26 Юни, 2017 11:23 2 034 1

Джони Деп се разкая пред Тръмп

  • джони деп-
  • доналд тръмп-
  • заплаха-
  • убийство-
  • ейбрахам линкълн-
  • сащ

Холивудският идол се извини за нелепата си шега за убийство на американския президент

Джони Деп се разкая пред Тръмп - 1
Снимки: БТА/АР

Актьорът Джони Деп се извини, че се е пошегувал, че може би е време да бъде убит Доналд Тръмп.

В изявление, разпространено чрез списание "Пийпъл" Деп каза, че думите са били проява на "лош вкус", че се е опитал да се пошегува, но не му се е получило, искал е само да разсмее публиката и не е имал лоши намерения, предаде "Ройтерс".

По време на своя проява на музикалния фестивал в Гластънбъри, Великобритания, звездата от "Карибски пирати", споменавайки Тръмп, попита откога актьор не е убивал американски президент, имайки предвид убийството на президента Ейбрахам Линкълн, застрелян през 1865 г. от актьора Джон Уилкс Бут.

Джони Деп се разкая пред Тръмп

След това Деп каза, че наистина това отдавна не се е случвало и "може би вече е време". Думите му предизвикаха остра критика от страна на привържениците на Тръмп.

Джони Деп се разкая пред Тръмп

През май актрисата Кейти Грифин също бе разкритикувана, след като се появи нейна снимка, на която тя държи маска, приличаща на окървавената глава на американския президент. Заради случката Си Ен Ен уволни Грифин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо Грую

    6 2 Отговор
    ха ха, май там няма цензура?