Last news in Fakti

27 Февруари, 2017 11:44 898 5

ЕС сваля визите за Грузия

  • ес-
  • визи-
  • грузия

Приет е и механизъм за преустановяване на безвизовия режим

Съветът на ЕС одобри въвеждането на безвизов режим за гражданите на Грузия, съобщи EURASIANET.

“На 27 февруари Съветът на ЕС прие постановление по визовата либерализация за граждани на Грузия“, се казва в изявление на институцията.

Приет и е механизъм за преустановяването на безвизовия режим с трети страни. Мярката може да се прилага за всички съществуващи споразумение за либерализация между ЕС и трети страни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    2 6 Отговор
    Сега русофилските ревльовци ще има да врякат , че грузинците ще наводнят европата и ще им отнемат бизнеса с миенето на тоалетни.
  • 2 Корумпий Рушветков

    5 1 Отговор
    Не мога да не изразя безпокойството си, че ще бъдем лишени от възможността да мием тоалетни, защото евтината работна ръка на грузинците ще мият тоалетни на далеч по-ниски цени! Жестоко потъпкване на бизнеса ни на миячи на кенефи!
  • 3 Voz

    2 0 Отговор
    Sled tova za kitai :))
  • 4 Санди

    6 0 Отговор
    Би било коректно да се казва цялата истина-грузинците са без визи само за 3 месеца.Изводите си правете сами.
  • 5 goni

    2 1 Отговор
    Да ни е честито!:) Грузинците са много интересни хора!:) Скоро ще го усети цяла Европа! А, и не случайно един доста известен по света щат се казва Джорджия!:) Колкото до миенето на кенефи грузинците с подобни работи не се занимават! Те се занимават с по-мръсни неща!:)
Новини по държави: