25 Март, 2017 17:55 2 253 4

Европейска вълна превзе Лондон (СНИМКИ)

  • великобритания-
  • демонстрации-
  • лондон

Хиляди демонстрираха срещу Brexit

Европейска вълна превзе Лондон (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/AP

Хиляди демонстрираха в Лондон, обявявайки се срещу излизането на Великобритания от ЕС, съобщи The Telegraph.

Това става само дни преди британският премиер Тереза Мей официално да активира клаузата за излизане от ЕС. Митингът мина през площада на парламента. На същото място през тази седмица стана атентат, в който загинаха петима души.

Европейска вълна превзе Лондон (СНИМКИ)

Маршът спря за минута мълчание в памет на жертвите от терористичната атака. Демонстранттите развяваха лозунги като „Какъв е плана?“ и „Спрете Brexit”.

Европейска вълна превзе Лондон (СНИМКИ)

На демонстрациите имаше и много европейски флагове. Решението за излизане от ЕС беше взето след референдума през миналата година. Тогава 52% одобриха излизането на страната от Съюза.

Европейска вълна превзе Лондон (СНИМКИ)

Броят на участниците варира между 25000 и 100 000 души.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 колю

    5 0 Отговор
    Тука 2 милиона и нещо гласуват и никой не ги признава ,а те на многомилионна Англия 100 хил. какво са ? Слаба работа.
  • 2 БРИТИШ МРИТИШ В УСТИТИШ

    12 2 Отговор
    Чайовете се вдигнали да стачкуват - хахаха ще умра от смях !!!! Усети се накрая пияната дрогирана саксонска измет ,че робите им от източна Европа дето ги плюха през цялото време толкова много и отделно им бачкат за без пари ще напуснат страната ако Англия излезе от еврозоната и ще требе ЧАЙОВЕТЕ те да бачкат горките ама проблема е че мнооооогооо ги мързиииииииии милите и затова бият ся тревога !!! Сега като им се обезцени паунда и отделно като им хвръкнат цените на всичко нагоре след излизането от еврозоната ще се смея мнооогооо !!!!!
  • 3 гост

    12 3 Отговор
    АНГЛИЯ ВЪН ОТ ЕВРОПА !!!
  • 4 ДогъзДоган

    3 0 Отговор
    Ех ако имаха нашите цигани да им гласуват за по 10 евро...
Новини по държави: