4 Март, 2017 17:44 784 2

Геерт Вилдерс поднови кампанията си

  • геерт вилдерс-
  • холандия-
  • ес

Холандският националист Геерт Вилдерс поднови кампанията си за парламентарните избори. Той беше принуден да я прекъсне в четвъртък заради заплахи срещу неговата сигурност, припомня АП.

На 15 март в Холандия се провеждат избори за парламент. Ройтерс посочва, че подкрепата за Партията на свободата намалява, на фона на подобряването на холандската икономика и заради изразената от Герт Вилдерс подкрепа за новия президент на САЩ Доналд Тръмп.

Все пак евентуална победа за Вилдерс ще засили позициите на френския му съюзник, Националния фронт на Марин льо Пен, и на "Алтернатива за Германия".

Вилдерс е явен привърженик на излизането на Холандия от ЕС и провеждането на твърда политика срещу бежанците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нафарфорий

    6 2 Отговор
    Дай боже да спечели трябва ни бяла и християнска европа!
  • 2 Брат ми

    5 2 Отговор
    До Нафарфорий...Отлично казано...:-) Наистина ДАНО,защото Европа се превръща в гето:( С любезното съдействие на Немската корва Меркел...:(
Новини по държави: