6 Юни, 2017 11:20 1 501 4

Тръмп искал възстановени отношения с Русия

  • доналд тръмп-
  • рекс тилърсън-
  • русия

За това призна държавният секретар на САЩ Рекс Тилърсън

Тръмп искал възстановени отношения с Русия - 1
Снимка: БТА/AP

Държавният секретар на САЩ Рекс Тилърсън заяви, че президентът Доналд Тръмп го е помолил да изгради наново отношенията между Вашингтон и Русия, съобщи USA Today.

Според Тилърсън разследването около възможната руска намеса в президентските избори не е смутило президента. Той смята, че отношенията с Русия са на много ниска точка, като Тръмп е настоял да се намери начин за възстановяване на доверието.

„Нямам информация за разследването. Президентът настоя то да не ме смущава. Той иска да продължа да работя по сферите, в които е възможно да бъде постигнат напредък. Не се занимавам с други въпроси.

Тръмп има свой уникален начин за комуникация с американците и света. Това му помага доста и аз няма как да го съветвам да го промени. Това си зависи от него“, заяви Тилърсън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    7 17 Отговор
    Няма да иска с усраина я.

    Коментиран от #2

  • 2 скм

    16 8 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Никои не говори за Украйна но руския трол -да се обади нещо !

    Е ? Ще има ли надница днес тролче?
  • 3 Ще иска

    3 10 Отговор
    Няма къде да ходи. Това не ти е Севрна Корея.
  • 4 Kcaniba

    3 13 Отговор
    А не, не Усраина, СКорея ще иска!!!
    Някой козяшки трол да обади нещо)))