1 Март, 2017 11:00 965 2

ЕП може да върне визите за гражданите на САЩ

  • европарламент-
  • сащ-
  • визи
ЕП може да върне визите за гражданите на САЩ - 1
Снимка: Shutterstock

Европейският парламент обсъжда резолюция, с която се очаква да призове за връщане на визите за гражданите на САЩ. Това сочи програмата на двудневната сесия на парламента в Брюксел.

Евродепутатите отчитат, че Европейската комисия е задължена по закон да върне временно визите за американците заради отказа на Вашингтон да предостави безвизов достъп за гражданите на пет държави от ЕС, в това число и България.

Парламентът ще призове необходимите законови мерки да бъдат предприети до два месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    6 7 Отговор
    Американците си го преместиха в другия крачол
  • 2 ССС

    1 0 Отговор
    ееееееее честита пролет!!! Разгелеееееееее преди две години истекоха всички срокове и еврогейският съюз мълчи ли мълчи и се занимава с краставици, домати колко да бъдат червени и всякакви други глупости!!! Добре че Тръмп ви изрита в задника тъпи евро крадци, чиновници та да се събудите и да почнете да работите и мислите адекватно!!!