12 Март, 2017 09:36 967 0

10 години затвор грозят нарушителя, влязъл в Белия дом

  • 10 години-
  • белия дом-
  • затвор-
  • нарушител-
  • джонатан тран-
  • сащ

26-годишният Джонатан Тран може да лежи дълго зад решетките за постъпката си

10 години затвор грозят нарушителя, влязъл в Белия дом - 1
Снимка: БТА/АР

Мъжът, влязъл без разрешение на територията около Белия дом, е пред угрозата да получи 10-годишна присъда за постъпката си, пишат местните медии.

Идентифициран, 26-годишният Джонатан Тран ще се яви пред съда в понеделник. Той няма как да бъде пуснат под гаранция, сочи говорител на властите във Вашингтон.

Вчера (11 март) нарушителят прескочи оградата на най-пазеното място в САЩ с раница на гърба си и бе арестуван от силите за сигурност. Според информацията, той е успял да стигне до самите стъпала на Белия дом, преди да бъде заловен.

Нищо опасно не е открито в раницата му. Въпреки това, в Белия дом бе обявен оранжев код за сигурност, който е един от най-високите.

По време на пробива Доналд Тръмп е бил в официалната си резиденция, но в нито един момент животът му не е бил застрашен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА