Last news in Fakti

5 Март, 2017 13:17 1 064 3

Блеър търси работа при Тръмп

  • тони блеър-
  • разговори-
  • доналд тръмп

Той е преговарял с Джаред Кушнер

Британският британски премиер Тони Блеър е присъствал на тайна среща в Белия дом, за да обсъди възможност за евентуална работа в администрацията на Доналд Тръмп, съобщи Mail on Sunday.

Блеър е преговаря със зетят на Донадл Тръмп и негов близък съветник – Джаред Кушнер. Обсъждана е била възможността той да получи поста на специален представител в Близкия Изток.

Блеър е гражданин на Влеикобритания и не може да има официална работа в американското правителство. Между Блеър и Кушнер е имало среща и през месец септември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха ха

    8 1 Отговор
    Ако имат нужда от пожарникар нека се обадят че тука си имаме един!Даже е генерал!
  • 2 Хохи

    4 0 Отговор
    Още един ИЛЮМИНАТ "си търси работа"
    Интересно!!!
  • 3 jambazina

    5 0 Отговор
    Тоа да не е решил да оправа свинщините в Близкия Изток дето ги надроби? Съмнявам се. Голяма излагация ще е за Тръмп да вземе толкова компрометиран човек.