Last news in Fakti

18 Юни, 2017 14:59 3 800 4

Проблем с български самолет в Щутгарт

  • щутгарт-
  • летище-
  • самолет-
  • българия-
  • варна
Проблем с български самолет в Щутгарт - 1
Снимка: Shutterstock

Летището в Щутгарт спря работа за няколко часа в неделя преди обяд. Причината е скандал, разиграл се на борда на български самолет, който е трябвало да извърши полет от германския град до Варна. Двама от 180-те пътници на борда на самолета, са започнали взаимно да се обвиняват, че са терористи, съобщава германското издание "Билд". По негова информация става дума за самолет на „България ер”. Справка в сайта на летище „Варна” обаче показва, че става дума за полет BUC 7230, който трябва да бъде изпълнен от „България ер Чартър”.

Екипажът е приел заплахата като реална и е сигнализирал своевременно на органите на летището. В резултат всички излитащи и кацащи полети са били преустановени. Властите са претърсили багажа и пътническия салон на самолета. Не са били открити взривни устройства.

В ранния следобед полетите на летището в Щутгарт бяха възобновени. Двамата нарушители са задържани. Полетът от германския град до Варна се планира да бъде осъществен в неделния следобед


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 джорналиста

    6 2 Отговор
    Българска или германска работа :-)
  • 2 булХаристан

    9 0 Отговор
    Сега, като им наковат по една бърза присъда и яка глоба другия път няма да смеят да си помислят дори, че са "терористи". Там не е като в БГ с българския "съд" и система, където всеки вади връзки и е "батка" !!! Бъркането по дупките, ще им е бонус.
    Иначе и двамата са мега кретени!
  • 3 БЕЗ РОМ

    2 1 Отговор
    ХВАЩАМ СЕ НА БАС ЧЕ СА БИЛИ ОТ БРАТЯТА
  • 4 Пришълецът

    6 3 Отговор
    Пиян руснак заплашил с бомба !