Last news in Fakti

19 Май, 2017 18:18 7 056 30

Русия бясна на САЩ

  • русия-
  • удари-
  • сащ

Причината са ударите срещу цели в Сирия

Русия бясна на САЩ - 1
Снимка: БТА/AP

Американските удари срещу Сирия са посегателство срещу суверенитета на страната. Тази позиция обявиха руското външно министерство след американските удари на сирийска територия през вчерашния ден, съобщи Би Би Си.

„Всички военни действия, водещи след себе си изостряне на обстановката в Сирия, безспорно влияят на политическите процеси. Особено действията, които са извършени срещу сирийските въоръжени сили... Това е абсолютно неприемливо, това е нарушение на суверенитета на Сирия“, заяви руският заместник-министър на външните работи Генадий Гатилов.

„Действията на САЩ са правителствен тероризъм. Ние осъждаме клането, което американският агресор извърши на наша територия. Това са отвратителни действия“, заяви сирийският представител на преговорите за примирие в Сирия Башар ал Джаафари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    32 56 Отговор
    А вие що не си защитихте хората бе руснаци с червени калпаци?А е имало предупредителни изстрели,а преди това и предупреждение по радиото да "замръзнат на място"...Ама вие по руски сте ги изкомандвали "давай,давай",щото сте се доверили на българските русофили,че янките могат само да пълнят памперси,но НЕ СМЕЯТ ДА СТРЕЛЯТ!Па тя ква стана?Аре сега ревете като заклещена мечка и другия път-умната,щото виждате че чичо ви Сам не си поплюва!

    Коментиран от #3, #28

  • 2 матрьош

    26 43 Отговор
    КОЙ ВИ ПИТА ПЪК ВАС ! ТО КАКТО СЕ КАЗВА "НА ВСЯКА МАНДЖА МЕРУДИЯ" !

    АКО МОЖЕТЕ ВОЮВАЙТЕ АКО НЕ ОБРАТНО ПРИ ПУТЯ!!!
  • 3 ЛЕСЛИКАРУЧКА

    44 19 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Кон с к'во си се назобил пак -а смени аптеката или доктора ли не знам, изобщо дали медицината не е безсилна в твоя случай!

    Коментиран от #5, #11

  • 4 Барчо

    22 20 Отговор
    То си е ясно и елементарно като боб. Руснаците стрелят по джихадистите, дето са хора на американците, а пък американците стрелят по хората на Асадците дето са гора на руснаците. Що да се гърмят великите сили, като могат да го правят безнаказано. И реснаците не са там да защитават сирийската армия. Тя сама трябва да се защитава. Все едно да назначиш бодигард на бодигарда. Явно там целта е войната да продължава до безкрай.

    Коментиран от #20

  • 5 Onq s konq

    18 45 Отговор

    До коментар #3 от "ЛЕСЛИКАРУЧКА":

    Ще зоба каквото искам,ушанки и гащите ще си скъсам!!САЩ ще ги спукат: на сапун
  • 6 jambazina

    23 7 Отговор
    Споко, това е театро, за съжаление с човешки жертви, за вдигане на петрола.
  • 7 ЯМКС

    19 21 Отговор
    Май тежки шамари е имало щом толкова пискат
  • 8 СВАЩ

    48 14 Отговор
    СВАЩ СА АГРЕСОРА НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ. ТАМ НИКОЙ НЕ ГИ Е КАНИЛ,КАКТО В ИРАК, ЛИБИЯ,СЪРБИЯ,ВИЕТНАМ . ТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ИСЯМИЗАЦИЯТА НА ЕВРОПА.ГОЛЕМИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ СЛЕПИ ЛИ СА.СВТА ТРЯБВА ДА СЕ ОПЪЛЧИ НА СВАЩ И ТОГАВА ЩЕ НАСТЪПИ МИР ЗА ДЪЛГО ВРЕМЕ.БЯХ ПРОТИВ СЕВЕРНА КОРЕЯ , НО СЕГА ВИЖДАМ, ЧЕ ТОВА Е НАЧИНА ДА ЗАПАЗИШ СТРАНАТА СИ И ДА НЕ ТЕ НАПАДА АГРЕСОРА СВАЩ
  • 9 Ловеца на поршета

    16 37 Отговор
    Бързо да палят печките на Адмирал Кузнецов и спешно да доставят тоалетна хартия за Сирия че братушките там са ожълтили гащите от страх!!!

    Коментиран от #10

  • 10 Скорпион29

    33 13 Отговор

    До коментар #9 от "Ловеца на поршета":

    Бъркаш от самолетоносача Буш мирише на фекалии защото 7ми ден са без електричество руския досега не е засядал ЗАЩОТО РУСКАТА МАШИНА незнае какво е ремонт.
  • 11 onq s konq

    10 20 Отговор

    До коментар #3 от "ЛЕСЛИКАРУЧКА":

    Няма се хабя да ти отг на тъпите ти реплики,направо си приказвай с оня дето пише с моя ник.Номер 5 е,а нищо чудно и точно ти да правиш тоя маскарлък.И друг път като ти кажа че пишат с ника ми разни простаци-ВЕРВАЙ!

    Коментиран от #21

  • 12 simonm

    10 18 Отговор
    Лоша работа Тези клоуни пак са летяли над С 400
  • 13 Onq s konq

    11 36 Отговор
    капитализма е по дубар от комунизма защото не е логично всички да см е равни
    Не може глупавите да взимат същите пари като умните: /САЩ са го пустигнали преди 100 години

    Коментиран от #14

  • 14 Гошо хубавеца

    22 11 Отговор

    До коментар #13 от "Onq s konq":

    Съгласен съм с теб неможе глупавите като теб и Хамериканците да са равни на останалата част отнаселението на планетата!!!
  • 15 Трумпи

    17 30 Отговор
    Джуджето било бясно на батко си... Смех, смех!
  • 16 Я. Петров

    10 12 Отговор
    Където двама си мерят х.... Дупе не подлагай. И двете нации са като кърлежите.

    Коментиран от #30

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 681 БЪЛГАРИЯ

    8 16 Отговор
    А как така нали Путин прикрил небето над Сирия с С-400 ? А САЩ правят каквото си искат А?Значи Русия воюва 2 години с най -добрата техника и без ОТВЕТ от страна сирийските бунтовници подкрепяни от (САЩ ) и НЕ могат да се справят ? Къде е грешката ? И ПАК ДА НАПОМНЯ БЕЗ ОТВЕТ КЪМ РУСКИТЕ КОРАБИ И АВИАЦИА ! ?
  • 19 гост

    8 21 Отговор
    Путкин лае като безпомощна руска собака ! С тоя негоден пиян народ нищо хубаво не очаква велика на водка пияна Русия !!!

    Коментиран от #26, #27

  • 20 Слоня със слонско

    0 7 Отговор

    До коментар #4 от "Барчо":

    Има да се учиш и ти,ама си кто албански котлон. Не виждашли внагиправат клизми на Башарчо и приятелите му. Няма хъкъдъ мъкъдъ, бой и ........ .
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 маша

    16 1 Отговор
    Наталия Кобилкина
    Сексоложката съветва във Фейсбук:
    Аз вярвам, че ако всеки мъж се буди с хубава св..ка, в този свят би имало много по-малко агресия, войни и проблеми."
  • 23 Хохи

    15 6 Отговор
    Много жалки и смешни това американците. Много безпомощни глупости, говорят и вършат. Радвайте им се още малко, развитият капитализмът си отива, всеки божи ден жалки простотии на всякаде по света. Понеже спите и се радвате на американците вижте около вас в България как бавно ви убиват любимите ви Американци.

    Събуди се БЪЛГАРИНО!!!
  • 24 qwerty

    3 5 Отговор
    http://newsader.com/35924-yeks-sotrudnik-pentagona-s-400-protiv-vvs/
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Като гост ;-)

    7 0 Отговор

    До коментар #19 от "гост":

    Тя не се нуждае от нашата защита, докато -да пази Господ- ние може да се зануждаем отново от нейната. Моли се, да не се.
  • 27 Като гост ;-)

    4 0 Отговор

    До коментар #19 от "гост":

    Тя не се нуждае от нашата защита, докато -да пази Господ- ние може да се зануждаем отново от нейната. Моли се, да не се.
  • 28 Morgoth

    3 7 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Руснаците няма да стрелят по американци, както и американците няма да стрелят по руснаци. Даже се предупреждават един друг, за да не стане някой фал. И има защо - двете страни държат почти целия ядрен арсенал на света.
    Но сега руснаците ще идат и ще ударят месните поддръжници на САЩ от което на далавера ще са единсвено джихадиските организации. Това беше формулата по която се роди ИДИЛ - американци и руснаци им разчистваха пътя биейки всеки по поддръжниците на другия.
  • 29 реалист

    10 0 Отговор
    Е ,не вярвам сега да откривате че САЩ са най-големите терористи и агресори в световен мащаб .
  • 30 тян

    7 0 Отговор

    До коментар #16 от "Я. Петров":

    Тия, чиито изяви пълнят новините не са нациите, а техните нелегитимни управници. Никъде по света няма легитимни управници, но някои от тях са крещящи недоразумения на природата. Още не се е родил гения, дето да измисли достатъчно ефективна избирателна система и закони. Такива, че да се гарантира избора на правилните хора и справедливо управление. Дано внуците ни излязат по-умни от нас, щото ние се усрахме. Опоскахме им бъдещето. Така че не нациите са кърлежи, а някои точно определени управляващи тъпанари.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания