25 Юни, 2017 10:17 6 404 35

Ердоган загуби съзнание по време на молитва

  • реджеп ердоган-
  • президент-
  • молитва-
  • турция-
  • съзнание-
  • здраве-
  • диабет

Мюсюлманите по света отбелязват Рамазан байрам

Ердоган загуби съзнание по време на молитва - 1
Снимка: БТА/ AP

Турският президент Реджеп Ердоган загуби съзнание по време на празнична молитва по случай свещения за мюсюлманите Рамазан байрам, съобщи Си Ен Ен Тюрк.

Репортерът на „Хюриет“ Азиз Йозен заяви, че по време на молитва в Истанбул около 06:00 часа сутринта държавният глава е припаднал. Веднага му е била оказана помощ.

Гардовете на президента първи се притекли на помощ, а малко по-късно са дошли и медицински екипи. Президентът е бил отведен на друго място в джамията – на носилка.

След инцидента Реджеп Ердоган заяви, че е добре. Както е известно, той има диабет, на което се дължи и загубата на съзнание в джамията. „Имаше усложнение, свързано с диабета. Сега съм добре“, заяви турският президент.

След сутрешната молитва Ердоган заяви пред репортери, че е неприемливо няколко арабски страни да искат от Катар затваряне на турската военна база там.

Катарските власти нарекоха натиска на своите съседи незаконна блокада, целяща да ограничи суверенитета и посочиха, че ултиматумът на Саудитска Арабия, Обединените арабски емирства, Египет и Бахрейн е неразумен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Реално

    42 5 Отговор
    Еми време му е да посети чакащите го девици.

    Коментиран от #14

  • 3 стоян георгиев

    19 17 Отговор
    тва е цирк за турските ватници,подобен с този на путин и дъжда.правоверния мюсулманин ердоган въпреки диабета си се моли и не яде в свещенния месец за мюсулманите .ваи,ваи ,машала голям мъж еи!ловенето на шарани на гола кука продължава!

    Коментиран от #4, #8

  • 4 Трол

    8 8 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    Според корана, възрастните мюслита не са задължени да спазват постите ако са болни. Има и други правила но да не те открехвам.

    Коментиран от #5, #6

  • 5 гост

    14 8 Отговор

    До коментар #4 от "Трол":

    Именно - не са длъжни но Ердо ги спазва щото е велик. Абе най-великия с две думи.
  • 6 стоян георгиев

    8 15 Отговор

    До коментар #4 от "Трол":

    според портокола и путин можеше да бъде с човек до него с чадър ама нямаше да ви предизвика очкваната овулация.иначе знам много добре че си бивш турчин ,все пак не за първи път ми обясняваш колко добре си запознат с турския език и религия,но благодаря за пояснението ,да в затвор и болница не е задължително да се спазват постите ,както и от възрастни и болни хора ,но ердо е юнак и въпреки че е припаднал е издържал.сега сигурно ще покажат как опозиционните лидери нагъват салам и то свински,подобно на руските медии дето снимаха до путин почти ревящия от дъжда медведев.все пак до големия трябва да има и малки та да се види хептен колко е глЕм.

    Коментиран от #9, #12

  • 7 Парт

    25 6 Отговор
    една хубава новина днес)) дано му стане навик.
  • 8 Пълно е с Тролове

    11 8 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    Трябва да те е срам да си слагаш името бе! - А ми ти си неграмотен!
    Не знам как мислиш, че някой може да те приеме на сериозно, при условие, че ти дори не можеш да пишеш.
    Стояне... - Хващай пътя момче! Тук не е място, за хора които са пропуснали училището. - Не хаби пространството! Тук и сега не е час за правопис
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Tur4in

    6 22 Отговор
    ALLAH da go pazi

    Коментиран от #13, #33

  • 12 Трол

    10 8 Отговор

    До коментар #6 от "стоян георгиев":

    Не съм "бивш турчин", просто освен правно образование имам и турска филология. И съм работил в държавни служби именно по(срещу)тази линия. И съм го правил след демокрацията. Сега се радвам на две фирми и доволна пенсия и си троля на воля защото ми е хоби. А ти Десиславо Димитрова до миналата година беше безработна и се чудеше колко плочки пред Козяк 16 да излижеш за да нахраниш трите си чаавета. Айде, остани си със здраве и с болното си съзнание!

    Коментиран от #27

  • 13 Трол

    13 2 Отговор

    До коментар #11 от "Tur4in":

    По ваше му-Аллах корусун! Ама този образ ще докара много бели на света, помни ми думата.
  • 14 Монго

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Реално":

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Като гост

    3 1 Отговор
    Добре.

    Коментиран от #17

  • 17 Една супичка моля

    1 3 Отговор

    До коментар #16 от "Като гост":

    Така си е
  • 18 ХАСАН

    6 12 Отговор
    Той ако си отиде ще стане анархия и няма кой да удържи бежанците към България и Европа!!..
  • 19 росомаха

    9 6 Отговор
    Мусолини...Кадафи...Садам...Ердоган..една и съща лудост,една и съща маниакалност,един и същи край..

    Коментиран от #20

  • 20 ХАСАН

    1 9 Отговор

    До коментар #19 от "росомаха":

    Тия дето ги изброи всички освен Ердоган са диктатори! А той прави редовно местни и централни избори,допитва се до народа с реферандум...има пазарна икономика,частно предприемачество,свободни телевизии и преса
  • 21 Гост

    4 0 Отговор
    Пътник е.

    Коментиран от #22

  • 22 ХАСАН

    2 10 Отговор

    До коментар #21 от "Гост":

    Ако си отиде няма-кой да удържи границата..3 милиона бежанци искат да минат през Балканите и да отидат при Меркел..направо ще сменят генотипа на Балканите..ще станеме каракачанки

    Коментиран от #23

  • 23 Горд Българин

    9 1 Отговор

    До коментар #22 от "ХАСАН":

    Никой тук в БГ не го интересува този дали ще си отиде или не. И стига си плашил хората, че ако не е той видиш ли 3 милиона смешни пампайци щели да минат от тук. Дреме ни на каскета и да минат те тук не искат да остават по ясни причини. Те искат Германия ами прав им път нали ги поканиха. Баба ти Шмиргел да му мисли и да се оправя. Ако имахме нормална държава, каквато беше преди 1989 г. един нарушител нямаше да мине през нашата граница, а този, който се опита ще увисне разстрелян на кльона. Това е истината. така се пазеше границата независимо кой от коя страна се опитва да я премине. Това днешното не е държава това е един разграден двор.

    Коментиран от #24

  • 24 ХАСАН

    2 6 Отговор

    До коментар #23 от "Горд Българин":

    Това до 89 година ти така си го мислеше..че България е велика страна и всичко живо се бои от нея...това беше пропаганда, желязна завеса...питай Северна Корея и-те ще ти кажат същото..и там си имат Тодор Живков..и те се мислят че са-най силната страна в света ..а са голи ,боси и жалки

    Коментиран от #26

  • 25 ДИДИ

    1 1 Отговор
    Турци все заплшва.
  • 26 Горд Българин

    4 3 Отговор

    До коментар #24 от "ХАСАН":

    Акъл не ми давай наклон на кръста също. Аз съм съвременник на тези години така, че много добре знам, какво беше тогава и какво е сега. И България си беше силна страна дори във военно отношение въпреки, че числеността на тогавашната ни 1-ва, 2-ра и 3-та армия бяха по-малки по численост от тази на твоите любимци към, които се причисляваш. Има обаче някой нещо, които явно не са ти известни, а то е, че разполагахме с такива ракети, които възпираха чалмите. След 1989 г. и разпада на страната ни не без съдействието на българските управляващи предатели и след влизането ни в НАТО чалмите се разреваха на големия си "брат" САЩ, които ни натиснаха да си нарежем СС23 и не само тях. Така, че не ми обяснявай неща, които са ми доста по ясни от на теб.

    Коментиран от #29, #30

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Трол

    3 2 Отговор

    До коментар #27 от "стоян георгиев":

    Благодаря за комплиментите! Приемам,че си изпускаш нервите заради жегата и...умствения ти капацитет!
  • 29 ХАСАН

    3 2 Отговор

    До коментар #26 от "Горд Българин":

    Да беше останал в СССР...ние бяхме да сме в НАТО и в ЕС...и успяхме...България сега щеше да бъде като Армения или Белорусия..с ракети ама пулта е в Москва..
  • 30 ХАСАН

    1 3 Отговор

    До коментар #26 от "Горд Българин":

    А това с ракетите Турция също имат,но пак пулта е в Вашингтон...България беше пешка в Варшавския договор, а Турция нещо като топ в НАТО...а сега Ердоган иска Турция от топ да бъде офицер в НАТО...а офицери са Италия,Германия и другите..просто да ги измести

    Коментиран от #31

  • 31 Горд Българин

    0 1 Отговор

    До коментар #30 от "ХАСАН":

    В дълбоко заблуждение си за това с пулта, но нямам намерение да те разубеждавам. Живей си в заблуда. А това, че турция ще измести Германия, Италия и другите дори и в мечтите ти няма да се случи. Ако не следиш днешната политическа обстановка ще ти напомня, че турция вече е в обтегнати отношения със САЩ и е пръв приятел с Русия. Така, че турция няма никакъв шанс да се перчи на Германия и на когото и да било в западна Европа. А, който се опитва да седи на два стола и да играе и с едните и с другите накрая пада и то от високо. Убеден съм, че с тези си действия фесовете така ще се нагласят, както и не са мечтали, но в отрицателен смисъл. За теб не е ли ясно, че ЕС никога няма да ги иска тези и то по причина, че ще представляват заплаха като тогава ще имат право да гласуват в ЕС? Така, че хич и да не се надяват за ЕС пък да плашат гаргите там с бежанци и каквото им дойде на ум.

    Коментиран от #34

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Costelo

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Tur4in":

    По-хубаво да си го прибира!
  • 34 ХАСАН

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Горд Българин":

    А иска ли Турция да бъде в ЕС?? И ако влезе на коя скорост да бъде -като България на втора или в А група с Германия заедно???? Как мислиш как ще реагират хората ако турския премиер каже" каквото кажат началниците в Брюксел"...
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: