30 Юни, 2017 10:10 5 835 19

Орбан попиля Сорос

  • виктор орбан-
  • джордж сорос-
  • унгария

Унгарският премиер с директна атака към финансиста

Орбан попиля Сорос - 1
Снимка: БТА/AP

Унгарският премиер Виктор Орбан обвини милиардерът Джордж Сорос, че ръководи "мафиотска мрежа", съобщи The Dailly Caller.

Орбан е застрашен от санкции на ЕС, след като въведе образователни ограничения, насочени срещу университет, спонсориран от финансиста.

"За наше съжаление се е случило така, че той е унгарец. Говоря за Джордж Сорос. За съжаление ние се намираме в дълбоките води на спора за бъдещето на Европа. Виждаме измамата и корупцията, които режима на Сорос създаде. Той ръководи мафиотска мрежа, която застрашава бъдещето на Европа чрез имиграцията.

За него имиграцията е добър бизнес и ще стане дори по-добър, ако ние спрем да се съпротивляваме. Той е бесен на Унгария, защото ние стоим на пътя на неговия голям бизнес проект. ЕС ни налага санкции под негова диктовка. Ние няма да се съгласим с имигрантските квоти. Това е нашето решение", заяви Орбан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PATERPATRIAE

    120 5 Отговор
    Голям политик , патриот и човек ! Браво Орбан !
  • 2 ббббббб

    103 7 Отговор
    право куме в очи....соросоидииии---четете на кой служите...
  • 3 БАЙ ГАН4О

    100 6 Отговор
    Управник на място,а не като продажната тиква и придворните г.золизци
  • 4 FELIXRESPVBLICA

    82 5 Отговор
    Некой миризлиф соросоид ми е цъкнал минус - гръм да го удари !
  • 5 Пеньо

    29 21 Отговор
    Соросоиди и путиноиди трябва да си заминават при господарите!
  • 6 петър

    5 70 Отговор
    самият орбан е стипендиант на сорос и е потънал в корупция,той и семейството му.будапеща е пълна с просяци клошари и проститутки

    Коментиран от #7, #9

  • 7 ХиТЪР ПЕТЪР

    60 3 Отговор

    До коментар #6 от "петър":

    САМО ЗА ТУЙ ЧЕ МУ СЕ Е ОПЪЛЧИЛ ЕВАЛЛА. А ТИ ХОДИ ЛИ В АСЕНВГРАД ПРИ М...ЛИТЕ ДА ГИ ПОЧЕРПЕШ ЧЕ СПУКАХА ОТ БОЙ БГ. ДЕЦА????

    Коментиран от #16

  • 8 Гост

    51 3 Отговор
    Човека има топки. Лошото е че ония могат като нищо да го елиминират - нямат скрупули
  • 9 Лупи

    40 1 Отговор

    До коментар #6 от "петър":

    Щом ти го казваш велики Петре значи е така! Бързо отивай да го арестуваш! Доведи със себе си и DW, CNN, Fox и Euronews ще направите голям удар!
  • 10 GGG

    56 2 Отговор
    ПОКЛОН!!! Ето това е голям патриот и политик. Не като нашата МЪРША в парламента.
  • 11 Генков

    5 36 Отговор
    Всички комунисти, монополизирали бившите /май не са толкова бивши/ социалистически страни са бесни на Сорос. Защо ли?

    Коментиран от #12

  • 12 Нафарфорий

    23 3 Отговор

    До коментар #11 от "Генков":

    соросидите и еврогейците са известни като най-големите заклеймители на комунизма, тогава защо аджаба си служат с комунистически похвати??????????????????
  • 13 Гост

    3 21 Отговор
    Съжалявам, че ще ви разочаровам, но това си е някакъв театър между Сорос и Орбан - Орбан е един от продуктите на Сорос. Ето какво можем да намерим за образованието на Орбан в уикипедия: "През 1989 г. получава стипендия от фондацията на Джордж Сорос и заминава на обучение в Оксфордския университет, където в продължение на година изучава политически науки." Всеки си има сценарий във филма...

    Коментиран от #14

  • 14 глупак

    35 0 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    Винаги ще се намери ,, умници,, да оплюят и светците, но
    МОЖЕМ САМО ДА СЪЖАЛЯВАМЕ, ЧЕ ТАКИВА КАТО ОРБАН НЕ СА ПОВЕЧЕ.
    Въшки, като нашите са мнозинство.
    Дано Р. Радев да продължи така
  • 15 ЕТЖ

    17 0 Отговор
    " Публикувано във факти.бг: За наше съжаление се е случило така, че той е унгарец. Говоря за Джордж Сорос. " неговите не го искат , та ние ли ще го жалим !
  • 16 Почерпех

    5 2 Отговор

    До коментар #7 от "ХиТЪР ПЕТЪР":

    Почепрех се с ракия и цигара
  • 17 Фалшиви новини

    20 0 Отговор
    какъв бил Орбан,къде е учил, ама хич не ни , обаче как отряза талибанска ислямска измет--браво..За соросоидни кърлежи и производните му БХк-рви, и Хелсингски идиоти без коментар..Да вземат всеки по едно семейство миризливо талибанско и тогава да бъдат за пример..да ама НЕ..Сещам се за финландски премиер ,който искаше да пусне във вилата си имигранти ,обаче бързо се фирясал и продал имота си..постъпил "държавнически"
  • 18 Фалшиви новини

    21 0 Отговор
    планът за БГ е ясен и на последните кретени-"България без бълггари" и то е в сила от началото на "демокрация" .Циганизация,ислямизация, и арабско нахлуване са на път да осъществят мечти на управляващите ..

    Коментиран от #19

  • 19 гост 3

    11 1 Отговор

    До коментар #18 от "Фалшиви новини":

    НЕ! Не е ясен на всички. Все още има такива, за които Русия е голямата заплаха. Които си мислят, че колкото по-силно ги тресе фобията, толкова по-големи българи са! Такива ми ти късогледи и заблудени "родолюбци", уви! Иначе са хиперактивни, но виж само как тънко пропускат статийте пряко касаещи Сорос и Сие Българоубийци. Явно щото са големите патриоти!

    БРАВО на Орбан!
Новини по държави: