Last news in Fakti

6 Юни, 2017 12:04 2 178 13

Посрещнаха Борисов в Елисейския дворец (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • борисов-
  • макрон-
  • посещение
Посрещнаха Борисов в Елисейския дворец (СНИМКИ+ВИДЕО) - 1

Премиерът Бойко Борисов пристигна във Франция на работно посещение. Той бе посрещнат в Елисейския дворец да разговаря с новоизбрания президент Еманюел Макрон. Това е първото официално посещение в чужбина на премиера Борисов след встъпването му в длъжност.
По-късно същия ден Борисов ще отпътува за Берлин, където ще се срещне с президента на Германия Франк-Валтер Щайнмайер. На следващия ден - и с канцлера Ангела Меркел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    4 5 Отговор
    Играч,браво!

    Коментиран от #3

  • 2 Хахаха

    6 5 Отговор
    Какво ли прави там.
    Да търси работа като пазач… ???
    Вече е стар… .
    Или са блокирали сметката на Боко
    Французите ни разбиха енергетиката, взеха водата… .
    Може да приватизират КЕВР… ....
  • 3 Хахаха

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Хахаха
    Играч??? ???
    Само , ако има дупка в джоба и да си играе на топчета
    Хахаха

    Коментиран от #4

  • 4 Водещия

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хахаха":

    Да но и за тази работа се искат топчета!
  • 5 Ххххйййй

    5 3 Отговор
    Единствената игра, която Борисов умее е да се усмихва глуповато, а онези доволни от него да го потупват по гърба. Тоя номер вече го гледаме трети мандат.
  • 6 Лупи

    6 3 Отговор
    Разговора между Микрон и Боко:
    (Микрон)- Бокич ще трябва да ограничим движението на източно европейци в страните от Шенген, ти съгласен ли си?
    (Боко)- Да разбира се многоуважаеми г-н Макрон, както кажете и г-н Тръмп заяви, че движенито на мигранти трябва да се ограничи!
    (М)- А нее Бокич, грешно си разбрал става дума само за българи, поляци, унгарци и румънци основно понеже много работят за малко пари и без никакви условия и така изземват работните места на изстрадалите емигранти.
    (Б)- Добре г-н Макрон както кажете, съгласен съм, а няма ли да ни дадете и на нас малко мигранти понеже имаме недостиг на работна ръка? Ето по морето ще внасяме молдовци ама те са много некадърни искаме афганистанци и бюджет да ги интегрираме по 2000 евро на калпак, а ние ще се оправим някак си?
    (М)- Хмм, Бокич добра идея, ще питам бабич Шмеркел ама не вярвам да има нещо против да ви докараме 200-300 хиляди на вас за скромната сума от 600 милиона еврака и без това тия тъпи унгарци, поляци и чехи не ги искат.
    (Б) - Идеално г-н Макрон, и без това имаме отрицателн приръст, а тия афганистанци са много плодовити и заедно с нашите цигани ще ни оправят цифрата!
  • 7 Лупи

    4 2 Отговор
    (М)- Ето виждаш ли как идеите сами извират от мъдрата ти глава Бокич, а другите говореха, че си проста мутра, но аз се застъпиха за теб и сега няма да съжалявам! Още нещо барабар с афганистанците и да ви върнем и циганите какво ще кажеш?
    (Б)- Няма проблем уважаеми г-н Макрон те са си наши ще си ги приберем веднага и няма да ги пускаме, нали ще въведете ограничения за нашите граждани и няма да излизат вече!
    (М)- Аааа, Бокич ама те тарикати правят се на афганистнци и идват да точат от парите на калетите теро...аа бежанци за помощи и храна, трябва да измислим нещо хвърлят паспортие исе представят за косовци, афганистанци, сирийци и т.н.
    (Б) - Срам ме е г-н Макрон... такива условия сме им създали а те... неблагодарници! Отпуснете ни още 10 милиарда кредитче зада им подобрим условията г-н Макрон?
    (М) - Няма проблем само да ги държите при вас!
    (Б) - Нямате грижи! А случайно г-н Макрон уважаеми, да имате някой мръсно производство което не искате на ваша територия или важите гадни еколози искат да ограничат? Ние можем да го възродим! Ние сме страна гладна за просперитет! Ето например можете да перфорирате Добруджа и черноморското ни крайбрежие за Природен Газ и после да го изнесете без проблеми срещу скромна комисионна!
    (М) - ЩЕ видя какво мога да направя г-н Боко, моята секретарка ще ви уведоми до 3 дни по този въпрос. Приятно ми беше да работя с вас!
    (Б) - Да ефенд... а пардом мусю Макрон, бъркам се вече, че много срещи станаха, а устата ми още е кална от
  • 8 Лупи

    3 1 Отговор
    ... последната та хи хи хи, сещате се човешко е. Обещавам всичко да е точно многоуважаеми г-н Макрон само за комисионната такова...
    (М) - Да, да няма проблем ще я получите до 3 дни и после със всеки клет мигрант по 2000 евро до 1 седмица щом го регистрирате и подадете бройката към нас, само внимавайте да не е като предния път да ни подадете 10 000 бройки при лагери с капацитет 5000 места, ей тарикат!
    (Б) - Няма г-н Макрон това беше една досадна грешка, жената която я направи вече не е на работа там, преместихме я към министерството на околната среда зам. министър ще е понеже там няма, какво много да се бърка нали знаете дима си дими хората мрат, като мухи и кервана си върви!
    (М) - Чакайте, как така мрат като мухи, ама ние нали ви ги пращаме защото те бягат от война клетите? Кака така вие чувате ли се?
    (Б) - А не г-н макрон мигрантите са добре, храним ги, поим ги, направихме им нови стаи с парно, нови матраци, ламинат, бани и т.н. нямат грижи само по цял ден ходят по проститутки, крадат и се изнасилват помежду си ама то това е афганистанска национална традиция, не е престъпление имах предвид, че нашите си хора мрат като мухи и се изнасят ама това си е наш проблем няма да ви занимаваме точно вас я с наще неволи, вие само комисионната такова... да ви напиша IBAN-а сега, а?
    (М) - Добре драснете го на това листче, аз ще го подам на секретарката си и тя ще задвижи нещата, айде и по-малко от 300 хиляди да не съм чул да сте приели, също така всички цигани об
  • 9 Лупи

    3 1 Отговор
    ...обратно при вас, всички българи да не напускат България в посока Шенген, разбрахме ли се!
    (Б) - Да мусю, сър, другарю... пардон ефенд... пардон многоуважаеми г-н Макрон! Както кажете така ще е! Вие сте морален човек, имате семейство за пример и Франция цяла сега вази гледа, ако мога дасе изразя така хи хи хаха! Голям сте г-н Макрон аз лично не вярвам, че сте нисък то това си е природа и не е важно колко е висок човек, а колко високо е духа му!
    (М) - Да, да... приятно ми беше да правим политика с вас г-н Боко, България трябв да се гордее с такива силни политици, като вас! Вие сте за пример на младото поколение което ще ни замени! Ето сега като ви увеличим разждаеостта ще станете просперираща и млада нация!
    (Б) - Амин! А дано, хаха, айде ашколсун! Аз това си мечтая един ден да е пълно с кафеви сополиви дечица около мен по 10 на семейство и да умногожим всичко по 10 и помощите и издръжката и т.н.
    (М) - Ааа няма такова нещо г-н Борисво помощите ще са само за първите 5 години после се оправяйте вие с тях какво можете, изчислили сме, че 5 години са им достатъчни да се интегрират и вече ще са 100% чисти българи!
    (Б) - Ама как така... 5 години само... ама г-н Макрон?!? Чкайте г-н Макрон...
    (М) - Приятно ми беше да правя политика с вас г-н Боко, личи си че сте мъж на място ще се видим след 5 години, когато дай Боже ви преизберат за нов мандат и тогава ще видим какво ще правим.
    (Б) - Да.. мм.к. хуб.. добре... пу дай..а Абе нищо поне още 11 милиарда догово

    Коментиран от #10

  • 10 Албенчо

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Лупи":

    Ти си .... :))) ти ли го измисли?

    Коментиран от #11

  • 11 Лупи

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Албенчо":

    Имам СРС в яката на Бокича и всичко е директно предаване от Франция за масите.
  • 12 Макрончо

    1 1 Отговор
    "А г-жа Цачева няма ли я?" :(
  • 13 неутрален

    0 0 Отговор
    Както винаги-нагъл и глупава физиономия.
Новини по държави: