Last news in Fakti

6 Март, 2017 11:52 3 343 9

Арестуваха проститутка, свързана с убиеца на руския посланик

  • мевлют алтънташ-
  • посланик-
  • андрей карлов-
  • убийство-
  • турция-
  • русия-
  • убиец-
  • проститутка

Турските власти разследват какви връзки е имала тя с убиеца

Турската полиция арестува руска проститутка, която може да е свързана с убиеца на посланик Андрей Карлов, който беше застрелян в столицата Анкара, пишат местните медии.

Електронното издание „Yurt“ разкри, че задържаната е 33-годишната Екатерина Б. Разследващите смятат, че тя е поддържала контакт с убиеца на посланика Мевлют Алтънташ.

Руският дипломат бе застрелян от турския полицай в столицата Анкара по време на изложба в Центъра за съвременно изкуство. Турчинът бе убит от силите за сигурност малко по-късно.

Според разследващите проститутката е предлагала сексуалните си услуги в 5-звездни хотели в Анкара. Мевлют Алтънташ си е комуникирал с нея в WhatsApp, като са поддържали телефонна връзка до ноември 2016 година.

Турските власти искат да установят какви връзки са поддържали двамата и дали може да се извлече информация за мотивите на убиеца на руския посланик.

В дните след покушението турският президент Реджеп Ердоган заяви, че „без никакво съмнение“ убиецът на руския посланик е гюленист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    12 16 Отговор
    Забравили сте най важното , да сложите в заглавието, руска , да, да , руска проститутка ..)) Как ви звучи така бре , русофилчета недни , гали ли ви ушенцата оти мълчите кът дуди ??

    Коментиран от #4

  • 2 8888

    6 2 Отговор
    Да а а.Отишъл еда се причасти и изповяда при каката. . . Ега ти тъпнята. Защо не го заловиха жив, а го утепаа? Сега да питат шлюхата. Па мое и го е вербувала?
  • 3 хойчо байчо

    7 8 Отговор
    А кои русофили са дежурни по кухня днес , защо няма коментиращи русокухи лейки ?

    Коментиран от #5

  • 4 кромо

    12 7 Отговор

    До коментар #1 от "кроко":

    а у Америка няма ли проституки
    опа.....там са само гейове

    Коментиран от #6

  • 5 ссс

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "хойчо байчо":

    нема дежурни баце, сам си пиша из темите! ма ко да се праи, трябва центчета да падат.
  • 6 кроко

    10 5 Отговор

    До коментар #4 от "кромо":

    Има бре , ссскроконясконя, кой е казал, че няма, дори напротив вие русофилнята постоянно тук ни втълпявате, че в Русия слънцето свети 365 дни в годината и че в Русия за разлика от прогнилия запад, няма проститутки, п...ли и наркомани и че тя е обречена на вечно цъфтене и прецъфтяване. Но защо ли в днешно време руска проститутка, спокойно може да се срещне във всеки един що годе голям европейски град , а за нашевствието им в Истамбул по добре да не говорим. Защо не си седят в ситната и богата Русия, а са плъзнали по европата , ти виждал ли си американска проститутка по европейските градове и в Турция , а ???
  • 7 кроко карлуков

    6 4 Отговор
    То срамота бре, да няма адин свестен русофил с който да поспори чиляк ! Ся кът се махна ке напълзят всички тук като хлебарки да ми доказват че не съм камила и че руснаците са мноу велики, смешковци

    Коментиран от #9

  • 8 Абе празни кратуни сте

    5 3 Отговор
    Невиждам повод за злоратството ви-тролчета ..че някаква си кака била продажна...Да ви напомня ли че в Б.Дом-в Овалният Кабинет ,карачката Моника облекчи Президента на САЩ....-замислете се..президента в дьржавният кабинет!!!! А вие се пенявите като психопати...
  • 9 сербез путин

    6 2 Отговор

    До коментар #7 от "кроко карлуков":

    Няма какво да спориш ,работата е ясна като бял ден : Путин като стара разветка е знаел за подлите намерения на Алтънташ и чрез посланика му е пратил проститутка за да го опознае в детайли но някъде конеца се е скъсал и от там е дошъл провала!

    Путин не е виновен!
Новини по държави: