Last news in Fakti

27 Юни, 2017 21:25 1 172 0

Валентин Радев на първо работно посещение в Германия

  • томас де мезиер-
  • валентин радев-
  • работно посещение
Валентин Радев на първо работно посещение в Германия - 1

Mинистърът на вътрешните работи Валентин Радев направи първото си работно посещение в Германия. В Берлин той разговаря с вътрешния министър на Федерална Република Германия Томас де Мезиер.

В рамките на двустранната работна среща в Берлин двамата министри се обединиха около голямото значение на границите за сигурността на Европа. Министър де Мезиер изтъкна важната роля на България за опазването на външните граници на ЕС.

От своя страна министър Радев благодари за оказаната подкрепа за получаването на 160 млн. евро за опазване на границата и предостави информация за усвояването им.

По време на разговорите двамата министри обсъдиха и предстоящото председателство на България на ЕС, като германската страна пожела успех и обеща помощ.

Българският министър запозна колегата си с приоритетите на българското правителство по време на председателството, сред които са борба с корупцията и организираната престъпност, каналджийството и незаконната миграция. „Ще бъдем безкомпромисни към всякакви прояви на корупционно поведение“, увери германския си колега министър Радев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: