Last news in Fakti

5 Март, 2017 17:33 921 0

Тръмп продължава с атаките срещу Обама

  • доналд тръмп-
  • барак обама-
  • сащ

Той призова за разследване за нарушаване на правилата за подслушване

Тръмп продължава с атаките срещу Обама - 1
Снимка: БТА/AP

Президентът на САЩ Доналд Тръмп продължи с атаките по своя предшественик Барак Обама, съобщи USA Today.

Тръмп по иска разследване на Конгреса за това, дали „правата за разследване не на министерството на правосъдието не са били нарушени“.

Атаката е продължение на вчерашното изявление на Тръмп, за това, че Обама е разпоредил да го подслушват по време на предизборната кампания.

Тръмп обвини Обама и в опит за тайно сближаване с Русия.

„Кой беше този, който каза: Кажи на Владимир, че след изборите ще бъда по-гъвкав“, написа Тръмп в Twitter.

Тръмп обвини и изпълнителният комитет на Демократическата партия, че отказва да даде достъп на ФБР до своите сървъри. Според него така се спира разследването по съмненията за руски хакерски атаки.

„Вярно ли е, че от НКД не дават достъп на ФБР до своите сървъри и оборудване по разследването за хакерски атаки. Възможно ли е това?“, написа Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА