13 Март, 2017 20:50 1 180 2

Снежна буря спря Меркел за САЩ

  • ангела меркел-
  • доналд тръмп-
  • посещение

Насрочената за утре визита на федералния канцлер беше отложена за петък 

Снежна буря спря Меркел за САЩ - 1
Снимки: БТА/АР

Насроченото за утре посещение на германския канцлер Ангела Меркел във Вашингтон беше отложено за петък поради очакваната силна снежна буря в североизточната част на САЩ, съобщиха световните агенции. По план Меркел трябваше да пристигне тази нощ във Вашингтон и утре да се срещне за първи път с президента Доналд Тръмп в Белия дом.

Говорителят на Белия дом Шон Спайсър заяви, че Тръмп е разговарял с Меркел по телефона и двамата се съгласили да отложат срещата за 17 март поради лошите метеорологични условия, предаде Си Би Ес.

Снежна буря спря Меркел за САЩ

"Пътуването е отменено", потвърди Меркел в Берлин пред журналистите, които ще я придружават. Тя добави, че Тръмп й се обадил, за да й обясни колко силна ще бъде бурята и че пътуването ще бъде пренесено на друга дата, без да уточнява кога.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изолация

    5 0 Отговор
    Меркел преди това ще пътува за Япония,за да и разяснят защо ислямистите са забранени там.Япония,САЩ и Европа ще обявят тази религия за фашистка.
  • 2 go Merkel go

    4 1 Отговор
    Тръмпа иска да разкара бабичката любителка на мюслита и е включил ХАРП-а ;)