Last news in Fakti

14 Март, 2017 07:09 15 843 63

Ердоган сащиса Меркел

  • реджеп ердоган-
  • ангела меркел-
  • германия

Обвини я, че подкрепя тероризма

Турският президент Реджеп Ердоган обвини германският канцлер Ангела Меркел, че подкрепя тероризма, съобщи "Ал Джазира".

"Защо г-жо Меркел държите терористи във вашата страна? Защо не правите нищо? Вие подкрепяте ли тероризма?", заяви Ердоган.

Ердоган не уточнява какво има в предвид. Смята се обаче, че говорим за Кюрдската работническа партия.

От офиса на Меркел обявиха, че тя няма да участва в "игра на провокации".

В момента Турция е в обтегнати отношения с Холандия. Причината е, че страната отказа да позволи турски митинги, подкрепящи референдума в страната, на своя територия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    123 10 Отговор
    Ердоганя 4 години търгува с терористите от Ислямска държава и им изкупува петрола, после го препродава с огромна печалба и цял свет го знае. Синът му пряко разбогатя от тая търговия и сега отново нагъл.

    Коментиран от #9, #55

  • 2 Луд

    82 18 Отговор
    Този ще подмине и Хитлер..........
  • 3 Хасан

    33 57 Отговор
    Да бе да..а кой продава на ИД оръжие?! Или кой продава на Ид чисто нови пикапи Тойота?? Турция не произвежда ТОЙОТА!!

    Коментиран от #41, #63

  • 4 ТоШибиян

    48 39 Отговор
    Бг никога не е имала и няма да има толкова силен и дързък управник като Ердоган...тука са само такива минали под дъгата наведени и чехлювци...трагедия
  • 5 ТоШибиян

    24 44 Отговор
    Меркел е част от плана на сащ за тероризъм и тя го подкрепя....Ердоган е прав а що се отнася до петрола не се възползват от създалата се ситуация
  • 6 Хасан

    37 35 Отговор
    Запада винаги е създавала и подкрепяла терористични организации с цел дестабилизация на някоя страна.. Даже ги въоръжава.. Много взривни вещества произведени в Австрия,Холандия иГермания бяха открити при акции срещу ПКК и ИД
  • 7 Хасан

    26 65 Отговор
    Браво на Ердоган че им казва право в лицето истината, и те го обвиняват в диктатура!
  • 8 Ей Хасан

    84 15 Отговор
    Хасане, ПКК не са терористи за мен, те са борци за свобода на кюрдите. Те си искат да ръководят сами съдбата си, а не под вашето иго. И някой ден ще има Кюрдистан. Имало го е много преди да има Турция, ще го има и в бъдеще. Ердоган да не се репчи много, че започне ли някакъв конфликт и Турция се дестабилизира, първия удар в гърба му ще е от кюрдите!
  • 9 ИЗЕТ

    18 74 Отговор

    До коментар #1 от "mediator37":

    DAVAY ERDOGAN ZAD TEB SME SMAJI GI
  • 10 Пастир

    33 25 Отговор
    Ердогане, сложи отново фесовете на стадото!
  • 11 Хасан

    17 76 Отговор
    Може да има.. Но някой ден ще има и Румелия.. Страната на помаците..

    Коментиран от #20

  • 12 Анадолски простак

    54 11 Отговор
    От прости хора,само проблеми можеш да очакваш.Ще види 4-ри милиарда помощ от Европа през крив макарон.
  • 13 кроко

    8 9 Отговор
    Ердо е монстър и главния георй нв Факти бг
  • 14 Ей Хасан

    74 12 Отговор
    Приятел, ще има Румелия само в мечтите ви, тая дето си я мислите, че палячото Ердоган ще възстанови османската империя са утопии. Прекалено мижави сте на фона на Европа. Пък и за българските територии отдавна се облизва големия брат от Москва. Няма да стане вашата, набии си го в картината анадолска. Пък и ей къде е Турция, като ти харесва толкова прав ти път. Иди там и се радвай на отношение. Май и на българските турци там викат гяури, аааааааа?
  • 15 КЮРД

    65 12 Отговор
    ТУРЦИЯ ПАДА С ГЛАВАТА НАДОЛО
  • 16 ВАЙ ЗАВАЛА

    54 6 Отговор
    СКОРО ЩЕ СЕ МОЛИТЕ НЯКОЙ ДА НАПРАВИ ПРЕВРАТ
  • 17 До Хасан

    63 6 Отговор
    Изявлението ти за пореден път показва изключителната ти умствена нищета. Дори човек с твоя капацитет би трябвало да знае , че помаците нищо хубаво не са видели от турците. За това са помаци.
    А ти защитаваш Султана.
    Да не говорим , че във всяка нормална държава службите биха се заинтересували от теб. Заради изявленията ти за Румелия. И биха те прибрали на едно място където ще имаш много ухажори.
  • 18 Ай сиктир Хасане

    59 9 Отговор
    Хасане, взе да ми писва от теб честно казано!
    От вчера наблюдавам, че по всички новини свързани с тоя фанатик ердоган (липсата на главна буква не е случайна) си изкллючително активен да защитаваш тоя ненормалник + шашавата ви държава (във вашите очи империя)! Тук е България, алоооооо! Помак ли си, турчин ли си, все тая ми е, но ми идваш в повече.
  • 19 Димитър

    43 9 Отговор
    За Хасан
    Реджеп Тайип Ердоган през април 1998 година пред съда по сигурността в Диарбакър. Осъден е на 10 месеца затвор и доживотна забрана да се занимава с политика заради стихотворение, в което изразявал ислямистки възгледи срещу светската и правова държава. Тогава западни журналисти защитавали правото му на „свободно изразяване на мнение“ и коментирали, че ислямизмът не е антагонист на демокрацията и правото. После той започна да изпраща журналистите в затвора заради мнения, различни от неговото. Днес в Европа също държавата също се опитва да привлече легалните ислямистки организации там и да ги накара да поемат отговорността си в демократичния обществен живот. Втори път се прави същата грешка.
  • 20 Варна

    43 7 Отговор

    До коментар #11 от "Хасан":

    Да внимаваш какви ги дрънкаш ей! Но от друга страна помаците са прости хора. - Те могат да дрънкат само врели -некипели.
    Стоиш на помощи и цял ден пишеш глупости в интернет. Прост си и освен общ работник, каналджия, строител, товаро- разтоварач едва ли можеш да предложиш друго! Иначе имаш идея, че си умен... Крайно време е да проумееш, че зидаро-мазач не е в състояние да постигне повече от това което е в същност. Така и с помация (съвсем целенасочено я пиша с малка буква). - Държава на широките гащи ли ще е?
    Как се виждаш ти ?- Онзи, който виси на помощи в Германия? - Ходещ по проститутки защото няма жена, която ,да го иска защото не става?- Да управлава? Как се виждаш ти кърлежа да съградиш нещо? - Невъзможно е!
    Ти не си способен да саградиш семейна единица, а инече имаш претенции за съграждане на държава...
    Смешен си!
    Аре спри да заемаш интернет пространство!
    И ти давам съвет още един път да спреш с приказките за помация, защото следващият път ще ти пратя писанията в службите. А те знаят какво да правят- нищо че си в Германия.
  • 21 Кюрд

    42 7 Отговор
    Дано кюрдите да завладеят турция. Те са много по умни и находчиви от тъпите и огеаничени турци. Ердогане ще те **** кюрдите
  • 22 гост

    4 5 Отговор
    Не говори за кюрдите турчина .Говори за талибаните от ирак,авганистан,африка и сирия . Много хубав въпрос и задава , на троянския кон на евреите в Европа .
  • 23 колю

    29 4 Отговор
    Вземаш 200 мил еуро за нещо и нищо не свършваш. Уж за присъединяване към ЕС. Не че е искал истински. Зомбираш народа си чрез религия , приказки за велика империя със стари граници и страх. Страх от уволнения и затвор и никой не знае всъщност колко инфаркта и болни има вече в тези затвори. Измисляш си едно превратче , сиреч как ти посягат недемократично . Започваш да се караш с тези които са ти дали парите за да имаш мотив да не ги върнеш и ако може да им вземеш на готово бизнеса когато станеш падишах или там каквото се казва в еднолична властова държава. Нещо като национализация. Дразниш и предизвикваш досегашните си партньори приели милиони от твоя народ в държавите си ,не за да превземеш тези държави , а за да принудиш това да доведе до изгонване на твоя си народ . Защото колкото повече роби имаш в страната си ,толкова повече ще стрижеш. Що да работят за чужда страна. Какво от това ,че са добре там и не им се връща освен за отпуска. Поради същата вече насадена омраза затваряш границите уж за чужденците ,но всъщност за да не излизат твоите и постоянно ревеш че те мразят умразните чужденци . Руснаците са за параван-не сме сами . Тези дето ни биха ,сега ще ни пазят. Умен човек е Г-н . Ердоган.
  • 24 войн от запад

    33 10 Отговор
    предсказание казжа турция ще бъде разцепена на 4 4асти кюрдска арменска градска и търска и истамбул ще е православен константинопол за вси4ко това ще допренесат великите РУСНАЦИ
  • 25 amet

    6 12 Отговор
    лудата лисбийка държана от ционистити не е на нивото на султана:)
  • 26 gogo

    21 2 Отговор
    ...ако само малко си скъси мустачките отстрани...
  • 27 Всеки ислямист е джихадист

    33 4 Отговор
    Вкарайте го тоя в лудница преди да е докопал ядрения арсенал. И искам да попитам - помаците на 3-и март какво празнуват - освобождение от тези дето са клали дедите им или поробване?
  • 28 ЪРП

    25 2 Отговор
    ЗАБЕЛЯЗАЛИ ЛИ СТЕ ,ЧЕ ИМА СВОЙ НАЦИСТКИ ПОЗДРАВ, С ВДИГНАТА РЪКА ЗА ПОЗДРАВ НО СЪС СВИТ НАВЪТРЕ КЪМ ДЛАНТА ПРЪСТ????!!!

    ТОЙ ОТКРИТО ИЗПОВЯДВА ИДЕОЛОГИЯ, КОЯТО Е СМЕСИЦА МЕЖДУ НАЦИЗЪМ И ИСЛЯМСКИ ФАНАТИЗЪМ!!!

    ТОЗИ В МОМЕНТА Е МНОГО ПО-ОПАСЕН И ОТ СЕВЕРНОКОРЕЙСКИЯ ДИКТАТОР И ЦЯЛ СВЯТ ГО ВИЖДА ТОВА!!!

    НЕ Е НИКАК СЛУЧАЙНО,ЧЕ МЕРКЕЛ ОТИДЕ ДА СЕ "КОНСУЛТИРА" С ТРЪМП.................
  • 29 Веско

    19 0 Отговор
    Знам го Хасан.. Взима си 1200 евро помощи и с БМВ то ги харчи по украинки
  • 30 малко история

    18 1 Отговор
    Малко история за турците в Сев БГ.Когато руснаците идват на Дунав през 1877 всичкото мюсюлманин се изнася на юг.В Добруджа остават много имоти без собственици.След войната в тях се заселват нови собственици ,които не са мюсюлмани.Но когато новата власт им иска док. за собственост те всички заявяват,че са наследници на избягалите.Така се появяват днешните турци в Добруджа.Затова в Турция им викат гяури.Справка 1989 Капъ кале.
  • 31 Хасан

    2 33 Отговор
    Да го историка.. Плячкосахте имота на турците в противоречие с международни,християнски и човешки закони и сега ви е страх че ще си го вземат

    Коментиран от #36

  • 32 Ердо

    1 24 Отговор
    Тъпата бабишкера Меркел може само да целува г.за на Султана!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 яяяяяяяяя

    17 0 Отговор
    Тоя си търси публика, просто не му обръщайте внимание. Ако почне да прави големи простотии, бой по канчето и толкоз.
  • 35 Ай сиктир Хасане

    20 3 Отговор
    Хасане, ще си вземат дедовия!
    Този земя се нарича България и такива като теб нямат място тук! Срамувам се от такива като теб!
  • 36 7777777

    21 1 Отговор

    До коментар #31 от "Хасан":

    ХАСАНЧО, А КОЙ ПЛЯЧКОСА ИМОТИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ В ОДРИНСКА ТРАКИЯ И ПО СИЛАТА НА АНГОРСКИЯ ДОГОВОР ОТ 1929 Г ТРЯБВАШЕ ДА ПЛАЩА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ, КОЕТО СЕГА СЕ РАВНЯВА НА 10 МЛРД ДОЛАРА?
  • 37 Враца

    22 2 Отговор
    Хасане кажи къде да дойда и ще решим проблема бързо

    Коментиран от #61

  • 38 Хасан

    4 14 Отговор
    Що няма интелигентни да спорим по темите..

    Коментиран от #42

  • 39 Мемфис

    3 5 Отговор
    Брей, този по лъжи надмина Путин!
    май "с какавто се събереш....
  • 40 ключаря

    15 2 Отговор
    Чалма, дразниш всички.
    Фре или фреш по скоро означава пресен.Ти пишеш фрешоп - пресен магазин, ако удвояваш "ш".
    Фрии - свободен, освободен.От там фриишоп - освободен, в случая от мита и акцизи магазин.
    И смени тази вмирисана чалма, че вониш в целия форум, заедно с ибрахимчо.В БЪЛГАРИЯ не вървите.След освобождението само бой сте яли от нас по бойните полета.
  • 41 СС Тюрбан

    21 3 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан":

    Чалма,
    Завода на "Тойота" в Турция се казва Toyota Motor Manufacturing Turkey и се намира в Сакария
    А иначе да те осведомя, че Еродаган влачи от войната гориво, което пренася с Турско- Азерската Фирма "Палмали Шипинг".
    Можеш да прочетеш в чуждите медии по въпроса. - Стига да можеш, защото се съмнявам във възможностите ти
  • 42 кроко

    17 1 Отговор

    До коментар #38 от "Хасан":

    Има интелигентни и многократно ти показваме че султан ердоган е престъпник, погазващ свободното слово, правата на хората в Турция; възползвал се е от тероризма;че не си прав като настояваш за митингите в западните страни; да не говорим какви лъжи говориш за турците на Балканския полуостров, за помашка страна и всякакъв род простотии.... много сме интелигентни и търпеливи. Но ти си нагъл и отричаш всичко, не приемаш чужди гледни точки. Затова никой не ви иска вас турците, заради индивиди като теб, ердоган и т.н.
  • 43 Хасан

    2 11 Отговор
    Ако не съм аз да ви дразня то форума ще бъде като при бай Тошо :"Долу капитализъма, да живее социализъма '"""
  • 44 Хасан

    2 7 Отговор
    До Тюрбан.. Там се правят само Тойота Корола и тия малките.. И тя е японска, не е турска.. Да правиш далавери с петрол е нещо нормално.. И ний сме правили по време на амбаргото в Югославия.. Ако не аз друг ще направи
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Хасан

    3 6 Отговор
    Дай си адреса когато съм в България да ти дойда на гости. За изборите съм там

    Коментиран от #48, #50

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 СС Тюрбан

    5 0 Отговор

    До коментар #47 от "Хасан":

    И на кой адрес си чалма? Може пък да ти дойда на гости...
  • 51 Хасан

    1 1 Отговор
    Дюселдорф.. А в Пловдив Тракия
  • 52 Хасан

    2 9 Отговор
    Тюрбан.. А мога ли да ти казвам "гяурино ",щото ти ми казваш "чалма"?
  • 53 БГ ситизен

    1 0 Отговор
    хайде съдебната власт, къде сте..... Бивш депутат, с действаща депутатска карта и Порше... после полицията ви е виновна. Ей долна сган....Изпълнете нещо та да сте чисти пред съвестта си поне, бастардс
  • 54 Troqn

    0 0 Отговор
    Velikite pravqt drugite kato nas kompleksirat i komentirat kato mi6lo i mrunkame tuka kakvo e kurdi ermenci i drugi ako imame izbori da sme zaedno s tursi i rusnaci velikite sili a ne gube6ti do kraq na sveta...
  • 55 Dateeba

    0 4 Отговор

    До коментар #1 от "mediator37":

    А ти от каде знаеш това-да не си му работник,До сега никоъ не беше разкрил това.Това са сериозни обвинения.Зад човека стоят 80 000 000 внимавай.А да не броим и тези които се водаят спящи войни в EU
  • 56 Garrincha

    1 0 Отговор
    "Хасан" е просто поредният провокатор ... най-вероятно, нито е "Хасан", нито е помак ! Провокациите, дезинформацията за опасни неща - мръсниците ги използват изключително умело и са довели до не един конфликт ! Трябва внимателно да преценяваме всички факти !
    А, колкото до Ердоган - за мен това е страх ! Всяка негова реакция е породена от огромният страх, предизвикан от последните събития в Турция ! Само незнам - кой и защо се опита да направи преврата ? предупреждение ли беше ?
  • 57 Хасан

    0 0 Отговор
    Хасан е просто човек който си казва мнението.. Ако то е различно от вашето какво толкова.. Защо казваш "провокатор"?аз не обиждам никого.. От време на време се Бъзикам,, чак пък опасен.. С биричка в ръка.. Хехехе
  • 58 abv

    2 0 Отговор
    Турция ще се разпадне на две държави. Това което се случи с Югославия и СССР предстои на Турция . Въпрос на време. Източната им територия скоро няма да е тяхна.
  • 59 Хасан

    2 1 Отговор
    Баба Меркел си напълни памперсите.
  • 60 Хасан

    1 1 Отговор
    До абв
    Или пък ще се разшири.. Като Русия.. Взема си Крим
  • 61 Мюслюманин

    0 1 Отговор

    До коментар #37 от "Враца":

    В село Корница щете нагостим или ще ви нагостим подобаваш то .................
  • 62 Гого

    3 0 Отговор
    Защо не прочртете книгите на Ориана Фалачи,та да сте наяно с исляма.Екзарх Антим го каьа в Парламента-изгонете турките,че да ни е мирна главата,но те не обичали ближния си.А Сега да им ближим г.за.ебрейски план за разсипването на Европа и БГ..Искат световно господство на исляма.
  • 63 Българин

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан":

    Ти си много запознат с детайлите не е ли странно...
Новини по държави: