13 Юни, 2017 16:03 2 387 29

Москва: Не обръщаме внимание на призивите на САЩ (СНИМКИ)

  • русия-
  • дмитрий песков-
  • протести-
  • владимир путин-
  • сащ-
  • алексей навални

Кремъл игнорира призивите на Белия дом за освобождаване на задържаните вчера антиправителствени демонстранти

Москва: Не обръщаме внимание на призивите на САЩ (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Руските власти няма да обърнат внимание на призивите на САЩ да бъдат освободени антиправителствените демонстранти, които бяха задържани на вчерашните протести, организирани от опозиционния лидер Алексей Навални, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от "Ройтерс".

Не сме съгласни, когато въпросът е зададен по този начин. Това не е типът призиви, в които трябва да се вслушваме, каза Песков на пресконференция.

САЩ осъдиха потушаването на вчерашните протести срещу корупцията и призоваха Москва да освободи задържаните от полицията мирни демонстранти.

Москва: Не обръщаме внимание на призивите на САЩ (СНИМКИ)

Провеждането на разрешени от властите прояви, както предвижда законът, не представлява никаква заплаха. . . Опасността идва от провокативните прояви. Да, те наистина са опасни. Опасни са за околните", каза Песков и разкритикува "групата провокатори", протестирали вчера в центъра на Москва.

Той допълни, че Русия гледа с лошо око на споразумението между американски сенатори за нови антируски санкции.

Москва: Не обръщаме внимание на призивите на САЩ (СНИМКИ)

Американски сенатори постигнаха вчера споразумение за законодателна инициатива за налагане на нови санкции на Русия. Законопроектът ще включва и точка, която забранява на Белия дом да отслабва, да спира временно и да прекратява санкции без одобрението на Конгреса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 onq s konq

    38 24 Отговор
    ИНФАНТИЛНО Е да се сравнява Русия със САЩ

    Коментиран от #20

  • 3 Какво лапаш Анатоли

    3 4 Отговор
    Анатоли, Витамина ЛА не е витамина който ще те укрепи като човек а напротив.
  • 4 Ю туб

    9 16 Отговор
    "Время России. Документальный фильм" от Андрея Кондрашова. Слава России !
  • 5 гост 2

    22 17 Отговор
    “....Публикувано във факти.бг: Москва: Не обръщаме внимание на призивите на САЩ...“ Е- то се очакваше...“....Публикувано във факти.бг: Той допълни, че Русия гледа с лошо око на споразумението между американски сенатори за нови антируски санкции....“ Амиии- да си прочисти окото с физиологичен разтвор- да не гледа така лошо- може пък някаква яка греда да е заседнала в него ;)
  • 6 гост 2

    23 19 Отговор
    И пак не мога да спра да се чудя на това изречение“...Той допълни, че Русия гледа с лошо око на споразумението между американски сенатори за нови антируски санкции...“ Защо така? Нали путлеровата идеология пропагандира навсякъде, напълни целият свят с теорията, че русия само печелила от санкциите, че санкциите действат благотворно на стимулирането на националната и местна икономика, а сега- “русия гледала с лошо око“;) Тцъ, тцъ, тцъ- я сега руската дипломация да каже ясно- вредят ли санкциите на икономиката на русия или не вредят и ако не й вредят, а я засилват, защо са против тях?:)

    Коментиран от #7, #12

  • 7 Справедлив

    13 20 Отговор

    До коментар #6 от "гост 2":

    Защото е въпрос на престиж--ама плиткоумните немогат да го разберът...Освен това има чест,гордост,самоуважение,родолюбие и т.н...ама продажните подлоги това не го разбирате--не всичко е пари....

    Коментиран от #10, #11

  • 8 сноу

    13 17 Отговор
    Той Тръмпито и печенегите му забравиха защо го избраха-мангали и мьослемци, обратно по вигвамите...Оная миришеща на пръст отрепка ,Сорос пак събра , напълни гушите на разни измислени сенатори и те взеха да усукват перчема на Тръмполан...И докато се дращят по дирниците и се чудят каква клечка в окото им е Путин мангасарлъка ,циганията и мьослемлъка превзема и последното непревзето...
  • 9 ЧЕРНА МАЙМУНА

    14 18 Отговор
    В ЦВАЩ КОЛКО НЕГЪРЧЕТА ЗАСТРЕЛЯХА БЕЗ ПРИЧИНА И НИКОЙ НЕ ИМ СЕ МЕША И ПОУЧАВ КАКВО ДА ПРАВЯТ.ТУКА АРЕСТУВАЛИ НПКОЛКО ЧОВЕКА И МОЖЕ БИ Е ТРЯБВАЛО ДА ГИ ГРЪМНАТ КАТО В ЦВАЩ.ДА СИ ГЛЕДАТ НЕГЪРСКИТЕГЕТА ЗАЩОТО ТАМ Е СТРАШНО.ДА НЕ ГЛЕДАТ В ПАНИЦАТА НА ДРУГИЯ
  • 10 гост 2

    20 13 Отговор

    До коментар #7 от "Справедлив":

    “..Публикувано във факти.бг: Защото е въпрос на престиж...“ Такааа, ли? Кое е по-добре за една държава- проспериращата й икономика, увеличаване на БВП , доволни и щастливи граждани с високи заплати или “престижа“ на тази държава, ако икономиката й е в инфлационна спирала, гражданите й са гладни и недоволни, и са с ниски заплати в сравнение с мнооого по-малки други държави от 1вата? Престиж БЕЗ икономически напредък, развитие и пълнеж, се нарича обикновено ИЗХВЪРЛЯНЕ, т.е.- самочувствие БЕЗ покритие! И в живота на хората е така!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 гост 2

    20 19 Отговор
    Предуупреждавам всички руски тролове- ОСТАВЕТЕ МЕ НАМИРА! НЕ ЖЕЛАЯ комуникация с вас, НЯМА да ви отговарям директно, но ако някой ме обиди, ще му отговоря директно и може да отнесе и псувня, въпреки, че ще ми изтрият коментара, въпреки, че съм жена и обичайно не ползвам този език за комуникация и в ежедневието си. Няма да допусна компромис по този въпрос. Не се занимавайте с мен, не се обръщайте към мен за отговор в своите коментари и нещата ще са мирни и тихи в този форум. Ако пък това не се случи, фирмата- собственик на този сайт, ще си има правни проблеми.

    Коментиран от #14, #16, #19, #21, #22, #23, #24, #27

  • 14 1234567890

    14 21 Отговор

    До коментар #13 от "гост 2":

    Жива си? И не са те прибрали. Какво щяхме да правим без нашата слава "ДОКТОР АДВОКАТ ВОЕНЕН КАРАТИСТ" гост 2
  • 15 ОКУПИРАЙ УОЛСТРИЙТ

    6 13 Отговор
    НА СЕКИ ПРОТЕСТ АРЕСТУВАХА ПО СТОТИНА ПРОТЕСТИРАЩИ И ОРГАНИЗАТОРИ И НАКРАЯ ГО ОБЕЗГЛАВИХА ТОЗИ ПРОТЕСТ.
  • 16 1234

    13 18 Отговор

    До коментар #13 от "гост 2":

    Ти за каква се имаш? Вземай си лекарствата редовно и дишай!
  • 17 КОНТРА НА ГОСТ 22

    10 19 Отговор
    ОСТЪЙТЕ Е ДА СЕ ПЛЮНЧИ.НАСКОРО ПИСАХ ЧЕ КРАВАРИТЕ ГУБЯТ САМО ОТ ГОСТ 2 ЩОТ С ВСЕКИ НЕГОВ ПОСТ СЕ ВИЖДА КОЛКО Е ПРОСТ.
  • 18 Гост

    11 16 Отговор
    Да не всеки може да бие и арестува, че в последно време и да разтрелва не въоръжени хора Демократично, както в САЩ.
  • 19 Бат Саше

    9 21 Отговор

    До коментар #13 от "гост 2":

    ШШШШШШШТТТТТТТ, ТИХИЧКО!!! Ку-ку, моля те! Хайде да починеш малко!!!
  • 20 раптър

    8 19 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    " ИНФАНТИЛНО Е да се сравнява Русия със САЩ",.... както и да наричаш конската костова сороспия човек!!!
  • 21 Кики

    8 23 Отговор

    До коментар #13 от "гост 2":

    ГОСТ 2, започна да даваш заден, много сме! Преди време ти казах, че няма да издържиш. Ти може да имаш знания и интелект, но не знаеш как да се държиш в обществото, което те обрича на "гибел"! Ти не знаеш как да общуваш с хората. Критикувай, но не мрази! Ето затова троловете се различават от останалите. Не ми отговаряй -предпочитам да се заприказвам с друга.
  • 22 Трол

    7 17 Отговор

    До коментар #13 от "гост 2":

    Хахахаха! Рожбе, моля те не спирай!
  • 23 гост

    12 18 Отговор

    До коментар #13 от "гост 2":

    Ти не разбра ли, че комуникираш с обикновенни хора, БЪЛГАРИ с мнение различно от твоето, а не с "руски тролове", "варненки", "ушанки" и т.н. Не осъзнаваш ли, че обиждаш българите, несъгласни с твоето мнение, като изкарваш себе си българка, а тях обвиняваш, че са "от смесени бракове", "българофоби" и т.н
    Все едно имам срещу себе си хленчещ тийнейджър, а не зрял човек!
    Ако не искаш да общуваш с различни хора намери си група по интереси и изразявай мнението си сред себеподобни.
    Успех!

    Коментиран от #26

  • 24 SgH

    6 17 Отговор

    До коментар #13 от "гост 2":

    Не не си отивай! Ще ни бъде тъжно! Адвокат Доктор Военен Каратист. Това трябва да е новият ти ник! Ще си отново неотразима. Защитница на Сороса. Истинска българка
  • 25 Sergiy

    5 6 Отговор
    отново същите 2-3 под ...надесет ника пишат, тези московитски тролчета, навсякаде и винаги готови за работа 24/7. дървени рубли са дървени рубли, без тях няма как ;)
  • 26 Sergiy

    4 6 Отговор

    До коментар #23 от "гост":

    ))))))), "обикновени хора" , абе това е виц на деня ))) и сега, колко са? един-два или трима, аааа нали всички с различни никове, само че пишат ник както им (2-3 МАКС) дойде, начин на писане и какво пишат, а понякога изобщо само псувн с две-три думи т.н. съвпадение разбира се при вас , московитски тролчета ;)),
  • 27 Sergiy

    4 4 Отговор

    До коментар #13 от "гост 2":

    Игнорирайте тези (2-3 с ...надесет ника), това е тяхна "работа", те живеет с това да закачат хора. На тяхно место всеки щеше да полудее, 24/7 така да "работят" по сайтове, не шега. Така че гледайте на тях, с жалост и никакво внимания.

    Коментиран от #28

  • 28 Бат Саше

    3 7 Отговор

    До коментар #27 от "Sergiy":

    ХА, ХА! Гост 2 май вече е с официално раздвоение на личността. Вече си има 2 ника и сама си пише и си отговаря. Аман от руски тролове ей, побъркаха тотално жената. Пък и аз един от тях...:) Ти като професор Вучков....и него само двама, трима платени не го харесват!
  • 29 misli posle govori

    1 1 Отговор
    Сега не е нито моя работа, нито работа на каквито и да било тролове руски, соросоиди или такива които с постовете си правят на пихтия всяка една статия.
    Какво бих направил, ако имах възможност и съм обективен?
    Всеки един коментар различен от това да се отнася до България и да пропагандира нещо външно и чуждо и противоестествено, което няма отношение свързано с България, бих трил.
    Няма причина да се вярва, че нещо чуждо идващо отвън ще допренесе за благополучието на нашата нация.
    Трябва да си простак или купен трол, за да ми обясняваш, как филанкешията щял да дойде и да ни донесе някакъв просперитет за българския народ, а не за собствения си(или по-скоро за техните богаташи- политици, инвеститори и т.н хора от каймака на обществото).
    То така си функционира светът откакто са измислени парите и използвано златото, от хилядолетия назад
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания