4 Март, 2017 19:27 2 814 3

Кола помете двама ездачи на Острова (ВИДЕО)

  • коне-
  • великобритания-
  • ударени

Конете са били прегледани от ветеринар

Кола помете двама ездачи на Острова (ВИДЕО) - 1

Островът е шок след като в социалните медии изтече видео как кола с висока скорост удря двама ездачи. Това съобщава сайтът Кембридж нюз.

От полицията съобщиха, че виновник е шофьорът, който се е движел в грешното платно за движение. Инцидентът е станал в петък малко преди обяд.

Ударените коне и ездачи е трябвало да участват в снимането на филм. Ветеринари са оказали първа помощ. Ездачите са добре.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гад

    2 0 Отговор
    И тоя от колата така и не излезе да види какво е направил и дали има нужда някой от помощ... дори накрая бавничко се изнесе - тръгна си - избега... голяма гад дано да го съдят по бързата процедура там!
  • 2 гост

    1 0 Отговор
    Хондата се движеше в правилното платно, но изпусна завоя и излезе много навън. По-интересното е, че гумите на колата не се завиват достатъчно, а леко са навити. Дори когато удара е неизбежен пак не навива волана, а продължава право в коня. Спокойно можеше и да завие на ляво в отбивката като видя, че сериозно изпуска траекторията. Щом дори не слезе, няма какво повече да се коментира.
  • 3 гостенче

    0 0 Отговор
    Вероятно е била жена и се е паникьосала като е усетила че изпуска завоя и само е затворила очи. И не е слязла защото още е била в потрес и вцепенена.
    Ама тия двамата с тези кончета чвно въобще не им прави впечатление, че се намират в завой без видимост и то на средата на платното.
    Друг е въпроса, че автъомобила наистина е в ГРЕШНОТО платно, тъй като движението там е ОБРАТНО на нашето! нали така "гост" ??? :)
Новини по държави: