Last news in Fakti

9 Юни, 2017 17:32 1 311 1

Тръмп: Напълно оправдан съм

  • доналд тръмп-
  • джеймс коми-
  • сащ

Президентът на САЩ доволен от показанията на Джехмс Коми

Тръмп: Напълно оправдан съм - 1
Снимка: БТА/AP

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че се чувства напълно реабилитиран след показанията на Джеймс Коми пред Конгреса, съобщи USA Today.

През вчерашния ден бившият директор на ФБР Джеймс Коми даде показания за съмненията за руска намеса на последните избори в САЩ. Коми заяви, че е сигурен, че е имало намеса. Той обаче отрече да има сведения, Тръмп да има пряка връзка с нея или да е възпрепятствал разследването.

„След толкова много лъжи и фалшиви изявления, най-сетне пълно оправданиe. Оказа се и че Коми издава информация“, написа Тръмп в Twitter.

Коми заяви, че Тръмп е говорил лъжи за него. Все пак призна, че той никога не е бил разследван по подозрения за връзки с руски представители.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.