Last news in Fakti

19 Юни, 2017 14:09 1 184 1

Сърбия отваря две нови глави за ЕС

  • сърбия-
  • ивица дачич-
  • ес

Ивица Дачич смята, че страната му напредва по преговорите

Сърбия отваря две нови глави за ЕС - 1
Снимка: БТА/AP

Сърбия заслужава да получи повече отворени глави по преговорите си за членство на ЕС. Това обяви сръбският външен министър Ивица Дачич, цитиран от European Western Balakns.

Според него Сърбия е готова да отвори нови три или четири глави. Дачич смята, че няма нужда от специални условия за отварянето на две нови глави. За това обаче е нужно да бъде отчетен и напредъка с разговорите, свързани с Косово. Очаква се за това да бъде изготвен и специален доклад.

„Това винаги е тема, по която ние работим. Решението трябва да бъде взето на страните – членки на ЕС. Очакваме развитие“, заяви Дачич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    1 0 Отговор
    Ама нали уж дупе и гащи със Русия,пък напират за ЕС?Че и самолети им подариха руснаците макар и бракувани,купуват им стоките,"приятели" и "братя" се наричат взаимно...А мислят ли го тия сърби че влязат ли в ЕС,ПЪРВАТА РАБОТА КОЯТО ТРЯБВА ДА СВЪРШАТ ЩЕ Е ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ ЕМБАРГОТО?И няма "не мога,няма недей"!И кво правим тогава?
Новини по държави: