Last news in Fakti

1 Март, 2017 01:46 1 196 0

Асандж готов, ако го лишат от убежище

  • джулиан асандж-
  • убежище-
  • адвокати

Неговите адвокати готвят специални мерки

Адвокатите на Джулиан Асандж са готови с ответни мерки, ако Еквадор лиши основателят на „Уикилиийкс“ от убежище, съобщи РИА Новости.

През последните пет години Асандж се укрива в еквадорското посолство в Лондон. Един от кандидатите за президент на страната Гилермо Ласо обаче обяви, че ако спечели изборите, ще лиши Асандж от убежище. Ласо ще участва в балотажите на изборите.

„Вече сме готови с правни мерки при евентуално отнемане на убежище. Политиката по даване на убежище на бежанци не се мени спрямо управляващото правителство. Това е сложна ситуация“, заяви адвокат Дженифър Робунсън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: