Last news in Fakti

26 Март, 2017 08:41 2 329 2

Вихър от куршуми в Лас Вегас

  • лас вегас-
  • стелец-
  • автобус

Стрелец уби един и рани друг

Вихър от куршуми в Лас Вегас - 1
Снимка: БТА/АP

Стрелец откри стрелба на булевард в Лас Вегас и уби един човек, съобщи „Los Angeles Times”.

Има още един ранен. Той не е пострадал сериозно. Според полицията нападателят е на около 50 години. Той се е държал така, сякаш има ментални проблеми.

След стрелбата стрелецът се е барикадирал в автобус, в който към онзи момент не е имало хора. Той е бил обграден в продължение на 4 часа преди да се предаде.

Името на нападателя не се обявява. Полицията отхвърля варианта да става въпрос за терористична атака. В акцията по залавянето на нападателя са участвали и специални екипи. Работата им е била затруднена, защото прозорците на автобуса са били облепени с реклами. Мотивите за престъплението не са ясни. Води се разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 иии

    5 4 Отговор
    Опорни точки - САЩ са преборили с терора и всички подобни случки са атракции с възпираща цел..Терор има само в главите на убитите , кой ги мисли.
  • 2 👽👽👽зелени човечета

    5 3 Отговор
    Напред към американската мечта