Last news in Fakti

16 Март, 2017 19:39 1 134 7

И Хамбург отказа турски митинг

  • хамбург-
  • митинг-
  • турция

Решението беше взето от властите в града

Властите в германския град Хановер отмениха турски митинг, съобщи NTV.

В събитието трябваше да участва заместник-лидера на Партията за справедливостта и развитието. Събитието е било планирано за петък.

Решението е било взето след консултация с полицията.

„Като кметът аз се противопоставям на това спорове в самата Турция да се пренасят в нашия град. Ние подкрепяме обмена на различни култури в града“, заяви Стефан Шосток, който е кмет на града.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    1 10 Отговор
    Уж в Германия имаше демокрация и свобода на словото
  • 2 1234

    8 1 Отговор
    Германците започнаха да разбират май защо в България не искаме бежанци,защото нашата държава е пълна с цигани и турци,които започнаха да не спазват законите в държавата и все за права и свободи приказват, НО права без задължения никъде няма,така,че сметката им ще излезе крива,защото когато на българина му писне той не гледа какво прави,и ще им се види в скоро време тясно у нас,ако и да сме толерантни,защото и толерантността си има граници,пък за после не отговарям да не им е криво.
  • 3 Диди

    4 1 Отговор
    Ердоган да си пвовежда митингите в Турция,а не на чужда земя.Снощи казаха по телевизията,че български политик е бил в Турция и е искал да проведе митинг за бълг,избори с българи живеещи там,но турците не са му розрешили.Хасане,какво ще кажеж по въпросът?
  • 4 Pena

    2 0 Отговор
    Хасане,ако толкова имате нужда от гласовете на тези хора,то си ги призовете да се завьрнат обратно в Турция. За демокрация на нас не ни говорете,защото при вас тя липсва!!!
  • 5 Uflaf

    1 0 Отговор
    Тази година през отпуските няма да има толкова преминаващи за юг през страната ни. Да не са луди. Не се знае на оня кога и какво ще му скимне. Ти ако си ще си дойдеш ли при положение ,че си живееш от години добре? Трябва да си луд или с промит мозък за новата османска империя на три континента и мюсулманска Европа чак до северния полюс. И какво ли значи тази емблема със многото златнички звезди в кръг ?
  • 6 ЧВО

    0 0 Отговор
    само не разбрах Хамбург или Хановер ?
  • 7 PlimP

    0 0 Отговор
    1, ми, що като няма всички чауши, като теб, все натам ходят :D:D:D, ходи да седнеш малко на турска демокрация или си свикнал на БГ свободия
Новини по държави: