отговор
    Какви са си лика-прилика двамата диктатори! Другари путинофили, вие помните ли колко пъти си сменихте мнението за султана. Крещяхте, че има доказателства, че помага на ИДИЛ, заклеймихте го, когато свали самолета, и след това по команда започнахте да целувате там, където все още не бяха изсъхнали плюнките. И така много пъти! Да ви е сладко! И целувките и рублите и лирите!
  • 5 Мухомор Вонючий

    5 3 Отговор
    Какво удивление има в изражението на Путин горе на снимката! Какво ли му говори Ердоган? Рядко можем да видим такова изражение на човек като Путин! Сигурно Ердоган му е казал нещо шокиращо!)))
  • 6 Абе Пейчо

    23 7 Отговор
    То и за САЩ има доказателства че са сьздали и финансират ИД-ама си траеш като ущипан...А що се отнася до феса-той изпьлни всички искания на Путин след свалянето на самолета-нищо че се пеняви два месеца.И това доказва кой "кара влака"-а да ти напомня какво казаха от НАТО и САЩ по случая на Ердоган--право в очите---оправяй се сам с руснаците...и той започна с наколенките...

    Коментиран от #10

  • 7 Гост

    29 5 Отговор
    "доставки в Турция на руски зенитни ракетни системи С-400" четири пъти го прочетох преди да реша, че не ми се привижда и сега какво излиза втора натовска страна след Гърция иска руско оръжие, ново, модерно руско оръжие, вместо да вземат пример от нас и да купят нечии остарели боклуци, не ги е срам или пък фесовете са си направили много добре сметката избирайки най-доброто на най-добра цена не знам, ще оставя любителите на чичо Сам да отговарят

    Коментиран от #9, #21

  • 8 Спиро

    5 14 Отговор
    Ватенките и дявола да видят с Путлер, ще твърдят, че всичко е ОК!
    Трагедия са тея промити мозъчета!

    Коментиран от #11

  • 9 Пеньо

    2 10 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Пеньовото ми путинофилче, от мен няма да прочетеш хвалебствия за САЩ и международната им политика! Вдяваш ли? Но винаги съм се учудвал на тази ваша велика тактика на защита: нашият е оакан, но и другите са като него! Поне мъъъничко не схващате ли, че това не е оправдание, а признание?
  • 10 Пеньо

    1 7 Отговор

    До коментар #6 от "Абе Пейчо":

    Коментара ми е за теб!
  • 11 кроко

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "Спиро":

    Айде давай де, само спиро инпеньо ли можа да измислиш? Мисли още никове!
  • 12 Kcaniba

    13 3 Отговор
    модерно руско ПВО - всеки чака нападение от САЩ!!??
    Инак колективна безопасност, блабла, мунийии секънд хенд!!
  • 13 Спиро

    1 4 Отговор
    Аз съм Спиро, Пеньо не го знам къв е!
  • 14 зехтин

    5 0 Отговор
    И сега ако ми говорят за икономика.... всички ще повярват.
  • 15 Хлабината

    2 13 Отговор
    Путкин прав ши лапа кабриолета на Феса!!!
  • 16 въхт въхт

    2 3 Отговор
    Не разбирам , к'во им се радвате , като всички тия ни връткат на карминьол . С помощта на наши си дьомнета де . Дано да не сменят честичко местата ....
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Хасан

    13 1 Отговор
    Цяла Европа брани немския интерес, Германия брани американския интерес.. Тия двамата не се съобразяват с това и си гледат интереса на своите страни
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Troqn

    4 0 Отговор
    Kogato eu ne haresva tebe na pravo stava6 diktator idva kraqt na eu i angli4anite mng dobre znaet tova brexit frexit itexit i balkani i drugi dali sme gotovi dali imame planove za posle kakvo 6te pravime mng lo6o germaniq okupiraha cqloto izto4niq evropa i te nqmat plan za nas osven sme robi za thq
  • 21 Зузу

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Защо обвинявате Ердоган? Вината е на политиците в ЕС и САЩ и подлогите тук на постовете горе включително и Плевнята и Баце и всички предни! ЗАЩО ли? Кой полюваше Россия, кой изолира Россия? ТЕ! Е, Россия търси алтернативи на тази ЕС и САЩ ив частнос т българска изолация. А, когато нямаш търговия и отношения с нас, отиваш в Евразия и всеки който иска да търгува с теб е добре дошъл. Е, Турция иска оръжие, Россия предлага. нима са виновни те? Нима Плевнята и останалите ни обичаха? Вместо да купят нови Грипени, дори Миг, СУ те търсят трета употреба бараки? Е, държавата ни е такава - педалопродажна паплач на власт ни геноцидира и в интерес на чужди личности и групировки отдавна .нима Россия е виновна или друг? Каквито управниците, такъв и народа - всеки народ заслужава и управниците си и участта си! След като сме стадо и търпим неправди, няма да се оплакваме че губим! Но пък и като кажеш на хората поне мен все ме присмиват плюят и мразят, тна и аз се чудя защо се отъждествявам с тази държава и народ като "ние" след като все излизам черна овца крив? Начи съм ГЛУПАК! Това ще да е истината. Путин и Ердоган имат взаимоизгоден интерес да търгуват, защо ги оплювате доста хора? Няма причина !Изолирахте Россия от нашид вустранни отношения, отказахте проекти е те си намериха други партньори.
  • 22 Прасчо

    0 0 Отговор
    Да приготвят водката и сельодката.