Last news in Fakti

19 Май, 2017 15:22 4 630 16

Лавров скъса от бъзици американските медии

  • сергей лавров-
  • медии-
  • шеги

Това стана по време на среща на Съвета на Европа

Лавров скъса от бъзици американските медии - 1
Снимка: БТА/AP

Руският външен министър Сергей Лавров си направи интересна шега по време на среща със Съвета на Европа, съобщи RT.

Шегата беше отправена към генералния секретар на Съвета на Европа Турберн Ягланд.

Пред да започне срещата Ягланд се поинтересува дали ще има проблеми с протокола за снимки.

„Зависи какви тайни ще ми разкриете“, отвърна Лавров.

Шегата е свързана с посещението на Лавров в САЩ. Там пресата обвини президента Доналд Тръмп, че е разкрил разузнавателни тайни на Лавров. Стана ясно, че той му е разкрил информация за готвен от Ислямска държава атентат. Според „Вашингтон Поуст“ информацията е била предоставена от израелското разузнаване. Тя е застрашила и живота на техен разузнавач.

Лавров си направи и още една шега, според която „има вестник „Правда”, в който няма известния, и има вестник „Известия”, в който няма правда“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе празни кратуни са

    69 14 Отговор
    Еми те са си за бъзици.Форумите вече се смеят открито на тъпата американска истерия.

    Коментиран от #2

  • 2 Kcaniba

    14 59 Отговор

    До коментар #1 от "Абе празни кратуни са":

    Лавров сам се е скъсал, като беше на килимчето при Дони, как му се усмихваше само....

    Коментиран от #8

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Скорпион29

    13 33 Отговор
    Той тоз си е бъзикнат от рожление
  • 5 Пеньо

    47 14 Отговор
    Кремъл направи Америка на Дони на мезе! Ха на здраве!
  • 6 Жотем Коджа

    14 40 Отговор
    То не останаха вече достатъчно чебурашки да лъскат образът на великия съветски воин. Избягаха към прогнилия запад.
  • 7 кики

    14 27 Отговор
    Улицата на която се намира руското посолство във Вашингтон,ще се казва Борис Немцов!
  • 8 Kcaniba

    29 13 Отговор

    До коментар #2 от "Kcaniba":

    Те америте са си за смях!!!
    Както подлизурките им, като нашия фалшив трол тука
  • 9 Kcaniba

    31 12 Отговор
    Лавров е голям!!
    А медиите им демократичните са едно ниво с нашите козяшки агентчета)))
  • 10 кики

    15 20 Отговор
    Борис Немцов, Анна Политковская Сергей Юшченко–политически жертви или случайни убийства?

    Коментиран от #11

  • 11 Абе троле

    26 13 Отговор

    До коментар #10 от "кики":

    Убийството на Президента Кенеди какво беше-политическо или случайно??? А стрелбата по Президента Рейгън каква беше-политическа или случайна???
  • 12 кики

    15 23 Отговор
    При комунизма винаги има убийства, винаги има несправедливост, винаги има насилие. Комунизмът е в противовес на човешката природа; той е система, която не е добра за човешките същества. Комунизмът се провали във всички сфери на живота и за да го разбере, човек трябва да сравни комунистическите държави с некомунистическите и да види колко бързо са напреднали те, и колко бавно са напреднали комунистическите. Разликата там е много явна. […] Надявам се, че информираността относно зверствата, извършвани в комунистическите държави, ще продължи да расте, защото тяхното пренебрегване е опасно и лошо за целия свободен свят.

    Коментиран от #14, #15

  • 13 кики

    13 24 Отговор
    Пол Хлебников–убит юли 2004. Главният редактор на руското издание на „Форбс“ е застрелян в Москва, точно като Борис Немцов.

    Виктор Юшченко–убит септември 2004 година. Антируският кандидат за президент на Украйна бе отровен с диоксин. Смъртта на Юшченко разтресе цяла Европа и до днес теориите около убийството му не спират.

    Андрей Козлов – убит септември 2006 година. Той е първи заместник на РЦБ (Руската централна банка) и прави опити да разкрие прането на пари на много високо ниво. Дали убийството му е политически мотивирано е спорен въпрос и до днес, но подобно на Борис Немцов и той е застрелян в Москва.

    Анна Политковская – загинала 2006 година. Русия и цяла Европа и до днес не се е примирила с убийството на видната журналистка. Тя е автор на редица книги за защита на човешките права в Чечня и един от най-критикуваните от нея политици е Владимир Путин, когото нарича диктатор.

    Наталия Естемирова – убита юли 2009 година. Жестокото убийство на водещата руска журналистка и правозащитничка, предизвика огромно вълнение в Европа. Тя бе отвлечена от дома си в Чечня и застреляна, а тялото й бе открито в крайпътна канавка.

    Дали всички те са жертви на политическия режим, може само да се предполага. Но знаковото убийство на Борис Немцов, заедно с този списък предизвиква изключително много въпроси.
  • 14 Апропо

    27 12 Отговор

    До коментар #12 от "кики":

    Говорейки за бавното напредване на "комунистическите" държави , вероятно имате предвид Китай ? Аз така Ви разбрах . Колкото до загрижеността Ви по отношение на правата на човека в Чечня...нищо и никой не Ви пречи утре да отидете да ги отстоявате .
    Колкото до разсъжденията Ви за убитите журналисти и деятели ...това е Ваша версия . Само ще кажа , че болшинството от цитираните от Вас престъпления са разкрити и за тях има наказани .
    Колко разкрити поръчкови убийства има у нас ? А осъдени ?
  • 15 jambazina

    31 12 Отговор

    До коментар #12 от "кики":

    Има развити държави и развиващи се държави. Развитите държава са имали колонии и са точили целия останал свят с векове, а другите сме развиващи се или по-точно бавно развиващи се, и ще си останем все такива, независимо дали комунизъм, будизъм, демокрация и т.н.

    Това е простият отговор, всичко друго са приказки на пазара.
  • 16 Скорпион29

    42 13 Отговор
    Сергей Лавров е интилигентен мъж и знае е как да се пошегува има класа на дипломат
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания