Last news in Fakti

7 Март, 2017 13:20 4 735 2

Двумесечен ужас! Британка бе изнасилвана и бита

  • австралия-
  • британка-
  • полиция-
  • изнасилена-
  • ужас-
  • заложник

Австралийските власти повдигнаха няколко обвинения на задържания

Двумесечен ужас! Британка бе изнасилвана и бита - 1
Снимка: Shutterstock

22-годишна британска гражданка изживя истински ужас в Австралия, където в продължение на два месеца бе държана като заложник, съобщи „Скай нюз“.

Говорителят на полицията в Куинсланд Пол Харт разкри повече подробности за престъплението, което шокира обществеността.

При рутинна проверка на пътя униформени са спрели 22-годишен шофьор. В колата се натъкват на младо момиче, изглеждащо травмирано и бито. Оказва се, че то е било държано против волята й в продължение на два месеца.

Британката се запознала с 22-годишния австралиец по време на парти в град Кернс през месец януари. Младите започват връзка, която обаче скоро след това приключва.

Младият мъж изглежда не желае да се раздели с момичето и започва физически и психически тормоз над него. Британската гражданка е била държана против волята няколко седмици. Автомобилът е бил спрян в североизточния щат Куинсланд.

Нанесени са множество травми на момичето, сред които порязвания и лицеви травми. Полицията е повдигнала няколко обвинения на арестувания. Британката е била и изнасилвана.

Силите за сигурност разкриха, че мъжът и взетата за заложник дама са пропътували хиляди километри през последните два месеца по пътищата на Куинсланд. Австралиецът е унищожил и паспорта на чужденката, за да не може да избяга от него.

Разследването продължава. Британското външно министерство е влязло в контакт с австралийските власти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 факт

    12 4 Отговор
    СРЪПСКА МУЗИКА ПУСКАЛ ЛИ Е
  • 2 копеле

    1 0 Отговор
    Ех ченгетата им развалили кефа
Новини по държави: