17 Юни, 2017 19:20 2 574 22

В САЩ организираха седмица на ненавистта към Путин

  • сащ-
  • оливър стоун-
  • владимир путин

Оливър Стоун коментира интервютата си с руския президент

В САЩ организираха седмица на ненавистта към Путин - 1
Снимка: Shutterstock

„Медиите в САЩ организираха седмица на ненавистта срещу руския президент Владимир Путин.“ Това заяви режисьорът Оливър Стоун, цитиран от „Росийская Газета“.

Стоун засне филм със свои интервюта с Путин. Той коментира постоянните новини за руската намеса в американските избори, които излизат в медиите в САЩ.

„Това си е седмица на ненавистта. Организирана е директно от Министерството на истината“, заяви Стоун. Той визира сюжета на романа „1984“ на Джордж Оруел.

Според него скандала с руската намеса е отвратителен. Според него импийчмънт за американския президент Доналд Тръмп не изключен.

„Медиите мразят Тръмп. Те обаче гледат на него и на Путин като на един човек, а те двамата не са се срещали“,коментира Стоун.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пабло Ескобар

    41 1 Отговор
    Студената война никога не е приключвала!!!!
  • 2 анонимен

    51 61 Отговор
    Като чуят името Путин соросоидите и краварите получават газове и почват да си изкарват прднята. Путин е техният палач. И прошка няма да има за тях. Няма да могат и да избягат, защото светът ще им отеснее.

    Коментиран от #5

  • 3 Мужик

    28 5 Отговор
    Безпомощни, завистливи създания. Само омраза има в дребните ви душици. Гадос. Отивам да повърна.
  • 4 сорос

    6 8 Отговор
    Пълно менте
  • 5 смотан путин

    67 37 Отговор

    До коментар #2 от "анонимен":

    Като чуят името Путин, хората си изкарват не само пръ.нята а и лай.ата!
  • 6 Kcaniba

    45 60 Отговор
    Запада не може да преглътне такъв силен и харизматичен лидер!!!!
    Цезар навремето бе заклан от слабите си конкурентчета.
    Човешката завист е разрушителна страст!!!
    Нашите нещастници тук си изкарват не само физиологичните нужди,но и мозъчна диария , предвид че имат душевен запек...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Скорпион29

    13 11 Отговор

    До коментар #7 от "Ловеца на поршета":

    Я вземи от безсилие да си нарежеш ръчичките Емо
  • 9 Кака Гинка

    38 52 Отговор
    А ако някой говори против САЩ или техен лидер,веднага го обвинявят,че използва "език на омразата".Всъщност,всеки който има малко разум,разбира какво става...
  • 10 Хохи

    24 54 Отговор
    ПУТИН е ВЕЛИК!!!!!!!!
  • 11 Kcaniba

    51 11 Отговор
    Сайтът на групата за журналистически разследвания Bellingcat, която направи поредица от разкрития за свалянето на малайзийския самолет над Донбас, е бил атакуван от хакери, съобщи агенция „Униан”.

    От Bellingcat посочват, че целта на атаките е била да дискредитират резултатите от разследването й, които в голямата си част бяха потвърдени от доклада на официалното разследване в Холандия.

    По думите на заместник-председателя на центъра за анализи Atlantic Council Макс Чуперски, със същата цел в руските медии е пусната в ход пропагандна кампания.

    „Станахме свидетели на настойчиви опити за дискредитиране на групата Bellingcat. Не само чрез непрекъснатите кибератаки през последните две седмици, но и чрез планирана и целенасочена пропаганда. Пред две седмици, когато международната разследваща група обявиха, че ще публикуват доклад, едновременно Russia Today, Sputnik и други руски новинарски агенции започнаха да пишат откровени лъжи срещу Bellingcat и всички, които участват в подобни разследвания.” – коментира Чуперски.

    Той допълва, че публикуването на новите резултати от разследването, ще доведе до значителен натиск върху руските власти.

    „Това е сложна ситуация за Кремъл и руското външно министерство, които постоянно отричат, че ракетата „Бук” е била доставена от руските военни, макар че всички доказателства водят към такъв извод.” – посочва Чуперс Bellingcat

    Коментиран от #13, #15, #22

  • 12 666666

    8 3 Отговор
    Тия изтрещяха.
  • 13 падналия ангел

    13 5 Отговор

    До коментар #11 от "Kcaniba":

    Добре, същото го изтипоса в темата за катастрофата, защо сега го слагаш и тука, ни в клин ни в ръкав? И после как да не си мисли човек, че ти плащат на пост.

    Коментиран от #14

  • 14 Kcaniba

    14 2 Отговор

    До коментар #13 от "падналия ангел":

    Защото е козчшки трол.
    Защото е спамер.
    Защото е фейк!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Sergiy

    6 10 Отговор
    евала и тука има хора които са противопоставят на нашествието на подлоги на путьо ;))

    Коментиран от #18

  • 17 реалист

    12 3 Отговор
    Ей , каква невиждана истерия на комплексари - кравари ! Тия вече станаха за посмешище но цял свят .
  • 18 Монго

    6 5 Отговор

    До коментар #16 от "Sergiy":

    Какво нашествие, какви подлоги,какъв путьо? Момче, добре ли си? Нямаш пари за медицински преглед?
  • 19 antimediator

    5 8 Отговор
    Руските псета са се разджавкали !
    Не обичали краварите , а половината им роднини са пасли крави ,кози, овце и каквото се сетите!Избиват комплекси.
    Путин води явна антибългарска политика и за това няма никакво основание да му симпатизираме!Освен това е ченге от КГБ, което е достатъчно да си направите извода каква му е ценностната система.
    Наскоро обясни , че Сталин не бил чак толкова лош чичко.

    Коментиран от #21

  • 20 професора

    1 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Те обаче гледат на него и на Путин като на един човек, а те двамата не са се срещали“
    И какво като не са, това не пречи да работят съвместно, и те го правят. САЩ трябва да бъдат ликвидирани и разцепени на малки държави, както те самите правят това в целия свят. Който работи за това, извършва благородно дело в името на опазването на света- физически и систематически. Дори да го свалят с импийчмънт, следващият ще бъде "избран" по същата схема. Защото вече тя е отработена и безотказна, бъдете сигурни.
  • 21 един

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "antimediator":

    СТАЛИН е най-великият ръководител на държава въобще в историята на човечеството след 18 век. Единствената му грешка е, че не си е намерил, по-точно създал и посочил, подобаващ наследник, и след смъртта му до голяма степен е настъпил хаос в държавата, който е забавил много скоростта на развитие тогава на държавата. А Путин не е просто ченге от КГБ, той е единствено възможният вариант да се управлява и опазва от поквара огромната и единствена останала естествена държава, която ще преуспее в следващият век.
  • 22 един

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Kcaniba":

    Е И? Какво от това? Щом е трябвало, са го свалили самолета, какъв е проблема? Във война всичко е позволено, а това е война, и то 3-та световна, ако не си забелязъл.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания