Last news in Fakti

26 Февруари, 2017 21:07 3 061 6

Великобритания въвежда нови визови ограничения за работници?

  • великобритания-
  • трудови ограничения-
  • виза

Мерките са насочени към трудовите мигранти от страните в ЕС

Великобритания въвежда нови визови ограничения за работници? - 1
Снимка: Shutterstock

Британският премиер Тереза Мей възложи на кабинета да разработи план за въвеждане на визови ограничения за трудови мигранти от страните в Европейския съюз, съобщава "Сънди таймс".

Очаква се новите мерки да съдействат за намаляване на потока от имигранти в Обединеното кралство след излизането му от общността. Те няма да засегнат хората от страните в ЕС, които вече работят във Великобритания, но ще бъдат прилагани спрямо желаещите да се установят там в бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ннтн

    13 1 Отговор
    докато не са си платили и не са излезли от европейския съюз - нямат право никакви санкции да налагат! Айде плащате и аут и тогава си налагайте санкциите! Докато сте в съюза ще играете по свирката му!
  • 2 Брат ми

    6 1 Отговор
    Важното е да няма мерки срещу негри,индианци,индийци,пакистанци ,циганин и всякакви други интелигентни същества...:-) И така в UK ще изчезнат и последните бели хора,които все още може да се видят в иначе красивата Английска провинция...
  • 3 ссс

    3 1 Отговор
    ее таман мислех да ходя да бачкам на една мивка в лондон, тряа да побързам като се стопли
  • 4 Гого

    0 0 Отговор
    Да и бачкат Английските алкохолизираните дебелаци за 6 паунда на час.
  • 5 Kdk

    0 1 Отговор
    Abe prazni tenekii.ostanete si v kenefistan i ne se namesvaite na drugi raboti
  • 6 гощо

    0 0 Отговор
    Тези селяндури да си въведат санкции за дебеланите и търтейте дето нищо не бачкат и пият и друсат по цял ден на социални помощи поколения наред!!!!!
Новини по държави: