Last news in Fakti

27 Февруари, 2017 13:51 576 0

Отцепиха район в Стокхолм заради ръчна граната

  • швеция-
  • граната-
  • стокхолм-
  • полиция-
  • отцепен

Полицията не потвърди информацията за оставена ръчна граната

Отцепиха район в Стокхолм заради ръчна граната - 1
Снимка: БТА/ AP

Район в центъра на шведската столица Стокхолм беше отцепен заради подозрителен предмет. Местното издание „Афтонбладет“ написа, че става въпрос за ръчна граната.

От полицията не потвърдиха тази информация. Силите за сигурност обявиха само, че район е бил отцепен заради съмнителен предмет.

На място пристигнаха специални екипи, които да извършат проверка и да осигурят безопасността на населението.

Входът на намиращия се наблизо търговски център е бил затворен. Полицията създаде периметър около мястото, което се намира близо и до полицейски участък.

Властите разкриха, че ще разпитат живеещите в региона, за да получат повече информация. Ще бъдат прегледани и записите от видеокамерите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: