Last news in Fakti

24 Февруари, 2017 17:28 1 062 1

На работа, но не съвсем

  • работно време-
  • измама-
  • неапол

Десетки служители на болница в Неапол бяха арестувани за измама с работно време

Петдесет и пет служители на държавната болница "Лорето маре" в Неапол, включително лекари и медицински сестри, са поставени под домашен арест. Те са обвинени, че са се явявали на работа, за да започне отчитането на работното им време, а след това са напускали постовете си.

Един от лекарите отивал да играе тенис, други пазарували в работно време. Италианските карабинери съобщиха, че по случая се разследват 94 служители на болницата. Полицията е следила заподозрените в измама в продължение на две години и ги е заснемала. Един от тях е носел електронните карти на до 20 отсъстващи колеги, за да изглежда, че са на работа.

Сред отсъстващите са били и двама служители, натоварени да следят присъствието на персонала на работа. Един от тях след излизане от болницата отивал да работи като готвач в хотел в околностите на Неапол.

Правителството обеща да уволни отсъстващите от работа, но при други случаи служители са успели да издействат чрез съда отменяне на уволнението си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Тия са по опасни и от БЪЛГАРИТЕ, работещи на държавна работа.
Новини по държави: