Last news in Fakti

21 Юни, 2017 07:41 942 2

Американците искат блокиране на указа на Тръмп за имигрантите

  • доналд тръмп-
  • имигранти-
  • американци

Така смятат 57%

Американците искат блокиране на указа на Тръмп за имигрантите - 1
Снимка: БТА/AP

Повече от половината американци биха подкрепили американския съд, ако блокира указа на президента на САЩ Доналд Тръмп, който ограничава навлизането на имигранти в страната, съобщи РИА Новости.

Данните са от проучване на Центъра за обществено – политически изследвания NORC.

57% от американците биха подкрепили подобна мярка. 39% се обявяват против подобна мярка, като по-голямата част от тях са републиканци. Демократите са основно срещу закона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ненене

    4 0 Отговор
    Не вярвам че е така. Обамовците лъжат. Подливат вода на Тръмп.
  • 2 onq s konq

    2 0 Отговор
    Абсолютно вярна статистика на %-та одобрение и неодабрение сред обществото на въпросния закон,дори мисля че групата на недоволните е по-голяма.А логиката в случая е желязна-Америка е една от НАЙ-ПРЕДПОЧИТАНИТЕ ДЕСТИНАЦИИ В СВЕТА И ПРИВЛИЧА КАТО МАГНИТ ХОРАТА-МИГРАНТИ.И както наше семейство цигани като се засели някъде и после към него се присламчват брачеди,приятели и т.н. докато се образува неусетно внушителен катун,така и там разни мексиканци,африканци,ю.американци,азиатци се разрастват интензивно.И точно те протестират против закона,а процента на неодобрение недвусмислено говори че са станали повече от много.