Last news in Fakti

20 Март, 2017 08:35 1 922 5

Сръбският премиер: Тито не беше глупав!

  • александър вучич-
  • митнически съюз-
  • тито-
  • сърбия-
  • македония-
  • босна

Сърбия иска митнически съюз с македонците и босненците

Сръбският премиер: Тито не беше глупав! - 1
Снимка: БТА/ AP

Сръбският министър-председател Александър Вучич подчерта нуждата от митнически съюз в региона. По думите му това ще допринесе за икономическия прогрес, съобщи радио „Б92“.

Премиерът заяви, че митнически съюз ще допринесе и за мира и стабилността в Западните Балкани.

Александър Вучич се застъпи за подобен проект между три страни – Сърбия, Босна и Херцеговина и Македония. Според него това ще привлече много инвеститори.

„Йосип Тито не беше глупав, когато построи ЖП линия с участието на сърбите, босненците и хърватите“, заяви Вучич, подчертавайки, че единството ще допринесе за мира.

Сръбският премиер каза също така, че регионът има големи икономически възможности.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вучич

    7 0 Отговор
    Имаме в изобилие сръбски шовинизъм, който трябва да изнасяме безмитно.
  • 2 Шляхтиц

    10 3 Отговор
    Нито ТИТО, нито СТАЛИН, нито ХИТЛЕР, нито ХРУШЧОВ, нито РУЗВЕЛТ, КЕНЕДИ, БРЕЖНЕВ, ТОДОР ЖИВКОВ, МОАМАР КАДАФИ, САДДАМ ХЮСЕИН и т.н. и т.н. са били глупави или престъпници. Времето, епохата, народите, съставени от човешки индивиди с определени качества и нагласи са ИЗИСКВАЛИ появата, съществуването и управлението на тези държавни ръководители. Кой може да отрече тридесет и пет години от историята на България, в частност и за пример. Но през тези тридесет и пет години хората са живяли, работили, размножавали са се, страдали са, смяли са се и т.н. и т.н. Имало е лоши моменти, имало е хубави моменти. ДЕМОКРАЦИЯТА не е най-добрият модел за управление, но по-добър за сега не се е появил. Това признават ЗАПАДНИТЕ политолози. Появиха се в СВЕТОВЕН мащаб некадърници, които не могат да боядисат това, което предшествениците им са построили и обявиха предходните режими за престъпни, а държавните ръководители за престъпници. Безпартиен съм, с много добро образование съм със степен доктор на науките. Специално за България ПРЕДПОЧИТАМ управлението на ТОДОР ЖИВКОВ пред сегашната ДЕМОКРАЦИЯ.
  • 3 8888

    5 0 Отговор
    На тея не можеш да им избиеш от ума идеята за "велика сърбия".Все въртят, сучат около това и все за сметка на чужди територии.
    Единствените техни земи са малка област , на север от билото на Шар планина. Единствен град Рашка, до който е могло да се стигне лятно време и то на кон или пеша. За жалост не си спомням кой византийски император им дарява тази територия като на федерати. Всички други земи са заграбвани по различно време.
    Да не се забрвя и това,: Когато Тимур Куция залавя и затваря в клетка баязит йълдъръм, двама сърби спасяват от залавяне и смърт престолонаследника на баязид и по този начин спомагат за падането на Балканите под турско робство.
    Кой не вярва да провери
  • 4 трайчо костов

    5 1 Отговор
    Защо да е глупав Тито ! Глупак е Бил Георги Димитров!!!

    " НЕ Е ЛУД ТОЯ КОЙТО ЯДЕ ЗЕЛНИКА, ЛУД Е ТОЯ КОЙТО МУ ГО ДАВА"!!!

    Да не би Тито да затваряше българите в Белене,Ловеч ... че са казали че няма Македония и македонски език?

    Нищо подобно! Нашите си комуняги заедно с РУСНАЦИТЕ МУ ВЪРШЕХА ЧЕРНАТА РАБОТА !!!
  • 5 Интелект

    1 0 Отговор
    Няма никакво значение какъв е бил Тито,а колко е умен СЕГА Александър Вучич!Сърбия все още е спряла на едно място и няма голямо развитие за разлика от повечето си съседи.Според Фактите,съдим и за акъла!
Новини по държави: